בחירה חופשית

Raja Sing

New member
בחירה חופשית

בעקבות גילויים חדשים במדע הגנטיקה מתברר שישנם גנים מסויימים המועברים בתורשה היכולים לגרום לאדם להפוך לפושע. עמד פושע כזה לפני אחד השופטים וטען: ``אני לא אשם! בחירתי אינה חופשית והגנים שלי הכריחו אותי לפשוע!``. ענה לו השופט: ``ייתכן שאתה צודק אדוני אך הגנים ש ל י מכריחים אותי כעת לגזור עליך עונש`` :)

פטנט חדש... לא יודעת אם הוא קיים

צריך להמציא מכשיר שבודק את הגנים של האדם. ועדיף בהיותו תינוק.... אפילו עובר בבטן. (אם יש לו גנים של שקרן - להמית אותו.... חרמן - לסרס אותו... אלים - להכניס אותו ישר לכלא.. סוטה - לכרות לו ת'זין!!) חשוב להבהיר: שהעיצה הנ"ל מתייחסת לתינוקים/ותינוקות כאחד, השימוש בלשון זכר הוא מטעמי נוחות בלבד.... (מה אעשה עם תינוקת סוטה? טוב, אכרות לה ת'שדיים...)

יפה מאד

ואת יודעת מה, גם אם אין לו שום גנים רעים והכל בסדר איתו.. צריך לדפוק לו את הראש בקיר, הוא כנראה טרול.

ויפה שעה אחת קודם....

כי זריזים מקדימים... ואם לא הספקת אז, כל זמן שהנר דולק.... לפני שיעבור זמנו ויבוטל קורבנו....

כאשר את אומרת

"תינוקות", ברור שהתכוונת לשני המינים. המילה השניה בה השתמשת (שמסיבות מובנות, לא אחזור עליה), פשוט איננה קיימת. היא קיימת אצל עולים חדשים, חרדים דוברי יידיש או כאלה שמסרסים ואונסים באורח שגרתי את השפה העברית ואצל ילדים בגיל הרך. הקבוצה הראשונה והאחרונה לומדת בסופו של דבר. האמצעיים משמרים את השיבוש וכך הם מנחילים אותו גם לדור הבא. לי זה צורם. מאוד.

אז רגע

אם נולדה לי בת, אני לא יכולה להגיד שנולדה לי תינוקת? הרי יש את ההבדל בין תינוק לתינוקת.... או שמדובר רק ב'רבים'?

אם נולדה לך בת, זה סיפור אחר:

כולנו נאחל לך מזל טוב, ואני אישית אשלח לך בלונים במייל
שתזכי לגדלה לתורה, לחופה ולמעשים טובים.

אתה ערב שהם ישימו קונדום?

זה יעבור בגנטיקה לילדים שלהם.. שייצאו חרמנים גם הם.... וחוזר חלילה. האוכלוסיה תגדל, הכלכלה תצנח (כי כמה חנויות סקס אפשר כבר אפשר לפתוח בארץ אחת?) האוניברסיטאות יתרוקנו... ויהפכו לבתי בושת.... והרחובות יתמלאו בהומלסים מגודלים חסרי תקנה, שההורים שלהם זרקו אותם מהבית מפאת חוסר מיטות בבית לכל הילדים... <סטודנטית מתחילה להיות חרמנית...>

אני עובדת במשרד של דוגמנים/ות

הרגע נכנס פה מישהו (מוכר מאד) שהוריד לי את הלב והאיץ ת'דופק.... מצטערת ספל קפה, אבל כשאני גומרת - כל הבנין רועד.. (מבטיחה לשים קונדום)

naty 1

New member
זה כל השכנים

מדליקים את הסיגריה שאחרי? (לא פלא שהבניין רועד)

justchip

New member
למה נראה לך שרוב האנשים חרמנים

בדיוק בגלל הסיבה הזו יש להם סבירות גבוהה יותר להעביר את התכונה לצאצאים, מצד שני עודף חרמנות כנראה תוביל לחוסר טיפול בצאצאים וסיכויים פחותים להשרדותם או לכשירות מופחתת בגלל עיסוק תמידי חרמני, כך שהחרמנות תשאר מאוזנת.

למעלה