בחינה בע"פ- 1 יח"ל שלום! אני מחפש חומר על הדיאלוג שבו צריך יהיה לספר על משפחתי ועל בית ספרי . תודה .
G gg4you New member 16/4/07 #1 בחינה בע"פ- 1 יח"ל שלום! אני מחפש חומר על הדיאלוג שבו צריך יהיה לספר על משפחתי ועל בית ספרי . תודה .
מ מתוקונת34 New member 16/4/07 #2 אין לך את הרשימת שאלות? לא שואלים מעבר לשאלות שנמצאות שם כך שפשוט תלמד את כל השאלות. אם אתה צריך עזרה בלענות על השאלות אז תגיד.
אין לך את הרשימת שאלות? לא שואלים מעבר לשאלות שנמצאות שם כך שפשוט תלמד את כל השאלות. אם אתה צריך עזרה בלענות על השאלות אז תגיד.
מ מתוקונת34 New member 16/4/07 #6 אופסי- בדף השני זה שאלות בעיקר לרמה של 5 יח"ל...אבל הדף הראשון טוף לך!
G gg4you New member 16/4/07 #7 אני לא רואה כלום בקובץ jpg הי! את יכולה לשלוח לי את זה בקובץ word ? תודה רבה !!!!!!!!!
מ מתוקונת34 New member 16/4/07 #8 זה סרוק...אתה רוצה שאני פשוט אשים את התמונה בוורד ואז אולי תראה?...
מ מתוקונת34 New member 16/4/07 #9 ודרך אגב...אם אתה מתכוון שזה קטן מדי אז אתה יכול לשמור את זה בשם ואז להדפיס את זה וכשזה מדפיס את זה, זה בדר"כ מדפיס את זה על דף שלם ואז זה יוצא גדול וברור...פשוט לא הבנתי אם לא הצלחת לפתוח את הקובץ או שזה סתם קטן לך מדי...
ודרך אגב...אם אתה מתכוון שזה קטן מדי אז אתה יכול לשמור את זה בשם ואז להדפיס את זה וכשזה מדפיס את זה, זה בדר"כ מדפיס את זה על דף שלם ואז זה יוצא גדול וברור...פשוט לא הבנתי אם לא הצלחת לפתוח את הקובץ או שזה סתם קטן לך מדי...
G gg4you New member 16/4/07 #11 כן, זה קטן מידי הי! כן, אודה לך אם תשימי את התמונה בקובץ word .... תודה