בחינה חוזרת

QAF Fan Block

New member
בחינה חוזרת

האם יש פה מישהו שזימנו אותו כבר לבחינה חוזרת? אולי מישהו שמכיר ? אני קיבלתי בבחינה הראשונה לפני שנתיים ציון מאוד נמוך (מתחת לממוצע הארצי) בקורס של קידום תיכון ולא למדתי בכלל כך שהבחינה הזו בכלל לא שיקפה את היכולת שלי. אני מתכננת להבחן במועד אפריל ולהוציא 700 פלוס. עכשיו השאלה היא בעצם כמה זמן עובר עד שמסיימים את תהליך הבחינה החוזרת כי אני מאמינה שבשיפור של יותר מ200 נקודות יזמנו אותי... תודה רבה לכל העונים שירה

לא יודע בוודאות

אבל אם את מתכננת גם ככה להוציא 700+, אז בחינה חוזרת לא אמורה להפחיד אותך.. בהצלחה :)

רויטל16

New member
נצל"ש

גם בשיפור של כ-100 נק' מזמינים לבחינה חוזרת? [כשבראשון הציון מעל 600] כי מזה לא בא לי..גם ככה באסה לעשות שוב...

mesoo

New member
ניצול שרשור

iritki

New member
שיפרתי ב118 נק'

ולא זומנתי לבחינה נוספת בחינה ראשונה 601 בחינה שנייה 719 :) אני מודה שחלק מזוכיסטי בתוכי משמ רצה שיזמנו אותי רק כדי "להיות בטוחה" ששיפרתי ושאני אקבל ציון טוב ... קיצר, תלמדי טוב , זה מה שחשוב ! בהצלחה

חרגון

New member
מה את חושבת על זה בכלל?

תלמדי וזהו. אולי תנסי להוציא גם הפעם פחות מ-500 רק כדי לא לקבל בחינה חוזרת...? וברצינות - אין הפרש שמעליו תמיד מזמנים לבחינה חוזרת. זה תלוי בהרבה גורמים שהם לוקחים בחשבון, כמו למשל באיזה גיל נבחנת, כמה זמן עבר מהבחינה, מה היה השיפור באנגלית וכו' אל תחשבי על זה בכלל. פשוט תשקיעי בבחינה הזו וזהו

BonBonAsa

New member
יש להם את החתימה שלך ואת הסעיף שהעת

שהעתקת לדף הסימון... הם בטח בודקים ומשווים ורק אם הוא ממש השתנה אז מזמינים שוב כי יש חשד שזו לא את

QAF Fan Block

New member
חחח לאהבנתם אותי...

ממש לא איכפת לי שיזמנו אותי לבחינה חוזרת.. מה ששאלתי זה כמה זמן יקח לי לקבל את הציון בהנחה שהכל עבר בסדר? אתם יודעים יש מקומות להירשם אליהם...

RedGrass1

New member
בחינה חוזרת

נגיד מזמנים אותך לחוזרת, וקיבלתה בחוזרת קיבלתה כמעט אותו ציון, מה יהיה הציון שלך? הציון הגובה? הציון של החוזרת, המקורית?

למעלה