בחינות גמר?

sk5000

New member
בחינות גמר?

מחר המבחן ואני מרגיש שאני לא מוכן. הבנתי שיש אפשרות להיבחן באותו קורס רק פעמיים( מועד א' וב', ועוד סימסטר מועד א' וב') מה יקרה אם אני לא אלך לבחינה , הציונים של הממנים עדיין ישארו בתוקף גם לסימסטר הבא?

maormp

New member
מותר לך להבחן פעמיים

בכל אחד מששת המועדים של הסמסטר הנוכחי או הסמסטר העוקב. אם לא עמדת בדרישות הקורס תוכל להרשם לקורס מחדש שזה אומר גם לעשות ממ"נים

harhanegev

New member
בוא נעשה קצת סדר:

[1] כל ציוני הממנים נשארים בתוקף גם אם תיבחן בסמסטר אחר. [2] אפשר להיבחן לכל היותר פעמיים, כאשר את הפעמיים האלו אפשר לבחור מתוך 2 מועדי הסמסטר הזה ושני מועדי הסמסטר הבא בו יוצע הקורס. לכן, עומדים לרשותך 4 מועדים: בימים אלו עוד בערך חודשיים בסוף הסמסטר הבא בו יוצע הקורס כחודשיים אחר כך אבל זכותך להיבחן לא יותר מפעמיים.

alona 21

New member
הממ"נים ישארו בתוקף אבל

אם לא תיגש למועד מחר, זה יחשב לך כמועד כי הם דורשים ביטול של יומיים (עבודה) לפני. אז עדיף כבר לגשת, כי גם ככה יישאר לך רק עוד מועד, ואם בטעות יהיה מבחן קל מחר, אז שלא תצטער על זה...

למה ? לא מדוייק עדיין הוא יהיה זכאי

לשני מועדים, אבל אם הוא יצטרך להרישם פעם שלישית, זה יהיה בעלות של 160 ש"ח

alona 21

New member
באמת??? למה לא אמרו לי את זה

במוקד הפניות? ככה לא הייתי ניגשת למבחן ביום חמישי שהיה...

לצערי אני מכירה את הנוהל טוב

את זכאית לשתי בחינות בסמסטר בו למדת או בסמסטר עוקב - כלומר להרשם פעמיים כאשר יש זמו שאת יכולה לבטל את הבחינה שהוא בדרך כלל 3 ימים לפני הבחינה. במידה וביטלת את הבחינה אחרי, זה נחשב הרשמה אבל,את עדיין זכאית ל 2 מועדים מועד הבא את נרשמת הכל טוב - אן חס וחלילה נכשלת ואת מנצלת את הזכאות השניה שלך זה נחשב הרשמה שלישית ואת משלמת עליה 160 ש"ח שבמידה והסיבה כי ביטלת את הבחינה מוצדקת את יכולה לערער על ה 160 ש"ח בהצלחה בבחינות

harhanegev

New member
בוא נעשה עוד קצת סדר:

נניח שאתה מבטל את הבחינה, אבל במועד מאוחר מדי, או לחילופין פשוט לא מגיע. אם תיבחן רק עוד פעם אחת, אז שיהיה לך בהצלחה ומברוק. אם תיבחן עוד פעם (נניח עוד חודשיים) ותיכשל חלילה, או תעבור בציון שלא מספק אותך ותרצה להיבחן שוב, תוכל בהחלט להיבחן שוב, אבל תצטרך לשלם מאה ומשהו ש"ח עבור הזכות להירשם לבחינה פעם שלישית. כלומר, זה יחשב לך פעם שלישית רק לגבי החיוב בתשלום, לא לגבי עצם הזכות להיבחן.

למעלה