בחירות בהרצליה

• פותח הנושא Salem
  • פורסם בתאריך

eopeace

New member
דו"ח המבקר

דו"ח המבקר נכתב בעיקר על דברים שקרו בתקופת לנדאו (המבקר בתקופת לנדאו לא הוציא כלל דו"חות). - קרא את הדו"ח, לא את העיתון. הנושא של שמוליק לוי לא היה בדו"ח המבקר אבל בכל זאת - אני הייתי ליד יעל גרמן כשהודיעו על עלייתה לסיבוב השני ב 1998. היא קיבלה טלפון משמוליק לוי שאמר לה בלי קשר לתגובתה כי הוא מאחל לה מזל טוב ושהוא תומך בה בסיבוב השני. לשמוליק לוי לא הובטח כל דבר שהוא בתמורה לתמיכה זו. יוסי חכם - לקח הלוואה בתקופת לנדאו, וקיבל את האישור עליה בתקופתו - כל זה לפני שיעל גרמן נבחרה לתפקידה. המבקר העלה טענות על בניין העירייה - שלא עוברים אליו - לעבור לבניין החדש יעלה 55 מיליון ש"ח. זוהי שאלה של סדרי עדיפויות - היה עדיף להשקיע את הכסף בחינוך ובתשתיות ולא בבניין העירייה. כמו שכבר הראיתי - אחוז הזכאות לבגרות עולה בצורה קבועה. בהרצליה קוצצו שעות של משרד החינוך והעירייה השלימה כרגיל את העלות שלהן ובפועל נוספו מאות שעות. יעל גרמן לא עיכבה את ביצוע הפארק אלא מקדמת אותו. כל הפקעת קרקעות הקשורה לפארק לוקחת זמן כדי לאפשר לכל אחת את זכותו לערער על כך - רק כאשר לעירייה תהייה שליטה על מספיק קרקעות היא יכולה להוציא את זה אל הפועל - דבר שצפוי לקרות בשנה-שנתיים הקרובות. בנוסף, כל המועמדים השונים רוצים לבנות בפארק כמה בניינים - כל מבנה כלשהו שיהיה צמוד ובשטח הפארק יגרום לכך שהפארק עצמו יהיה החצר האחורית של הדיירים - זה לא לרווחת התושבים. יעל גרמן היחידה שנלחמת על אינטרס הציבור.

mbr10

New member
קריאה נכונה

כדאי לקרוא את דוח המבקר ולא את דוחות שרוצים לספר לך עליהם.זהירות שלא תהיה מופתע מדי, רק התאריכים מלמדים שהדוח מדבר על תקופת לנדאו, ושמוליק לוי אינו מטופל שם. אז אנא תעשה טובה פתח עיניים ותלמד את הנתונים.

drarie

New member
דוח מבקר בעירייה

קל להאשים את האחרים , ואולי את/ה לא יודעים לקרוא את הדוח. לידיעתך מבקר העירייה נבחר ע"י גב' יעל גרמן ולא מוכר לשלטון הקודם.נא לא לזרוע חול העיני התושבים. מי שכותב לרשות הרבים צריך להיות אדם אחראי ולא ???????????

eopeace

New member
זכאות לבגרות ותוספות

כתבה 1 - זכאות לבגרות הכתבה מונה את הרשויות המובילות בזכאות לבגרות בארץ ביניהן 4 מתוך 5 הרשויות בשרון (כ"ס, רעננה, רמה"ש והרצליה). מביניהן הרצליה אכן אחרונה. אך מבין הרשויות בשרון, הוד השרון אחרונה ולא הגיעה לרשויות שנכללו בכתבה בשל כך. מעבר לזה, הרצליה נמצאת בעלייה מתמדת בזכאות לבגרות כבר 4 שנים והדביקה את הפער שהיה קרוב ל 20% בינה לבין הרשויות האחרות בשרון. מבין כלל שכבת הגיל, כולל אלו שלא ניגשים לבגרות, הרצליה במקום השני בשרון. ראה פרסום בזמן השרון לפני שבוע. כתבה 2 - הריאות הירוקות בהרצליה גדלו בקרוב ל 100% (מ 350 דונם ל 600 דונם). כל זאת לפני תחילת העבודות בפארק. כתבה 3 - אפולוניה - התגובה של עיריית הרצליה לכתבה היא שלמרות בעיות שנוצרו בגישה הנושא מטופל בימים אלו.

למה אתה מתעקש

העובדות מדברות בעד עצמן-הרצליה במקום הרביעי (!) באזור השרון, אנא הפסק למרוח אותנו על עלייה. שחור על גבי לבן,מקום רביעי!!!!

eopeace

New member
לא סותר

אין לי שום ויכוח - הנתונים שבודקים את אחוז הזכאות לבגרות מבין הניגשים אכן אומרים שהרצליה במקום הרביעי בשרון (לא אחרון כפי שטענת בעבר). אבל זה לא הנתונים היחידים - הנתונים שבודקים את הזכאות מבין כלל שכבת הגיל מראים שהרצליה במקום השני. ובלי קשר למקום, הזכאות לבגרות בהרצליה עלתה מ 54.7% ל 69% בארבע שנים - כל זאת אחרי ירידה רצופה במשך ה 4 שנים האחרונות של לנדאו.

לא סותר-תשובה

אכן יש עלייה קטנה, אך מסתכלים במכלול-כלומר-אזור השרון אנחנו מקום 4 מעולם לא התכוונתי שאנו מקום אחרון, אלא מדורגים בין האחרונים. על הנתומים השניים, שאתה מדבר, אין לי מושג על מה אתה מדבר????????

Salem

New member
../images/Emo45.gif

תקרא את הכתבה, הרצליה מקום אחרון. שחור על גבי לבן.

[אורן]

New member
עלייה קטנה?

עלייה קטנה זה אחוז. עלייה קטנה זה 2 אחוז. עלייה של יותר מ- 14% בחמש שנים זו עלייה משמעותית. ונכון שהרצליה מקום רביעי, אך היא מקום רביעי בהפרש הרבה הרבה יותר קטן ממה שהיתה לפני 5 שנים. הרצליה לא ירדה אלא רק התקדמה לעבר האחרות, והיום ההפרש הרבה יותר קטן, ובקצב הזה- הרצליה תעקוף את שאר הערים בשרון כבר בשנה-שנתיים הקרובות. רק צריך לבדוק את הנתונים של השנים האחרונות בכדי להבין.

Salem

New member
איך הרצליה תעקוף

אם גרמן מקצצת שעות ומורים

[אורן]

New member
העובדות מדברות בעד עצמן

אחוז הזכאים עלה ב- 14% בחמש שנים. ומה שעוד יותר חשוב לדעתי, שלא קשור בתעודת בגרות אלא בלהיות בן אדם ואזרח, וזה גם תפקיד של מערכת החינוך- הרצליה היא העיר היחידה בארץ בה יש לימודי דמוקרטיה בבתי הספר היסודיים.

eopeace

New member
מגמה והגדלה

תקציב החינוך בהרצליה גדל בצורה מתמדת משנה לשנה. פעם אחת ולתמיד - אין קיצוץ על ידי העירייה - משרד החינוך מקצץ ויעל גרמן מוסיפה תקציב נוסף מהעירייה גם כדי לחסות על הקיצוץ של משרד החינוך. בארבע שנים ישנה מגמת עלייה כתוצאה מפעולותיה של יעל גרמן בתחום החינוך - זוהי מגמה - כל עוד אין שינוי בדברים שהובילו למגמה, לא יהיה גם שינוי במגמה עצמה - התקציב ממשיך לגדול, אז גם הזכאות לבגרות תעלה.

eopeace

New member
חינוך

הנתונים האחרים שהתייחסתי אליהם וכנראה שאף אחד לא ממש קורא את שכתוב, זה מה שהתפרסם בזמן השרון מתאריך 29 באוגוסט (לפני שבוע) שאומרים שמתוך סך קבוצת בני הגיל - שכבת הגיל, הרצליה היא במקום השני בשרון בזכאות לבגרות. זאת אומרת, שבהרצליה עושים עבודה יחסית טובה יותר מברוב הרשויות בשרון בלהביא את בני הנוער לביה"ס ולדאוג שיקבלו בגרות. ושוב בנוגע לזכאות לבגרות ה"רגילה" - מתוך הלומדים - אנחנו מקום רביעי בשרון - אני אף פעם לא אמרתי אחרת - אבל להגיד מקום רביעי בשרון זה להגיד רק חצי - והחצי השני זה העובדה שישנה עלייה מגמתית בזכאות לבגרות בארבע השנים האחרונות - לפני ארבע שנים היינו בפערים עצומים מול שאר ערי השרון. היום אנחנו בסה"כ בהפרש של 3% מהמקום הראשון - זהו אותו אחוז עלייה בזכאות בבגרות רק בשנה האחרונה בהרצליה. כל זה אומר שזה עובד - ההשקעה בחינוך משתלמת והתוצאות ברורות.

Itai 2003

New member
יש עוד אלף דברים שגרמן הרסה!!!

1. מכבי הרצליה כדורגל משגרמן נכנסה לתפקיד הקבוצה ירדה ליגה ולא חזרה אל הליגה שהיא ירדה ממנה!!!!!!! 2. הרצליה ב' טעות מספר שתים סגירת הכביש שמוביל מהרצליה ב' לקניון לכו סעו ביום ראשון בבוקר מהעיר לפיתוח עדיף למות!!!!! 3. קבוצת בני הרצליה עם לא היה איחוד בין רעננה להרצליה היום בני הרצליה הייתה משחקת בליגה שניה עם לא שלישית 4. חוסר השוויון בין הכדורגל לכדור סל בשנת הירידה של בני הרצליה ליגה העיריה תיקצבה את בני הרצליה ב1.5 מליון דולר לעומת מכבי הרצליה ש"הסתפקה" "רק" בחצי מליון אני יכול לחתום שעם מכבי הרצליה הייתה מקבלת עוד קצת היום היא הייתה בליגת העל!!!!!!! לסיכום אני יכול להגיד רק שגרמן נכשלה בהרבה מאוד תחומים!!!!! תאמינו לי שעם אני יחפש אני מצא עוד נכשלים שלה!!!!

[אורן]

New member
בוא נראה...

1, 3 ו- 4 מדברים על אותו תחום- ספורט. ספורט זה נחמד, אבל אין צורך להשקיע מליוני שקלים ישר מכיסו של האזרח בשביל דבר שאינו אינטרס ציבורי. לתושבי הרצליה לא יעזור אם מכבי הרצליה תהיה בליגה שניה, שלישית, או אלפיים. הכסף שלא הושקע בספורט, הושקע בחינוך, וזה עניין של סדר עדיפויות נכון. לדאבוננו, זו היתה ברכה לבטלה. כנראה שהכסף שהושקע בחינוך לא מספיק. על סמך מה אני קובע את זה? על סמך כך, שאם היו מחנכים אותך כמו שצריך, אולי היית יודע להתבטא כראוי, והודעותיך לא היו כוללות עשרות עד מאות סימני קריאה מיותרים ושגיאות כתיב מבישות.

Itai 2003

New member
מה אתה בכלל מדבר?!?!!?!?

מי אתה בכלל שאתה קובע שלא חינכו אותי כמו שצריך אהה?????

דניאל101

New member
אתה צריך להתנצל!

חבל שאתה לא יודע אבל הבעיה של השגיעות כתיב היא אינה פונקציה של כסף אלא היא בעקבות שיטת לימוד קריאה וכתיבה שאינה מתאימה להרבה ילדים!! חוץ מזה יש הרבה אנשים/נערים לקויי למידה שיש להם בעיות בנושא וזה לא אומר שיש להם יכולת מחשבה פחות טובה מאחרים. אם אתה רוצה ללמוד עוד קצת בנושא של לקויי למידה אתה מוזמן לקרוא כתבה שהתפרסמה היום בעיתון צומת השרון-עלון "חוגים ולימודים" (מצורף לעיתון) בעמוד 39 "גם דיסלקטי גם גאון" דניאל

[אורן]

New member
ואתה מכיר את איתי2003?

כי נראה שאתה יודע מה יש לו ומה אין לו...

דניאל101

New member
אני לא מכיר אותך,

ואין לי מושג מה יש לך ומה אין לך! אני רק ביקשתי מאורן שיתנצל על מה שהוא אמר לך. ואם חלק מההודעה שלי פגעה בך אז אני מתנצל!

דניאל101

New member
אופס,

לא שמתי לב מי רשם את ההודעה, אז ההודעה הייתה מופנת לאיתי, בכל מקרה המסר הועבר

למעלה