בחירה וספורט?....

בחירה וספורט?....

היי לכולם שתי שאלות לי 1.בקלטוג של הקורסים לא מצאתי קורסים שקשורים לספורט, בין אם בתשלום,בחינם,עם נקודות בלי נקודות איך זה?.. 2. קורסי בחירה? איך מגיעים לראות מה יש ? נכנסתי לחוג ללימודים רב תחומיים ראיתי שם המון קורסים שמעניין אותי להשתתף בהם ואני מניחה שחלק מהם יכולים לשמש כקורסי בחירה, אבל אני מתחילה סיעוד בעקרון אין לי אפשרות של נקודות בחירה כי יש לנו מערכת מובנית, אז הייתי שמחה להגיע נניח אפילו לקורס אחד אבל אני לא בהכרח רוצה להבחן בו - שכן זה כבר אמור להיות נקודות מעבר לחובה בתואר, ואולי יתגלה שאין לי בכלל זמן לזה, אז מישהו יודע להגיד לי מה קורה אם נרשמים לקורסים מעבר לחובה ובסוף לא ממלאים את החובות הנדרשות להשלמת הקורס?...

IdanXP

New member
לגבי שאלה 1

אין יותר קורסי ספורט שהאוניברסיטה מציעה. לא בחינם ולא בתשלום. מה שכן, האגודה מארגנת כל מיני קורסים שקשורים לספורט כמו יוגה, ריקודים ונראה לי שגם אירובי או משהו כזה בעלות נמוכה. בתחילת שנה בטח כבר יפרסמו איזה קורסים ייפתחו בשנה הקרובה אז תעקבי אחר הודעות האגודה.

berta84

New member
את סתם תשלמי

את יכולה פשוט להגיע לשיעורים ולשמוע, אם את נרשמת את צריכה להירשם תכל'ס לא נראה לי שיהיה לך זמן לכך, אם כבר לשמוע קורסים סתם אולי תנסי לשמוע קורס שדומה לקורס אחר שאת לומדת, זה יכול לעזור לך

למעלה