אני יוצאת מהפורום הסנובי הזה !! ... המון כאן רק רושמות לי תגובות רעות ופוגעות, מעתיקות ממני, ואפילו לא נותנות לי קרדיט !!, נמאס לי, אתן כל כך רוצות להעתיק מבלי לתת קרדיט ?, תעתיקו !, רק אל תחשבו שאתן עושות רושם על מישהו עם הדברים ש-אני הכנתי !!, פורום מטומטם.
אבל זה ממש לא פייר , כל הזמן אני רואה ילדות שמעתיקות ממני !!, פעם זה היה בדיוק אותו ניסיון להעתיק שיער .., אחר כך, עוד פעם שיער, והיא אפילו לא נתנה קרדיט, אבל כשהיא לקחה נעליים של מישהי אחר היא נתנה ... למה? כי היא מכירה אותי !.., אגב, היא לא (!!) חדשה בפורום, היא פשוט החליפה שם ... אז הכל הצגה ... סליחה אם נעלבתם ממני, אבל באמת היו המון ניסיונות מעצבנים להעתיק ממני !!, טוב, אני יתייחס לצד החיובי בעניין - כנראה אני מכינה בובות כל-כך יפה
... סתם ...
... אוף, אין לי מה לרשום בחתימה !!.... בלעעעחחחחח, היא גם לא יצאה טוב !!
אני אישית לא עניתי תגובה מגעילה לאף אחד אף פעם על הדולי שלו,אני פשוט מעדיפה לא לענות. אבל אם לא עניתי על הדולי שלכם אל תיעלבו,פשוט אין לי כוח לענות על כולן.. אבל הרוב מהממות
אני גם לא העתקתי כלום מאף אחת.. לפני כמה זמן עשיתי דולי והשיער שניסיתי לעשות לה לא כל כך יצא אז לקחתי שיער מדולי יפה אחת שמצאתי באיזה אתר ושמתי אותו עליה,והייתי אומרת שהוא לא שלי,אבל אז חשבתי-"מה,בכל פעם שאני אראה אותה אני אגיד: הנה הדולי החדשה שלי,אבל השיער בכלל לא שלי"
קשה להאמין ששאקירה תגיד את זה. זאתאומרת היא לה אהבלה עד כדי כך!!!!! אם היא תגיד ככה רוב החנויות יחרימו אותה! זו שמועהההההה...........(אם זה היה באמת אז אולי היו מפסיקים לשים ת´קליפים שלה באמ טי וי.....)
אני באמת מנסה לא להיות מגעילה ולהגיב לא יפה לדוליז... אז... אם פגעתי במישהו שבבקשה יגיד לי! ואני אנסה לתקן את דרכיי!(???) נכון שהתחלתי לכתוב ממש מוזר?! נראה לי שהמוח שלי התייבש... אניוואי, עשיתי דולי חדשה!! אחרי תקופה מאוד ארוכה ונטולת דוליז! אז אני מצרפת אותה!! אז בבקשה תגיבו! ותפתחו את הקובץ בקטן, כי מקרוב היא מעוותת לאללה... טרללה פראני טרללה