בחירה קשה

מירי כ1

New member
בחירה קשה

אני ובן זוגי יוצאים כ3 יחד אם תחילת היחסים פתחנו יחד עסק משותף שמאוד מצליח , במהלך ה3 שנים היו מריבות אם המשפחה שלו ,כאשר אימו נמצאת תמיד במחשבות שאני רוצה להפריד בינו לבין משפחתו היא בפראנויה מטורפת ,שבכל זמן נתון היא מטפטפת את זה ,ביטלתי את החתונה מהעובדה הפשוטה שהבנתי שהוא לא גב בשבילי שאני צריכה אותו שם ,בבית ובעבודה היחסים מצוינים עד הנושא הזה שממנו מתחילים ריבים ,הוא אם משפחתי מסתדר מצויין , אני פה בפרשת דרכים להחליט או חתונה או פירוק? ,האם הבעיה אצלי שאני לא יכולה לסבול אותה? מה עושים? שביטלתי את החתונה הוא השתנה ואז שם דגש לכל פרט שיוצא מהמשפחה שלו כלפי .מה עושים ?

seeyou

New member
תמיד יש ,מלחמות"בין החמה לבין כלתה(לעתיד)

לא תצליחי להבין תביני אותה רק כאשר תעמדי בסיטואציה שלה
,האם הבעיה אצלי שאני לא יכולה לסבול אותה?לדעתי כן את לא דיפלומטית היא רק מרגישה שאת לא מתאימה(לא מספיק טובה) לבן שלה כפי שהיא מצפה. היא מרגישה שאת שולטת בו. יוסי

seeyou

New member
את לא מצליחה לראות דרך העיניים שלה

"הפרנסה" שלו תחזור עךיך אם וכאשר תקימו משפחה

מירי כ1

New member
בטח שאני רואה

אני רואה אשה טיפשה מאוד שמסתכלת על הרדוד ,ואני יורדת לתת רמה שלה

seeyou

New member
לדעתי יש צורך לתת לה הרגשה שהיא "נצחה"

בנושה מסויים-את תבחרי איזה נושה לא כול כך חשוב לך. היה פעם עו"ד מפורסם שהיה זוכה בכול משפט אחרי שיצא לגמלאות נשאל מה הסוד שלו. הוא ענה-פשוט נתתי לצד השני למצוא לי טעויות - והוא המשיך- בחישובים על הפיצויים הייתי עושה טעויות ילדותיות של חשבון אך אלו גרמו סיפוק רב-עליונות לצד השני. לא יעלה לך אגורה להגיד לה לפעמים :"באמת את צודקת"....או טעיתי...או איזה מזל היה לו עם אימא כמוך... חנפנות?אז מה

seeyou

New member
אם זאת הגישה שלך../images/Emo178.gif אני חושב

שגם אם תתחתנו לא יהיה לך שקט -תמיד יהיו אימותים-ריבים מסביב לאותם סיבות. האם את חושבת שחמה אחרת תקבל אותך בזרועות פתוחות כאשר היא תרגיש שדעה שלך עליה שהיא טיפשה?
אני כגבר לא הבנתי למה היא "טיפשה". אבל זה לא חשוב מה שאני או אחרים מבינים זה חשוב מה שאת משדרת לאחרים אם רוצים לנצח במלחמה לפעמים יש צורך בהפסד בקרב אחד או שתיים.

נומלה

New member
או לפחות לתת לצד השני

לחשוב שהוא ניצח בחלק מהקרבות. ועל זה אמר המורה שלי לנהיגה מונעת : בכביש צריך להיות חכם ולא "צודק"

seeyou

New member
חבל שאין הכנה לנשואים כמו לנהיגה../images/Emo178.gif

באיזה קורס מלמדים שלמילים יש עוצה-משקל ? זה נקבע לפי האומר אותם וגם לפי המעמד שנאמרים בילדותי זה היה חלק מהחינוך הקדם בית הספר חינוך של ההורים איך פונים-עונים עם אנשים שונים

misty10

New member
ניסית לדבר איתו על העניין

כי יכול להיות שהוא לא ממש מבין מה הוא צריך לעשות. מה זה בדיוק לתת גב בנקודה הזאת. יכול להיות שהוא פשוט לא היה בסיטואציה כזאת, והוא לא יודע מה מצפים ממנו, ואיך לעשות את זה...

מירי כ1

New member
ניסיתי לדבר אל לשווא

ניסיתי לדבר כמה פעמים זה תקף לחודש ואחרי זה כאילו לא היה קיים,רק כדאי לרצות אותי נקודתית. הוא צריך פעם אחת ולתמיד להעמיד את אימו במקום!!!!

מריוס זכריה

Member
מנהל
קחי אותו לצילום רנטגן

אם יתגלה שם שיש לו עמוד שידרה, תתחתני איתו, ועם האמא תהיי קורקטית וזהו. עם יתגלה שיש שם ג'לי ולא עמוד שידרה, פרקי את השותפות לפני שכולם טובעים. אם את לא בטוחה, לכי אתו לייעוץ. מריוס

BlackUnicorn

New member
את צריכה לספר למישהו אובייקטיבי לעומק את מהלך

הדברים. אי אפשר לדעת ככה על רגל אחת אם את לא בסדר, הוא לא בסדר, שניכם לא בסדר, או שבכלל האמא לא בסדר. ובכלל - מי צריך לעשות כאן שינוי, ואיך. רק טיפ קטן אחד - כשמתחתנים, לא מתחתנים רק עם בן הזוג אלא עם כל המשפחה. צריך לדעת גם להיות דיפלומטים, לסבול את המשפחה של הצד השני על כל מעלותיה וחסרונותיה. לפעמים בחיים עדיף להיות חכם ולא צודק, ובכך לפתור בעיות. אל תשכחי שבן זוגך נמצא במצב לא קל, בין הפטיש לסדן. אם המצב היה הפוך, את בטוחה שהיית מתנהגת כמו שאת מצפה שהוא יתנהג?

מירי כ1

New member
אבל דיפלומטיות מתבטא בסוג של צביעות,שאין לי

את זה באופי ,לצערי !!! זה מעיין לשנות את הזהות האישית לטובת....לא?

misty10

New member
כן זה בהחלט לא משהו שכל אחת יכולה לעשות

אני הייתי מנסה להיות ישירה עם החמות לעתיד (אולי). ולהגיד לה במילים שלא משתמעות לשני פנים: אני מרגישה ממך כך וכך, אם זה נכון, תגידי בבקשה שזה נכון ואם זה לא נכון, תסבירי למה את מתנהגת בצורה כזאת אם את חושבת שאני לוקחת לך את הבן, אז תתגברי על זה!!! ואם זה לא עוזר, כל פעם שהיא מגזימה (כמו שחמותי הגזימה כשהיא החליטה שאני חייבת לתת למישהו מהמשפחה הנחה גדולה כשהוא בא לקבל טיפול בעסק שלי, וגם קבעה לי את המחיר, פשוט אמרתי לה שאין לה שום זכות להחליט בשבילי שום דבר, ואותה אני לא מקבלת בכלל לטיפול, כמובן בתירוץ נכון, שהיא חולה מדי לטיפולים שלי, למזלי). את בהחלט יכולה להגיד לה: עכשיו עברת את הגבול, ואני לא מוכנה שתדברי או תגיבי כך אלי. כמו כן, אם בן זוגך לא עומד לימינך.... איזה בן זוג הוא? רק כשנוח לו? סתם נקודה למחשבה.

BlackUnicorn

New member
תחליטי מה יותר חשוב לך!

לחייך מדי פעם ולבלוע כמה צפרדעים, או לאבד את בן הזוג שלך!!!! עם כל בן זוג תקום אותה בעיה, אני מבטיחה לך, במיוחד אם את בן אדם שלא מסוגל לשתוק ואת מתנהגת באופן ישיר גם כלפי אנשים מבוגרים. מה לעשות, בחיים צריך לדעת להיות חכם ולא צודק, צריך לדעת לשתוק כשצריך, וכנראה שאת לא יודעת. זה לא צביעות, זה לדעת איך להתנהל בחיים כדי שכולם יהיו מרוצים ולא רק את בעצמך (ובעצם, אפילו לא את. תראי לאן זה הוביל אותך). בשורה התחתונה, מה יותר חשוב לך? אם זה את, עצמך, אנוכך - כנראה שבן הזוג שלך לא כל כך חשוב לך כמו שנדמה לך. אולי המשפחה שלו זה רק תירוץ לפרק את החתונה? אולי עומד שם מאחורה משהו הרבה יותר עמוק שאת לא רוצה להתמודד איתו?

מירי כ1

New member
זה בדיוק הענין לאבד זהות

הדבר הכי מפחיד שיכול להיות, לא להיות אתה ,העיקר לרצות את הסביבה ואת דעתה של הסביבה ,זה מראה על אנשים חלשים חסרי עמוד שידרה ,זה דוחה בעיני כי זה מבטל אותך בתור בן אדם

למעלה