בחירה קשה

BlackUnicorn

New member
אף אחד לא אומר שאת צריכה להסכים עם כל

מה שנאמר. אני עצמי לצורך העניין מגיעה מתרבות מאוד שונה מזו של בן הזוג שלי, אך יודעת איך להסתדר איתם למרות שאני לא מסכימה לחצי מדבריהם. אז? זה אומר שצריך לריב? שצריך להתעמת על כל דבר? אף אחד לא אומר שצריך לומר "כן" על כל דבר, אבל כן אפשר לשתוק ולחייך, להיות נימוסיים או לכל היותר להגיד "אני לא מסכימה אבל מבינה אותך".

נומלה

New member
אולי תחליפי את המילה צביעות

במילים : נימוס בסיסי למבוגרים ממך? לא כולם צריכים להיות בדעתך ולא כולם צריכים להיות חברים שלך. ועדיין יש מידה של דו קיום בקורקטיות הנדרשת ממך בחברה.

מירי כ1

New member
סימולציה

לצורך ההמחשה סימולציה: שאני מתארחת בימי שישי אני נוהגת מפעמיים עברו לשתוק לרוב ולא לשתף פעולה בשיחות ובאינטרקציה, שזה לאחר מתפרש כהתנשאות ,אני לא מתחברת לתכנים שם ולכן אני בשלי.

נומלה

New member
דוגמא מצוינת

אחד הדברים המצופים מאורח מנומס הוא השתתפות מינימלית בשיחה. איך היית את מגיבה אם הייתי מגיעה אלייך הביתה אוכלת שותה ולא טורחת אפילו להראות מינימום של התענינות במה שמענין אותך? גם אם את "לא מתחברת לתכנים" יש מינימום של התענינות מנומסת. ככה בנויים יחסים חברתיים. אנחנו מנסים להנעים את זמנם של מארחינו ולא רק מסתכלים מנקודת ראות הפופיק שלנו.

מירי כ1

New member
כניראה באמת אני באה ממקום ומנטליות

באמת שונה מזו של בן זוגי וכל המתרחש חדש לי לחלוטין ואף מפתיע אותי לרוב

BlackUnicorn

New member
או שתקחי את זה לכיוון חיובי - אפשר ללמוד

המון דברים ממנטליות אחרת. להפך, זה יכול רק להפוך אותך לאדם טוב יותר, אם רק תפתחי את הראש קצת. הכי רע זה להיות מקובע שיש גישה אחת נכונה לחיים. מצד שני, את יכולה לחפש איזה מישהו שנורא דומה לך. מבטיחה לך שגם הוא ומשפחתו יעצבנו אותך עם המנטליות שלו.

למעלה