בחירות בהרצליה

• פותח הנושא Salem
  • פורסם בתאריך

Salem

New member
בחירות בהרצליה

מה דעתכם
אני אישית הופתעתי מהתוצאות של הסקר: בסקר שנערך השבוע בקרב מדגם מייצג השאלה הבאה: "אילו הבחירות היו נערכות היום במי היית בוחר לראשות העיר ?" התוצאות הן : יעל גרמן 29%, אורית רשפי 21%, יהודה אוריאלי 14%, דני פלטי 8%, עוזי לבצור 2%.

Turquoise19

New member
למה הופתעת../images/Emo35.gif

את מי היית רוצה לראות במקום גרמן? א. מאפיונר מסוכן בדמות קבלן שיבנה פה מפלצות כדוגמת המרינה? (יהודה אוריאלי) ב. מנכ"ל רשת בתי-מלון שגר בהרצליה 16 שנה ואפילו לא יודע מתי היא נוסדה..? (דני פלטי) שלא לדבר על כל השאר שלא ממש יודעים מהחיים שלהם (בייחוד איזו אישיות אלמונית-פלונית שהייתה צריכה לעשות מאמצים עליונים כדי לקבל את התמיכה המינימלית של הליכוד וזאת רק בשביל להראות שעדיין יש זכר למפלגת הימין בהרצליה). אני חושב שגרמן בחירה מצויינת משום מה.. אז מה אם היא דחתה ועיכבה פרוייקטים? הדבר היחיד שהיא באמת צריכה לשנות קשור לארנונה שלוקחים מבתי העסק בהרצליה פיתוח, סלקום וקריאו מתכננות לעבור בגלל שהן לא עומדות בנטל המסים..

Salem

New member
למה הופתעתי../images/Emo35.gif

כי גרמן לא מתפקדת ועדיין מובילה את הסקרים. מה היא עשתה בהרצליה
כלום. רק גזרה את הסרט של הפרוייקטים של לנדאו. היא הורסת גם את העיר לאט לאט, משמידה את כל הפוטנציאל של המרינה. וזה עוד לא רבע מהביקורות שיש לי עליה.

*neta*

New member
אז למתי אתה שומר אותה?

יודע מה, אל תגיד לי למה לא לבחור באחרים. תגיד לי למה כן.

[אורן]

New member
אני דווקא לא כל כך הופתעתי.

לומר שהיא גזרה את הסרט של הפרוייקטים של לנדאו זו פשוט שטות. מועדון הנוער אינו פרוייקט של לנדאו. גם לא השיפוץ בשדרות ח"ן. העלייה האדירה בחינוך בהרצליה וצמצום פערים בין עשירים לעניים בחינוך ודאי שלא הגיע מראש עיר של מפלגה קפיטליסטית עד אימה. ירידה של 35% בתאונות הדרכים, היא יותר ממה שזה נשמע- זה הציל חיים. וכל פס האטה שווה את זה. והכי חשוב- יעל גרמן, בניגוד לרוב מוחלט של ראשי העיר במדינה וגם בניגוד למועמדים רבים לראשות העירייה בהרצליה, לא מקבלת תרומות לא חוקיות מקבלנים- ולכן היא גם לא חייבת להם כלום לאחר מכן. ב-5 השנים האחרונות לא היתה שחיתות בעיריית הרצליה, וכשמנגנוני השלטון במדינה נראים כמו מאפיה, זה דבר חשוב. בקשר למרינה- ככל שנעשה פחות, כן ייטב. מצידי שיבואו עם בולדוזרים ויהרסו את השיקוץ הזה, שהרס לנו את החוף. אגב, הידעת שעד שגרמן נכנסה לתפקיד לא היו מזגנים בכיתות הלימוד בעיר, ושהרצליה היתה אחת הערים האחרונות (אם לא האחרונה) בארץ שקיבלה קצת מיזוג? וזה "בזכות" לנדאו. כולנו זוכרים את ההפגנות של ההורים מול העירייה שלנדאו עמד מולם וצעק- "אני אראה לכם מאיפה משתין הדג!". מישהו באמת רוצה לחזור לתקופה הזאת?

Salem

New member
כמה דברים

"גם לא השיפוץ בשדרות ח"ן" - שמים
, 8 מליון שקל ושנתיים לבנות מדרחוב מסכן. "וכל פס האטה שווה את זה" - היא קצת השתוללה, אי אפשר לסוע בהרצליה יותר מ10 קמ"ש. אבל אני מסכים איתך שזה חשוב. "לא מקבלת תרומות לא חוקיות מקבלנים" -
לא ראית את הפרסום בעיר
גרמן קיבלה 1.5 מליון ש"ח. תתעדכן. "-5 השנים האחרונות לא היתה שחיתות בעיריית הרצליה"
- שמעת על המינוי ליו"ר החברה הכלכלית
נושא המיזוג - המיזוג התחיל בתקופת לנדאו, אחרי כל המלחמות. ועדיין יש הרבה ערים בארץ ללא מיזוג (וזה עצוב). בתור אחד שעמד מול הבית של לנדאו וצעק את הסיסמאות, אני חושב שהוא לפחות עשה משהו בעיר... גרמן לא. מה עם הריסת נושא המרינה
נכון שהיא הורסת את החופים, אבל במקום לקבל מיסוי נאה מהתושבים היא הקפיאה את הבניה. הפכה מגורים לבתי מלון, והרסה את כל האפשרות להרוויח הון עתק מהמקום. מה עם מיסים מטורפים באזור התעשייה
יש נטישה המונית של אזור התעשייה המפותח של העיר, סלקום מפנים 4 בנינים, גרמן איבדה מליונים במיסים, רק כי היא לא מוכנה לעשות הנחות. כנ"ל מיקרוסופט שפינו 2 ביניינים וכך עוד חברות רבות.

[אורן]

New member
תגובה

"שמים
, 8 מליון שקל ושנתיים לבנות מדרחוב מסכן."- אז לאן אתה מצפה שילך הכסף? כל כך הרבה שנים מדברים על שיפוץ מרכז העיר, שעד שגרמן קמה ועושה מאשימים אותה בזה שזה עולה כסף? אף אחד לא עושה עבודות בחינם. אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאירה שלמה. "היא קצת השתוללה, אי אפשר לסוע בהרצליה יותר מ10 קמ"ש. אבל אני מסכים איתך שזה חשוב." אז בוא תסביר לי אם אתה בעד זה או נגד זה, כי לפי מה שהבנתי אתה בעד אבל בכל זאת נורא רוצה להשמיץ קצת את גרמן... "לא ראית את הפרסום בעיר
גרמן קיבלה 1.5 מליון ש"ח. תתעדכן." צריך לשים לב ולבדוק מאיפה מגיעות התרומות. האם הן מגיעות מקבלנים, האם הן מגיעות בצורה חוקית... לגרמן יש מפלגה מאחוריה. נכון, בקשיים- אבל לאורית רשפי אין גם את זה. "שמעת על המינוי ליו"ר החברה הכלכלית
" לא, בוא ספר לי על זה כדי שאוכל לבדוק. "נושא המיזוג - המיזוג התחיל בתקופת לנדאו, אחרי כל המלחמות." פשוט לא נכון. "בתור אחד שעמד מול הבית של לנדאו וצעק את הסיסמאות, אני חושב שהוא לפחות עשה משהו בעיר... גרמן לא." שוב לא נכון, אלא אם אתה גר בהרצליה פיתוח. ובקשר למרינה- אין שום הצדקה להמשך הבנייה. כל הפסקת בנייה במרינה מבורכת. ובקשר למסים לעסקים- אתה צודק. זה ניהול כלכלי לא נכון.

Salem

New member
תגובה

לאן אני מצפה שילך הכסף
התוכנית המקורית הייתה 2 מליון ש"ח, היא אבדה פרופורציות וזה עלה הון לעיר. אפשר לעשות דברים בצורה מתונה. כמה יעלה לה סוקולוב בשיטה הזאת
2 מליארד דולר
"צריך לשים לב ולבדוק מאיפה מגיעות התרומות"
בדוק ותגלה. "אבל לאורית רשפי אין גם את זה"
הצחקת אותי, שמעת על מפלגת העבודה
נחש מי המועמד שלהם לראשות העיר. "בוא ספר לי על זה כדי שאוכל לבדוק" - תאמין לי ותבדוק
"...אלא אם אתה גר בהרצליה פיתוח" - אני לא גר שם, המיזוג שם היה באמצעות הכסף של ההורים של התלמידים. גרמן המשיכה את פרוייקט המיזוג שלנדאו התחיל אחרי לחץ מההורים. "ובקשר למרינה- אין שום הצדקה להמשך הבנייה" - המרינה היא עובדה קיימת. צריך לנצל אותה אם היא כבר קיימת, למה לאבד מקור כספים עצום
משיכה תיירותית גדולה, ומרכז מסחרי מעולה. היא הרסה את החופים, כולם מסכימים על זה - אבל למה להרוס הכנסות מזה
זה כבר שם! נא להשלים עם זה. "ובקשר למסים לעסקים- אתה צודק. זה ניהול כלכלי לא נכון." - אני שמח שאתה מסכים
אבל בקצב הזה... לא ישאר אזור תעשיה, גרמן תחנוק אותו.

[אורן]

New member
תגובה

"לאן אני מצפה שילך הכסף
התוכנית המקורית הייתה 2 מליון ש"ח, היא אבדה פרופורציות וזה עלה הון לעיר. אפשר לעשות דברים בצורה מתונה. כמה יעלה לה סוקולוב בשיטה הזאת
2 מליארד דולר
" יכול להיות. אבל אם הרחוב עלה יותר ממה שחשבו, אין מה לעשות! לא יפסיקו את הבנייה באמצע. יש לציבור עניין בכך שמרכז העיר יראה יפה ומטופח. "בדוק ותגלה." אצל גרמן תהיה בטוח שזה לא מקבלנים. ":D הצחקת אותי, שמעת על מפלגת העבודה
נחש מי המועמד שלהם לראשות העיר." מפלגת האבודה? כן, שמעתי... זו המפלגה הקטנה והמפורקת שנמצאת בחובות אדירים. רשפי היא לא המועמדת של העבודה. העבודה תומכת בה, וזה נושא שונה לגמרי. "אני לא גר שם, המיזוג שם היה באמצעות הכסף של ההורים של התלמידים." לא לכל ההורים יש כסף. צריך לדאוג לכל העיר, מה שלנדאו לא עשה. אין שום סיבה שילדים להורים עשירים ילמדו יותר טוב מילדים להורים עניים. זה לא שוויון הזדמנויות. ועובדה שב-5 השנים האחרונות הפער בעיר בין תושבי השכונות לבין שאר תושבי העיר מבחינת הזכאות לבגרות ירד ל- 2%. תשווה את זה לשאר הארץ (לא בעיה להשיג את המחקר האחרון, שעורר גלים רבים). "גרמן המשיכה את פרוייקט המיזוג שלנדאו התחיל אחרי לחץ מההורים." לנדאו היה ראש עיר 15 שנה. הלחץ עליו התחיל עוד לפני הקדנציה השלישית, ובמשך יותר מ- 5 שנים כלום לא נעשה. כשגרמן נבחרה תוך שנה כל בתי הספר היו ממוזגים. עם עובדות לא מתווכחים. "המרינה היא עובדה קיימת. צריך לנצל אותה אם היא כבר קיימת, למה לאבד מקור כספים עצום
" כי כדי להרוויח כסף על המרינה יש צורך בעוד בניה. וגרמן לא תאשר עוד בניה על החוף.

Salem

New member
תגובה

"יכול להיות. אבל אם הרחוב עלה יותר ממה שחשבו, אין מה לעשות! לא יפסיקו את הבנייה באמצע." - גרמן פשוט לא יודעת לנהל... "מפלגת האבודה?"
בדקת את מרצ לאחרונה
"כי כדי להרוויח כסף על המרינה יש צורך בעוד בניה. וגרמן לא תאשר עוד בניה על החוף." - יופי, אז גרמן הורסת את העיר.

[אורן]

New member
תגובה

"גרמן פשוט לא יודעת לנהל..." או שפשוט טעויות קורות. במיוחד כשמעורבים קבלנים בדרך, אבל מה לעשות- במקרה זה לא היתה ברירה. "בדקת את מרצ לאחרונה
" כן. והמצב של מרצ לא גרוע כשל מפלגת האבודה. "יופי, אז גרמן הורסת את העיר." אי בנייה על החוף הורסת את העיר? ובנייה על החוף הורסת את המדינה! אגב, שמת לב שלא הגבת על כל ההודעה שלי? אולי שכחת? או שסתם קשה לך להודות בטעות? ובקשר למימון הבחירות, עליו דיברנו קודם- תקציב המטה של יעל גרמן עומד על 1.8 מיליון. כל הכסף- ממפלגת מרצ. נכון לעכשיו יעל גרמן קיבלה תרומה אחת שסכומה עומד על פחות מהמקסימום המותר בחוק. מי מממן את אורית רשפי? (רמז- לא מפלגת העבודה. עוד רמז- לקבלנים יש כסף ואינטרס להשקיע במועמדים לראשות העירייה, לא כל שכן מועמדים שרצים נגד גרמן)

Salem

New member
על מה לא הגבתי../images/Emo35.gif

"גרמן פשוט לא יודעת לנהל..." - לא, היא לא יודעת לנהל. אזור התעשייה מתמוטט הכל מתנה יפה מגרמן. "והמצב של מרצ לא גרוע כשל מפלגת האבודה" - למפלגת העבודה יש משהו שנקרא בוחרים בגלל זה יש להם מנדטים בכנסת דבר שאין למרצ. "יופי, אז גרמן הורסת את העיר." בניה באזור המרינה לא הורסת את החוף. המרינה קיימת, המרינה היא עובדה. היא לא תעלם. החוף לא יפגע יותר מהנזק שנגרם כבר, אבל הנזק הכלכלי להרצליה ימשיך להגרם בניצוחה של גרמן. "מי מממן את אורית רשפי?" - אני מציע לך לשאול אותה שבוע הבא שתהיה פה.

[אורן]

New member
למשל בקשר לעניין המזגנים.

"לא, היא לא יודעת לנהל. אזור התעשייה מתמוטט הכל מתנה יפה מגרמן." מצד שני, החינוך בעלייה, תאונות הדרכים בירידה, הריאות הירוקות ברחבי העיר פורחות והכי חשוב- אין שחיתות. זה מחיר שאני מוכן לשלם. "למפלגת העבודה יש משהו שנקרא בוחרים בגלל זה יש להם מנדטים בכנסת דבר שאין למרצ." אבל למרצ יש משהו שנקרא אידיאולוגיה ובגלל זה המפלגה לא תתמוטט בבחירות הבאות דבר שאי אפשר לומר על האבודה. שלא לדבר על עוד דברים שחסרים במפלגת העבודה (כבוד עצמי, למשל...). מצבה של העבודה כמפלגת שלטון הוא הגרוע ביותר שהיה אי פעם למפלגה כלשהי. מרצ, נכון להיום, אינה מפלגת שלטון, ולכן זהו לא המצב לגביה. אגב, זה שיש למפלגת העבודה בוחרים (שהולכים ומתמעטים) עדיין לא משפר את מצבה- בניגוד למרצ, הבוחרים של מפלגת העבודה הם בוחרים אוטומטיים. "בניה באזור המרינה לא הורסת את החוף. המרינה קיימת, המרינה היא עובדה. היא לא תעלם. החוף לא יפגע יותר מהנזק שנגרם כבר, אבל הנזק הכלכלי להרצליה ימשיך להגרם בניצוחה של גרמן." אם יבנו עוד- יהיה יותר נזק. חד וחלק. "אני מציע לך לשאול אותה שבוע הבא שתהיה פה." או במילים אחרות- אתה מתחמק מתשובה.

Salem

New member
אני אמרתי את שלי בקשר למזגנים

אין לי מה להוסיף שם מה בקשר לאזור התעשייה
היא הורסת אותו, אבל נעזוב את זה בצד
מיליונים הולכים לאיבוד. "חינוך בעלייה"
הרצליה במקום האחרון בשרון בזכאות לבגרות, תמר טרבלסי-חדד, ידיעות אחרונות 16/7/03 - לכתבה 1 פחות מורים, פחות כיתות ופחות שעות לימוד - יעל ולצר, 25/8/03, YNET - לכתבה 2 "ריאות הירוקות ברחבי העיר"
חוף אפולוניה בהרצליה הפך למזבלה - דוד הכהן, 26/8/03, YNET - לכתבה 3 אין שחיתות
כבר אמרתי לך לבדוק. "אבל למרצ יש משהו שנקרא אידיאולוגיה ובגלל זה המפלגה לא תתמוטט בבחירות הבאות דבר שאי אפשר לומר על האבודה" - נכון, מרצ במצב מעולה. היו"ר לא התפטר, מספר המנדטים לא ירד משמעותית. לפחות לעבודה יש בוחרים
אתה טוען שהבוחרים של העבודה הם אוטומטים ומתמעטים, למרצ אין גם את זה. כל מי שהצביע למרצ הוא בוחר אוטמטי, כל השאר עזבו את המפלגה. עובדה. "אם יבנו עוד- יהיה יותר נזק. חד וחלק." - תקרא מחקרים. זה לא נכון. חוץ מזה, מה עם המיבנים שנבנו
הפריע לגרמן שאנשים רכשו דירות והיו משלמים ארנונה אסטורונמית, היא הייתה צריכה לשנות את זה לדירות נופש - עכישו זה שומם. עוד כסף אבוד. " או במילים אחרות- אתה מתחמק מתשובה" - מצטער לספר לך שאני לא יודע הכל. אבל אתה ממשיך להתעלם מהפירסום ברחובות שגרמן לקחה 1.5 מליון ש"ח (ונחש מה... זה לא ממרצ)

[אורן]

New member
אוקיי

"אין לי מה להוסיף שם מה בקשר לאזור התעשייה
היא הורסת אותו, אבל נעזוב את זה בצד
" שוב- זה מחיר שאני מוכן לשלם. "הרצליה במקום האחרון בשרון בזכאות לבגרות" והפער היה עצום לפני חמש שנים. הזכאות עלתה באחוזים משמעותיים והרצליה כמעט הדביקה את שאר הערים בשרון ועוד תדביק אותם בשנה-שנתיים הקרובות. אתה לא צריך לבדוק רק מה קורה כאן ועכשיו אלא גם את השיפור לעומת שנים קודמות. "חוף אפולוניה בהרצליה הפך למזבלה" בהחלט מקרה מצטער, אבל טעויות קורות. אין מה לעשות. קורה. ככה זה בכל מקום. השאלה היא האם רשפי תטפל בזה, והתשובה היא כנראה שלא. וכן, הריאות הירוקות בעיר טופחו מאוד בשנים האחרונות וגם ההקצאות של שטחים לשימוש כפארקים ציבוריים גדלו. "אין שחיתות
כבר אמרתי לך לבדוק." אין. "נכון, מרצ במצב מעולה. היו"ר לא התפטר, מספר המנדטים לא ירד משמעותית." ודאי שמרצ במצב גרוע. אבל למרצ לפחות יש תקווה להשתקם, דבר שלא ניתן לומר על האבודה. "אתה טוען שהבוחרים של העבודה הם אוטומטים ומתמעטים, למרצ אין גם את זה." בדמוקרטיה עדיף מפלגה שאין לה בוחרים מאשר מפלגה שבוחרים בה אוטומטית. נכון שזה טוב לעבודה. אבל זה רע למדינה. "כל מי שהצביע למרצ הוא בוחר אוטמטי, כל השאר עזבו את המפלגה." ודאי שזה לא נכון. למרצ כמעט ואין בוחרים אוטומטיים. הבוחרים האוטומטים של מרצ הם מפ"מניקים קשישים, אבל כמותם בטלה בששים. זאת בניגוד למפא"יניקים לשעבר, שמהווים חלק גדול מבוחרי העבודה. "תקרא מחקרים. זה לא נכון." תקרא אתה. זה כן. "חוץ מזה, מה עם המיבנים שנבנו
הפריע לגרמן שאנשים רכשו דירות והיו משלמים ארנונה אסטורונמית, היא הייתה צריכה לשנות את זה לדירות נופש - עכישו זה שומם. עוד כסף אבוד." כסף שעם כל ראש עיר אחר היה מגיע ישר לכיס של קבלנים ובעלי הון. "(ונחש מה... זה לא ממרצ)" תקציב הבחירות של יעל גרמן- כולו- ממרצ.

Salem

New member
יש לי משהו בשבילך

קראת עיתון היום
"דו"ח מבקר עירית הרצליה שפורסם השבוע חושף אי סדרים בוטים בהתנהלות בכירי העירייה, בהם הגזבר אריה רהט, יועצה של גרמן שמוליק לוי, סגן ראש העירייה לשעבר צבי וייס והמנכ"ל לשעבר של עמותת בני הרצליה יוסי חכם. הכסף שלכם, הבזבוז שלהם"
הרצליה ממש לא נטולת שחיתויות
"שוב- זה מחיר שאני מוכן לשלם" - אתה באמת תשלם, כי כאשר לא יהיה אזור תעשייה, מי ישלם
התושבים. "ועוד תדביק אותם בשנה-שנתיים הקרובות" - הרצליה יכולה הרבה יותר, גרמן פשוט לא עושה מספיק, עובדה שהיא מקצצת שעות ומוריה, אז איך אתה רוצה שהאחזוים יעלו
"חוף אפולוניה בהרצליה הפך למזבלה" - אני רק מראה לך שהראות הירוקות שלך לא מראות סימני חיים, גרמן גם מעקבת את המשך בניית הספורטק (הפארק שם), כל המועמדים לראשות העיר כבר תקפו את גרמן על זה. "השאלה היא האם רשפי תטפל בזה, והתשובה היא כנראה שלא" - מאיפה אתה יודע את זה
אתה חוזה עתידות
"אבל למרצ לפחות יש תקווה להשתקם, דבר שלא ניתן לומר על האבודה." - שוב אני אציין את עניין הבוחרים... זה דבר שאנשי מרצ לא מכירים, קוראים לזה אנשים שמאמינים במפלגה ומצביעים לה. למרצ אין בוחרים, מרצ הם מפלגה שולית. העבודה היא מפלגת שלטון, תשלים עם זה. " תקרא אתה. זה כן." - תקרא שוב. "כסף שעם כל ראש עיר אחר היה מגיע ישר לכיס של קבלנים ובעלי הון." - זה בניין שעומד בנוי
היא שינתה את היעוד שלו אחרי שהוא נבנה
עכשיו הוא שומם
מה טוב בזה
איך הכסף היה מגיע לראש העיר
תסביר לי

Salem

New member
עוד 3 דברים שרציתי להוסיף

1. בדקתי בשבילך את מקורות המימון של אורית רישפי, לאורית רישפי יש משפחה עם כסף רב והמימון מגיע ממשפחתה שלה. מעבר לזה חלק מסויים מהכסף מגיע מתרומות מאנשים במותר בחוק. 2. גרמן גרמן גרמן והחינוך, שמעת על משולש ברמודה של האנטנות הסלולאריות
יעל גרמן (הוד מעלתה) לא מוכנה להוריד את האנטנות כבר חודשים רבים. בסמוך לאנטנות יש 2 בתי ספר יסודיים. בבניין עם אחת האנטנות מתו 3 נשים מסרטן, בסופר מרקט מתחת לאחת האנטנות מתו 2 קופאיות מסרטן. ויש עוד מקרים. אבל גרמן גרמן גרמן לא מוכנה להוריד אותן. החברות הסלולריות הציעו דילים להוריד אותן, אבל גרמן גרמן גרמן לא מוכנה. 3. פאנל מועמדים של פורום נשים ה"ן, שמעת
ידוע לכל כי גרמן מקורבת למנהלות של הפורום, עוד יותר ברור כי גרמן קיבלה את השאלות מראש והתכוננה. כאשר הגיע החלק של השאלות מן הקהל גרמן הסתבכה ולא ידעה כיצד לענות.

eopeace

New member
היית באותו מקום?

אנטנות סלולריות - ליעל גרמן אין את הסמכות להוריד אנטנות סלולריות. למרות זאת היא פועלת קשה מאוד על מנת להורידן וזה מניב תוצאות - באפריל האנטנות באזור מד"א יורדות וזאת למרות שזה לא בסמכותה. אז היא עשתה את מה שרצית? למה להמשיך ולצעוק שהיא לא עושה את זה? בכנס של ה"ן, יעל גרמן ענתה כי מימון הבחירות שלה, כולו, מגיע ממרצ על מנת שלא תהייה חייבת לאף אחד בהרצליה ולא יהיה ניגוד עניינים. בזמן שהיא דיברה צעקו אנשי פלטי ויצרו את הפיצוץ שקטע את הדיון - הם לא רצו שדני פלטי יענה על השאלה - כנראה שהוא לא רוצה לחשוף את המקורות שלו. רשפי אגב התחמקה יופי - היא לא היתה נוכחת בקטע זה ונחסך ממנה להסתבך...

Salem

New member
אנטנות סלולאריות

עובדה שהיא לא הורידה אותן עדיין, עובדה שועד ההורים עדיין לא הגיע להסדר איתה. יש כמות אדירה של אנטנות במקום מרוכז. זה בסמכותה, החברותה סלולאריות הציעו לפרק את כל האנטנות משם והיא לא קיבלה את ההצעה. בנכס של ה"ן רישפי הודיעה מראש על עזיבתה, היא לא התחמקה.

eopeace

New member
אנטנות סלולריות

החברות הציעו לפרק אותן ובתמורה להעבירן למקום אחר (שזה מה שיעל גרמן השיגה), אך מה שיעל גרמן סירבה אליו זה שהן יוכלו להשאיר את האנטנות שם לצמיתות - יעל גרמן לא מוכנה שגם במקום שנחשב היום למוגן מפני האנטנות (מבחינת מרחק וכמות קרינה), לא יקבלו האנטנות אישור מראש לצמיתות כיוון שאנחנו לא יודעים אילו סכנות נגלה בהמשך. העובדה היא שהאנטנות יורדות באפריל. - יעל גרמן השיגה את זה. ועדי ההורים קיבלו את תשובתה והלימודים נפתחו כסידרם. כמה אנשים צעקנים בין ההורים ניסו בכוח שתיהיה שביתה וכשלו. לא אמרתי שלרשפי לא היתה סיבה לצאת מהכנס - אמרתי שהיא הצליחה לא להסתבך במתן תשובה לשאלה המאוד בעייתית - מי מממן את כל המועמדים כאן?

למעלה