בחיית' אנשים HELP ME!!!

לא שאני מומחית בנושא אבל

כן, אלו המחירים. כאן בניו ג'רזי גן מגיל 4 שבועות עד preschool, למיטב ידיעתי הכל פרטי. עד שלא מתחילים במערכת הציבורית, אין גנים ממשלתיים כמו בארץ. בכל אופן, המחירים כאן בג'רזי נעים בין 800 דולר לחודש ליום מלא בלי ארוחות, ל-1800 דולר לחודש. מצד שני לא כל אחד שמתחשק לו לפתוח חדר בבית לגן יכול לעשות את זה. אני מדברת על גנים שהם באישור ובביקורת של הרשויות, לא על כל אחד שבא לו לפתוח גן בבית.

gozala

New member
טוב גם בארץ "לא כל אחד" ../images/Emo168.gif

יכול לפתוח גן (תיאורטית) כי בזמנו השכרתי מקום למישהי שפתחה גן ללא שום כישורים בתחום ההוראה. מצד שני כל אחד שיש לו תעודת הוראה כן יכול לפתוח ומי שאין לו יכול לקחת שותף "מקומי". יתרה מזאת, הפיקוח בארץ רק עזר להעלאת הרמה ע"י השתלמויות וכד'. בתקופה הנכונה והמתאימה בחיים הייתי לוקחת יזמה עם נתונים כאלה. בארץ היה לי גן-פרטי אגב במשך 3 שנים, אבל עשיתי את זה במקביל למקצוע יותר טוב שלא עזבתי וזה היה יותר מדי קשה, צריך היה להסיע את הילדים הלוך וחזור והאחריות הכבידה מאוד.

MicMik

New member
בתור שוטר ב-NYPD תוכל לממן דירה

במנהטן רק אם תגור בהרלם וצפונה, ובעוד 5 שנים, לדעתי גם זה לא.

אני רק מאחלת לך

שאכן תצליח להגשים את החלומות שלך, ולא תצטרך להתעורר יום אחד אל המציאות המרה (מה שקרה לרב האנשים). בינתיים בא קח לך את הזמן, ואחרי שתגמור את הצבא ותגיע לשלב שבו באמת תוכל להתחיל ליישם דברים בשטח, תתחיל להכנס להילוך גבוה יותר לקראת זה. בינתיים בכל זאת יש לך עוד איזה 4-5 שנים, וזה המוווווווון זמן, בכל קנה מידה.

Squad 55 Taylor

New member
אני לא מבין אותכם....

למה מציאות מרה?! להמ הכל חרא?!?!? מה קשה איתכם אנשים???? ואני יכול לתת לך רשימה של שוטרים שגרים במנהטן...

אתה יודע, טיילור,

מה אמרו פעם לילדים? כשתגדל תבין. ממש ככה. נראה לי שבמקרה הזה האמירה הזו מתאימה עבורך. אתה חושב שאתה יכול לתת רשימת שוטרים שגרים במנהטן. האם בדקת במה עובדות הנשים שלהם? האם בדקת מאיזה רקע כלכלי הם הגיעו, שמאפשר להם לחיות במנהטן? האם יש לך בכלל מושג אם הם לא חיים שם בכלל בתנאים קשים? לדעתי התשובה לכל השאלות האלה היא פשוטה: לא!!! אז כמו שאמרו לך כבר קודם: בא תגדל קצת, תתפכח, ונדבר שוב בעוד כמה שנים. המציאות היא ממש לא כמו שאתה מדמיין לעצמך, ואם אתה חושב, ולו לרגע, שממשכורת של 60K בשנה אתה יכול לגדל בכבוד משפחה במנהטן - wake up!!! אתה באמת חי בתוך חלום אידאלי.

Squad 55 Taylor

New member
ולמה אתה חושב שהמצב הכלכלי שלי

לא משהו? שאני לא יטוס לניויורק עם מיליון דולר? שאני לא יתחתן עם אישה שמכניסה כסף? לא שללתי אופציה שגם נשותיהם מכניסות כסף אבל אתה שללת כל אופציה

קודם כל

מבט מהצד זו את, ולא אתה. שנית, אם יש לך מליון דולר, אני בטוחה שתמצא כבר דרך לקנות לך אזרחות איכשהו. שלישית, אנא ממך, כשאתה כותב בזמן עתיד, במקום "יעשה" ו"יתחתן" - "אעשה" ו"אתחתן". זה צורם ומעצבן לאללה. וחוצמזה, אני מסכימה עם מבט מהצד, שכשתגדל תבין.

Squad 55 Taylor

New member
את רואה זה מה שמעצבן...

זה מה שמגעיל בישראליים... מתייחסים לילדים כמו החרא שלהם! מה זה שתגדל תבין!? די עם הבולשיט... ולגבי מבט מהצד... סורי... תיקונים בלשון? לא מבטיח!

diday

Member
מאוד לא במקום עדי

הערות ללשון ודקדוק ניתן לשלוח גם במסר פרטי ולא בפומבי.

funkbass

New member
אז אם יש לך כ"כ הרבה כסף

ותוכניות... למה אתה מטריד את אלה שאין להם והצטרכו ללמוד מהנסיון שזה קשה יותר ממה שאתה חושב!!! אני מציע שתקח את הכסף שלך ... סע מחר לניו יורק תפיץ מודעות "בחור ישראלי עם מליון דולר מחפש כלה בשביל גרין קארד" ותראה אייך הכל יסתדר לך .... אל תשכח לפתוח אשכול "אמרתי לכם"

Squad 55 Taylor

New member
חחחח

צחקתי לגבי המיליון דולר! יש לי כסף אבל לא כ"כ הרבה! זה מה שאני שואל! איך הניסיון הקשה?! איך עברתם לשם?! מה עם אשרת סטודנט?! איך התחלתם עם החיים בחו"ל?

חמוד, כבר ענו לך קודם

שזה לא כזה פשוט. אתה מצפה מאיתנו שנמציא לך דרכים אחרות? מה לעשות שאין. או שיש לך הורה או אח אזרח אמריקאי, או שתתחתן עם אמריקאית, או שיהיה לך ילד אזרח וכשיהיה בן 21 תוכל לבקש גרין קארד - אלו הדרכים היחידות להשיג אזרחות. אין קיצורי דרך, זה לוקח כמה שנים טובות. כלומר, נניח ותבוא לארה"ב ללמוד בעוד 5 שנים, תלמד 4 שנים, תמצא מעסיק ספונסר, אחרי שנתיים תגיש בקשה לגרין קארד, חמש שנים אחר כך תקבל אזרחות, ואז תוכל לנסות להתקבל לNYPD. לאן זה הביא אותנו? עוד 16 שנה. שנת 2019 הבן שלי שעוד לא נולד יהיה בגילך. חלומות זה דבר בריא מאוד, אבל אולי כדאי להתמקד בכאלה שאפשר להתחיל לעבוד עליהם, ואת האחרים לדחות קצת עד שזה יתאפשר.

greeneyes3

New member
../images/Emo122.gif רק שמוליק חטף על הראש !!!!!!

כאשר ניסיתי להסביר לילד הזה שהוא קצת לא מציאותי לפני שבועיים כשנחת עלינו בפורום עם חלומו לנסוע לעבודה כל בוקר עם מוסטאנג מודל 66 בכבישים מושלגים ושיתניע במינוס 20 מעלות רצוף חודשים כאן. היום הוא חולם להיות כבאי אש בNYFD.... לך על החלום שלך חביבי.... אל תפסיק לחלום.... אבל אל תחלום בקול רם איתנו...ואחרי זה תאשים אותנו שאנחנו מנפצים לך את החלומות והשאיפות שלך......( YYY איך שגירד לי באצבע לדחוף מרכאות מעל כמה מילים...אבל הפרופסור התחנן לפני בצ'אט אתמול שאמנע ממרכאות...) אז עכשיו ,הבחור הוא כולו שלכם! איפה אלו שגערו בי לפני שבועיים על זה שטענתי שהבחור קצת לא מציאותי? לגעור בי יכולתם? אבל לעזור לבחור עם כוונות טובות לחיות במציאות תוך כדי שאיפה להגשים החלומות האלו.... אתם לא יכולים? וואלה יופי מצדכם! הילד עכשיו מבולבל... ואף אחד לא בא לעזרתו..... אני דוגל בשיטת ה TOUGH LOVE ,אז אל תתנו לי להתערב בנושא.... טוב? אבל אתם!(שהגנו עליו) אל תנטשו את הילד החמוד והמבולבל..... באמת מתאים לכם(ואחרי שהגנתם עליו כל כך ממני ,גם הוא אחריותכם המוסרית!) לחנך אותו ולהחזיר אותו למציאות,כאילו אמא ואבא שלו הצליחו לעשות את זה ביעילות כזאת ,שאתם צריכים עכשיו להשיב אותו למציאות של הילד בן ה17 שהוא חי בה... ומי שלא יודע על מה אני מדבר? שילך אחורה ליום שבת לפני שבואיים בערך ויקרא את השרשור של הילד (BOSCORELLI שמו) על מכוניות אמריקאיות אנטיקות וVINTAGE.... שמוליק

שמוליק, מותק

תפקידנו לא לחנך, אבל מותר לנו להיות משועשעים לא? אני בכלל חושבת שהבחור הצעיר בפורום הלא נכון. ובכלל, קח את זה בקלות, אתה מוזמן חופשי לנסות לעזור לילדים רכים להגשים חלומות... הלוואי וכולנו היינו עוד כאלה נאיבים.

Squad 55 Taylor

New member
משועשעים?!

אתם פשוט מתנהגים זוועה! פניתי אליכם בבקשת עצה ועזרה ואתם "משתעשעים בי"? אז לכו תחפשי "אתם יודעים מה"...

Squad 55 Taylor

New member
מותק

למקרא שלא שמת לב BOSCORELLן היקר זה אני! וזה לא NYFD זה FDNY במיוחד בשבילך!!!! אתם ממש מעצבנים אתם יודעים את זה?! מבקשים ממכם טובה! מבקשים ממכם הסבר! ואתם מה כמו חארות (סליחה על הביטוי) באים ומנסים להשתיק אותי בטענה שאני איזה ילד שיש לו דמיון מפותח... אז רק רציתי להגיד שההתנהגות שלכם הייתה ממש ממש מגעילה ולפה אני לא הולך לחזור... חוץ מפעם אחת... שאני יהיה בן 27 ויצחק על כל אחד ממכם אישית! ואז תבינו איך התנהגתם ונראה למי יהיו חלומות...

MicMik

New member
בעוד 10 שנים חפש אותנו בפנסיונרים

ישראלים בפלורידה

אצחק...

בהחלט יש כאן בעייה. אני מצליח לדמיין את הבחור אומר/צועק את כל ההודעות שלו, ככה כמו כשילדים בגיל ההתבגרות רבים עם ההורים שלהם על כל דבר וצועקים בקול שעוד לא התחלף לגמרי... אני בטוח שבפורומים 114 ו-590 תמצא חברים שבהחלט יהיו מאוד נחמדים אליך, אבל תועלת לא תצא מזה. אם אתה רוצה להבין מה למעשה קרה בשרשור הזה, ולמה "התייחסו" אליך ככה, אני אמליץ לך על פורומים 94 ואולי 52. חלומות זה דבר טוב, בתוך שלל ההערות שנתנו לך פה, היו גם כמה הארות שכדאי לך לקחת לתשומת ליבך. דוגמה מצויינת היא שעדי ענתה לך שגם אם בהגר לכאן, עד שתהיה לך אזרחות יעברו כמעט שני עשורים... קיבלת יופי של תשובות לגבי עלות המחייה כאן. אין מה לעשות, שוטרים לא גרים במנהטן (לפחות לא מהמשכורת שלהם), ושוטרים גם לא גרים בהארלם (כי זה לא נעים לעצור את השכן...) וקח לך עצה חינם לחיים: תעצור רגע ותחשוב, אל תקפוץ ישר עם תשובה על כל דבר שאומרים לך. שיהיה לך בהצלחה בבגרויות, בצבא, בלימודים ובהגשמת החלומות אין דרך קיצור - למדתי את זה על בשרי ואני לא היחיד.

למעלה