אווז השלג בשבילי Well Done
B boten d New member 21/2/06 #23 ../images/Emo5.gif למרות ההתלבטות הקשה, ולמרות שלא הצבעתי בהצבעה הכללית. בטעות. (אפילו שהייתי בוחר שם בשניהם) אני בוחר wywh
../images/Emo5.gif למרות ההתלבטות הקשה, ולמרות שלא הצבעתי בהצבעה הכללית. בטעות. (אפילו שהייתי בוחר שם בשניהם) אני בוחר wywh
L Liorking New member 21/2/06 #27 WYWH הסאונד של פינק פלויד הרבה יותר מפותח וגימלור מרגש הרבה יותר מלאטימר שרק מנסה לחקות אותו.
א אורי ברייטמן New member 21/2/06 #32 WYWH בקלי-קלות זה לא מאבק שוויוני. אין כמעט אף מתחרה ראוי לאלבום הזה באותה שנה, מלבד אולי האלבום 'רוטרס קלאב' של הטפילד והצפון.
WYWH בקלי-קלות זה לא מאבק שוויוני. אין כמעט אף מתחרה ראוי לאלבום הזה באותה שנה, מלבד אולי האלבום 'רוטרס קלאב' של הטפילד והצפון.
ח חגי בן אברהם New member 21/2/06 #35 אמנם snow goose ענק אבל לא צריך להגזים.wywh בכמה רמות מעל.במוסיקה,בהפקה,בהשפעה בקיצור בכל פרמטר.ולכן הבחירה שלי היא wywh .
אמנם snow goose ענק אבל לא צריך להגזים.wywh בכמה רמות מעל.במוסיקה,בהפקה,בהשפעה בקיצור בכל פרמטר.ולכן הבחירה שלי היא wywh .
פ פיטר פטר New member 21/2/06 #36 WYWH בלי הרבה מאמץ... Snow Goose נהדר, אבל החולשה שלו לדעתי היא שהוא נטול שיאים(לפחות באופן יחסי).
S sleep1937 New member 21/2/06 #37 ../images/Emo67.gif נמנעת אבל לא נמנעת מלהגיד שכולכם גרועים אף אחד לא בחר Area.