בחירות בהרצליה

• פותח הנושא Salem
  • פורסם בתאריך

eopeace

New member
שונות

יעל גרמן הבטיחה לקצץ בספורט המקצועי וכתוצאה מזה נחסכו לעירייה הוצאות בסך 17 מיליון ש"ח בשנה. ההחלטה על סגירת כביש שבעת הכוכבים להרצליה ב' היא טיפשית ונתקבלה לפני שיעל גרמן נבחרה - היא לא יכלה לשנותה.

eopeace

New member
נתונים וסיסמאות

כיוון שאתה מסכים שפסי ההאטה חשובים, אפשר להוריד את הנושא מסדר היום בכך שיעל גרמן השקיעה בתשתיות בצורה חסרה תקדים שהובילה לפיתוח הכבישים השונים ובתוך כך פסי ההאטה (260) והכיכרות (15) ברחבי העיר שהובילו לירידה של 46% בתאונות הדרכים בארבע שנים בלבד. תקציב הבחירות של יעל גרמן, כולו, מגיע ממרצ בצורה חוקית ותקינה. כל דבר שנעשה במסגרת מטה הבחירות מתועד לצורך מעקב ושמירת נתונים לטובת מבקר המדינה שבודק כל מועמד ומפלגה אחרי הבחירות. המלחמות על המיזוג היו בתקופת אלי לנדאו. אלי לנדאו הלך לבית המשפט והפסיד - יעל גרמן הבטיחה במצעה בבחירות הקודמות כי היא תמזג את בתי הספר וכך היא עשתה כשהיא נכנסה לתפקידה. מרינה - יעל גרמן פעלה במסגרת החוק ולמטרת הגשמת החוק שקובע כיצד יש לבנות לאורך החופים ולאילו מטרות מתוך העקרון כי החופים הם לא נכס של בעלי ההון. הארנונה באזור התעשייה לא באחריות יעל גרמן מבחינת הורדתה, כפי שכתבתי בהודעה קודמת, אך זה יהיה בקרוב באחריותה בשל הניהול התקין של כספי העיר.

eopeace

New member
ארנונה

הסיבה שחברות מסויימות עייפות מנטל הארנונה בהרצליה פיתוח היא כיוון שלראש עיר אין כל סמכות להוריד את הארנונה על פי חוקי המדינה. עם זאת, משרד הפנים בחר מספר רשויות מקומיות המתנהלות בצורה כלכלית טובה על מנת לנסות את האפשרות לתת להן את הסמכות להוריד את הארנונה על פי שיקול דעתן. הרצליה הינה אחת מאותן רשויות מקומיות שנבחרו למטרה זו.

EmperorMollari

New member
גם אני הופתעתי מהסקר

משום שפשוט ברור שהוא מגוחך ולא מדוייק. גרמן לוקחת בסיבוב ראשון עם 55%-65%. ה"סקר" של רשפי הוא יחסי ציבור זולים.

*neta*

New member
תוצאות הסקר לא מתקרבות ל100...

ולרשפי יש באמת כזו הכרה ?

[אורן]

New member
ברור שלא

כי יש גם את הקולות הצפים. וכל הכבוד לעיר הרצליה שיש לה 2 מועמדים שהם בעצם מועמדות. ובמיוחד כאשר הן שתי המובילות בסקרים.

Itai 2003

New member
עוד משהו על גרמן!!!!

אצלי לפחות בתיכון היא לא הייתה פעם אחת שנה שעברה אבל מה קרה פתאום יש בחירות אז היא קופצת לבקר שתלך ........

[אורן]

New member
שטויות

היא ביקרה בכל שלושת התיכונים גם בשנה שעברה. וגם בשנה שלפניה.

דניאל101

New member
לאורן,

או לאדם אחר שפועל במטה הבחירות של גרמן מאיפה יש למטה הבחירות מידע על כתובתי ובית הספר בו אני לומד? מקווה לתשובה מהירה.

[אורן]

New member
כרגע

אני לא פעיל במטה הבחירות של גרמן, מפאת חוסר זמן. אני אתחיל להיות פעיל באוקטובר. בכל מקרה, אני בקשר עם פעילים ולכן אני מבטיח לבדוק זאת ולהודיע לך ברגע שיצא לי לדבר איתם.

EmperorMollari

New member
תשובה ממתנדב במטה גרמן

שלום רב. אני מתנדב במטה גרמן ועוסק בנושא הצעירים והנוער. בתשובה לשאלתך: משרד הפנים מספק לכל מועמד, את רשומות הבחירות הרשמיות. רשומות אלה כוללות את כל בעלי זכות הבחירה בעיר, כולל כל הפרטים הבסיסיים עליהם במשרד הפנים (כתובת, טלפון וכיו"ב) וכן שיוכם לקלפי ביום הבחירות. לכן, כתובתך הושגה ממקור מידע גלוי המסופק לכל מועמד - רשומות הבחירות. שנית, אין זו בעיה לסווג את הבוחרים הצעירים לתיכונים בהם הם לומדים בהתאם למקור מידע גלוי נוסף והוא התיכופוניסט.

eopeace

New member
דיני הבחירות

חוק הבחירות (דרכי תעמולה) קובע בסעיף 16ה. כי בפרסום סקרי בחירות חייבים לציין את הפרטים הבאים בנוסף לסקר: שמו של הגוף שהזמין את הסקר, שמו של הגורם שערך את הסקר, התאריך או התקופה שבה בוצע הסקר, האוכלוסיה שמתוכה נלקח מדגם המשיבים לסקר, מספר האנשים שנתבקשו להשתתף בסקר ומספר האנשים שהשתתפו בו בפועל ומרווח הטעות לגבי הנתונים שהושגו. כיוון שאף אחד מהפרטים האמורים לא נכתב בהודעתך, לסקר שאתה מציג אין כל משמעות - אני יכול להגיע לאותה תוצאה (כל עוד יש לי בעיה בחשבון כמובן), אם אני שואל את דיירי הבניין שלי, אבל זה לא אומר כהוא זה על תוצאות הבחירות.

למעלה