בחירה מוחלטת

mga-abir

New member
בחירה מוחלטת

המחשבה היוצרת מהריק. הריק כחומר גלם מכיל חוקים שאינם חלים עליו. הכרתנו האישית מכילה תודעה עד גבול הבנה מסוים. אולם בתנאים מיוחדים מתפשט גבול זה והבנתנו מתפשטת ל"מרחבים" נרחבים יותר. כל אמת שנכיל משתנה יחדיו עם הבנתנו. האנדיקציה לאמת זו מוגבלת לעולם החומר שאנו חווים במציאות זו. לכן ככל שישם את יצירותנו ונביאם לידי ישום כאן תתפשט הבנתנו ותעטה גם על הזולת שאין לו כלים מפותחים דיים ליצור ולישם. אין אנו חיים רק לשם הבנה. נוכל לחיות במציאות הרוח כאותו חומר המכיל חוקים שאינם חלים עליו, זו חירות היצירה והמעש. אין צורך להכיל בנשמתנו את מציאות המחשבה בצורה קבועה. תמיד נשמור על חירות לחוות וליצור כרצוננו. במציאות זו יש לנו את זכות הבחירה המוחלטת למי שלא ידע, ולא מידי מלאך, ישות או מדריך. בברכה אביר

mga-abir

New member
כאן ושם-מדבר לעצמי

אנשי השכל מחפשים את האמת הטמונה בבריאה. שאלת הקיום והיעוד. כל זה אינו מהווה פתרון לגאולת הנפש והנשמה. זה כמו לאמר-יודע אני את החוקים והצווים ומה הלאה? המציאות הגשמית נחווית אחרת ואותה עלינו להבין, אותה עלינו לחוות. מתת הרוח נוטל את האדם אל מחוזות נעלמים. הריגוש שבדבר עדיין נותר בגדר תחושת הגוף. וכן גם תחושת השלווה והאושר. מדוע ללכת כה רחוק על מנת להיות כאן? מדוע ללכת כה רחוק על מנת להבין כאן? האם לא תתכן דרך אחרת? בשתי עולמות אנו חיים ושניהם כנפרדים. ואני מנסה תמיד למצוא את המשותף שבינהם. אם באתי ממחוזות הרוח לכאן ועלי יהיה לשוב אולי מוטב שאקח עימי מכאן, בזמן שאני מביא לשם. האם עשה זאת מישהו בעבר? כן לקחת מכאן. כיצד עושים זאת? את החויה ואת הרגש הנחווה ואשר בסיס הויתו נוצרה במחוזות הרוח אנו מביאים. ניתן להפוך את היוצרות ולקחת את אותם דברים אל מחוזות הרוח. ושם לישם ושם ליצור בעזרתם. כיצד הפוך ומסובב ואולי קצת מוקדם לדבר על כך. בברכה אביר

mga-abir

New member
חללים כחומר גלם

והחללים כחומר גלם הנמצא בכל וניתן לשנוי ושמוש. נתאר זאת כחוטים צבעוניים. וכאשר נמצא חיבור כל שהוא (רוחני גשמי) בין אדם לחברו, בין אדם להבנתו, בין אדם למטרתו יבחין הוא בגוון באותו חלל המתחיל ממנו אל היעד ולהפך. נתקלים אנו בכל עת בקשרים (צבעוניים לשם הבנה) אלו. לעיתים הם גוונים של רגש ותחושה ולעיתים של מחשבה ופועל. וכאשר המלאכה מושלמת שלל הגוונים מתאחדים לאור הלבן (שקוף) שהינו מקור הצבעים. ושוב אותו אור לבן נמצא תמיד בין החללים כחומר גלם זמין. בברכה אביר

תמשיך ! אביר!

אני קורה ומתלהב..כל משפט שאני קורא,לחשוב ולבהות בחלל. כל הודעה שלך אני מסיים לעקל אחרי שעה לפחות,ואז אני מרגיש את הרעידות.כל הגוף רועד. אולי תמשיך,הודעות קצרות,זה חויה לעקל אותם!!!

mga-abir

New member
שאדי יקר

בפורום תקשור לחץ על שמי-abir abir ותקבל את כל מה שכתבתי וזה לא מעט(בלשון המעטה) תודה על תגובתך ואני שמח בגין חויתך. בברכה אביר

mga-abir

New member
מחפש

ללא כסות הדעת, ללא תואר אישי מצוייד במהותי לשם התחברות. אל התודעה האישית, אל התודעה הכלל אנושית ואל התודעה האוניברסלית. שם תמצא החוכמה והבינה. עוד אמצא את הדרך חסרת המשעול, עוד אמצא את הנמצא במכלול. בברכה אביר

למעלה