בחיי שאתן ממש רעות !!

Angelic Girl

New member
בחיי שאתן ממש רעות !!

אני יוצאת מהפורום הסנובי הזה !! ... המון כאן רק רושמות לי תגובות רעות ופוגעות, מעתיקות ממני, ואפילו לא נותנות לי קרדיט !!, נמאס לי, אתן כל כך רוצות להעתיק מבלי לתת קרדיט ?, תעתיקו !, רק אל תחשבו שאתן עושות רושם על מישהו עם הדברים ש-אני הכנתי !!, פורום מטומטם.

Space Dementia

New member
שאלה!../images/Emo35.gif

אף פעם לא ידעתי מזה באמת כנ"ל וזאת נראה הזדמנות טובה לשאול.. אז מזה כנ"ל? איזה בושות אני עושה לעצמי..פלעחחחצ!

Mooa-Numi

New member
באמת יש פה המון סנוביות *נאנחת*

וחבל מאוד שאת שופטת אותנו ככה בגללם
כנ"ל=כנזכר למעלה.

Angelic Girl

New member
אולי זה לא הכי פ´סדר ..

אבל זה ממש לא פייר , כל הזמן אני רואה ילדות שמעתיקות ממני !!, פעם זה היה בדיוק אותו ניסיון להעתיק שיער .., אחר כך, עוד פעם שיער, והיא אפילו לא נתנה קרדיט, אבל כשהיא לקחה נעליים של מישהי אחר היא נתנה ... למה? כי היא מכירה אותי !.., אגב, היא לא (!!) חדשה בפורום, היא פשוט החליפה שם ... אז הכל הצגה ... סליחה אם נעלבתם ממני, אבל באמת היו המון ניסיונות מעצבנים להעתיק ממני !!, טוב, אני יתייחס לצד החיובי בעניין - כנראה אני מכינה בובות כל-כך יפה
... סתם ...
... אוף, אין לי מה לרשום בחתימה !!.... בלעעעחחחחח, היא גם לא יצאה טוב !!

חבל,אבל זאת החלטה שלך..../images/Emo15.gif

אני אישית לא עניתי תגובה מגעילה לאף אחד אף פעם על הדולי שלו,אני פשוט מעדיפה לא לענות. אבל אם לא עניתי על הדולי שלכם אל תיעלבו,פשוט אין לי כוח לענות על כולן.. אבל הרוב מהממות
אני גם לא העתקתי כלום מאף אחת.. לפני כמה זמן עשיתי דולי והשיער שניסיתי לעשות לה לא כל כך יצא אז לקחתי שיער מדולי יפה אחת שמצאתי באיזה אתר ושמתי אותו עליה,והייתי אומרת שהוא לא שלי,אבל אז חשבתי-"מה,בכל פעם שאני אראה אותה אני אגיד: הנה הדולי החדשה שלי,אבל השיער בכלל לא שלי"
זה לא שווה לדעתי.

שאקירה באמת לא אמרה את זה......

וחוץ מזה המפיק שלה, והמאפרת שלה, ועוד כלמני אנשים מסביבה, הם יהודים, ככה שזה ב-כ-ל-ל לא הגיוני....
תשני תחתימה

וגם אם היא אמרה...

סו פאקין וואט
אם מישהו אוהב את המוזיקה שלה... שישמע אותה
בעיה שלה שהיא שונאת יהודים..

©wil cat

New member
זה לא הגיוני!!!

קשה להאמין ששאקירה תגיד את זה. זאתאומרת היא לה אהבלה עד כדי כך!!!!! אם היא תגיד ככה רוב החנויות יחרימו אותה! זו שמועהההההה...........(אם זה היה באמת אז אולי היו מפסיקים לשים ת´קליפים שלה באמ טי וי.....)

S.tal

New member
הממממ... ../images/Emo42.gif

אני באמת מנסה לא להיות מגעילה ולהגיב לא יפה לדוליז... אז... אם פגעתי במישהו שבבקשה יגיד לי! ואני אנסה לתקן את דרכיי!(???) נכון שהתחלתי לכתוב ממש מוזר?! נראה לי שהמוח שלי התייבש... אניוואי, עשיתי דולי חדשה!! אחרי תקופה מאוד ארוכה ונטולת דוליז! אז אני מצרפת אותה!! אז בבקשה תגיבו! ותפתחו את הקובץ בקטן, כי מקרוב היא מעוותת לאללה... טרללה פראני טרללה

¥EleVatioN¥

New member
טל-> דולי מ-ד-ה-י-מ-ה כרגיל אצלך

באמת
אהבתי
אתן זוכרות אותי נכון בנות
בכל מקרה נעלמתי פה לכמה זמן אם בכלל שמתן
אבל בכל מקרה
דוליות שהכנתי לא מזמן

זה... זה... זה... זה... זה... זה...

(טוב אני חושבת שהבנת ת´קטע רייט
) זה את הכנת