בחיית' אנשים HELP ME!!!

אף אחד לא ניסה להשתיק אותך

אבל, אתה עוד ילד, וכנראה שהמציאות שאמיתית שאנחנו מתארים לך נראית לך כנסיון שלנו לנפץ לך את החלומות, או כזלזול. אבל באת לפורום של אנשים מבוגרים וביקשת סיוע מציאותי, אז קיבלת את הפרטים האמיתיים כפי שהם. מה לעשות, כשמתבגרים גם מתנפצים חלומות. אני דווקא ראיתי שקיבלת כאן הסברים מפורטים, הרבה מעבר למה שבדרך כלל היו מתייחסים לילד בן 16 שבא וחולם חלומות. נתנו לך עלויות מחייה, הסבירו לך על תהליכים, רק שהתשובות לא מצאו חן בעיניך כי הן לא הוקוס פוקוס, אז במקום להפנים ולחפש דרכים להגשים את החלומות שלך, אתה בא וצועק עלינו שאנחנו חארות. אולי עכשיו תבין למה לקח לנו זמן להתייחס אליך, הרי לכל אחד מאיתנו היה ברור שכך זה ייגמר. ומה לעשות, זה בדיוק המקום שבו מתאים להגיד "כשתגדל תבין", כי רק כשתגדל, הדברים ייכנסו לפרופורציות. ככה זה בחיים, גיל ההתבגרות
שיהיה לך המון בהצלחה. אנחנו נשמח לראות אותך כאן בעוד עשר שנים מספר לנו שהגשמת את החלום שלך, באמת.

ננסנס

New member
טיילור... שמור את העקשנות

והחוצפה לעתיד... עוד תזדקק לה... יש לי רעיון: שאל חמש שאלות, נענה לך ותפסיק לשגע אותנו! הולך? רק בלי לבקש אימיילים של שוטרים וכבאים...

Squad 55 Taylor

New member
עלית עלי... חחחח

דווקא זה מה שאני יותר מחפש למרות שיש לי כמה מאות כבאים שפשוט לא היה לי כוח לשלוח אליהם אבל יש לי אבל אם אתה לא רוצה לתת... נו טוב... לגבי דירה.... אז איפה הם גרים??? אזרחות? כמה עשורים?!?! מישהו פה הגזים... לוקחים אמריקאית (עדיף יהודייה עם "ממון רב" מה שנקרא) מתחתנים איתה וסגרנו עניין גם אזרחות וגם דירה מסודרת במנהטן ועם רכב... אין בעיה 5 שאלות זה הכל אם אתה מבטיח לענות תשובה מלאה... 1. למה עברת לניו-יורק? גם לך היה חלום? 2. איך אתה מתכלכל בניו-יורק מאיפה יש לכם כסף אם זה כ"כ יקר? 3. איך התנאי מחייה בניו-יורק? פשע? אלימות? וכו... 4. האם ניו היא באמת העיר הגדולה? ההיא שלא עוצרת לשנייה? כל הזמן בתנועה? 5. אין לי :( אלא אם כן יש פה מישהו שעובד ב NYPD ואני מתאר לעצמי שאין... ואני יישמח מאוד ליצור קשר עם אחד שעובד (רמז.... לא סתם...) זהו... תודה! אני מבטיח שאני לא יטריד אותך בשטויות! רק בנושאים מעניינים אם בכלל...

Squad 55 Taylor

New member
אה ועוד משהו קטנטן...

למישהו יש פה מפה סרוקה של ניויורק עם רחובות ורובעים וחנויות דונאטס? חחחח תודה לכולכם!!! ונראה... אולי יום אחד... יום אחד אני והבנים שלכם ניפגש בניויורק

MicMik

New member
לונלי פלאנט ניו-יורק בעברית

נתן לי מושג די מקיף על מה שקורה לפני שהגעתי לפה. כולל מפה. ולגבי הבנים, אני מקווה שאתה לא נוטר טינה ותעצור אותם על לא עוול, נכון?

Squad 55 Taylor

New member
מה זה?

מה זה לונלי פלאנט ניו-יורק? נו באמת (לגבח המעצר) באת לצחוק עלי? באמת אין לי זין לזה

MicMik

New member
לונלי פלאנט הוא מדריך טיולים

לכל ארץ יש כרך, חפש בחנויות ספרים (ראה לוגו) הסדרה תורגמה לעברית אם אתה מעדיף. צרפתי גם לינק לאתר הרלוונטי.

ננסנס

New member
תזכור!! אני עונה לך ואתה נעלם...

אוקיי... 1. עברתי כי נתבקשתי לנהל פרויקט חדש של החברה האמריקאית שאני עובד. פרויקט הקשור איך שהוא לישראל. ולא, לא היה לי חלום, היה לי אחל'ה בארץ. 2. אני מתכלכל... מהמשכורת שאני מקבל שהיא קצת יותר גבוהה ממשכורת של שוטר או כבאי בניו יורק... אבל בהחלט יקר כאן! 3. אין כמעט פשע או אלימות ברחוב. גנבות הרכב והרצח נמצאים ברמתם הנמוכה מזה שנים רבות. 4. העיר גדולה! ענקית! לא עוצרת לשניה!! אבל... תאמין לי שהסיכוי למצוא מועדון ריקודים טוב, פאב פעיל או ארוחה טובה באמצע הלילה בתל אביב אינו קטן בהרבה מאשר בניו יורק! 5. לא מכיר שוטרים... תודה לאל... בהצלחה, בגרות קלה, גיוס נעים, שיחרור מוצלח ושבת שלום...

Squad 55 Taylor

New member
תודה רבה לך מר ננסנס!

אבל... לא אמרתי שאני נעלם אני פשוט לא יטריד יותר בשאלות... רק יבוא מדיי פעם לקרוא.... ת'אמת זאת הייתה שאלה דבילית... ג'וליאני הוריד את רמת הפשע... לגבי הפאבים וזה... אני יודע אין בעיה... רק מה שיש בת"א תמצא בניויורק בהרבה יותר גדול... תראה אני מבין אותך ת'אמת אבל אני לא בטוח שאתה אותי... אני לא יודע בן כמה אתה ויכול להיות שמבחינתך מיצית את העניין אבל תחשוב אני יהיה בן 22 צעיר חדש שבה "לגלות עולם" תבין יש בי מידת איפראקטיביות וניו-יורק זה מקום להשתחרר.... יכול להיות שבגיל 40 (אל תעלב אני לא אומר שאתה זקן) ימאס לי מניויורק ואני יימצע את עצמי... אבל אני צעיר וגם בגיל 40 יהיה צעיר בנפש... יכול להיות שאתה הטיפוס השקט ואני הרועש אבל זה מה שעושה את כל ההבדל וכל הכיף... שבת שלום גם לך והמשך חיים מצויינים תהנה בניו-יורק...

MicMik

New member
חיכיתי... חיכיתי... ואין תודה

זה בגלל שבחרתי לענות על השאלה הקלה? מילא, שיהיה בהצלחה.

Squad 55 Taylor

New member
Mיק סליחה פשוט חשבתי

שאמרת את הקטע על העצירה התחלת לתחוק עלי ואין לי כוח לכאלה דברים... דווקא בכלל לא זה מאוד חשוב לי ללמוד באמת על הרקע של ניו-יורק והמפה שלה תודה רבה גם לך ובהצלחה בכל אשר תפנה

ננסנס

New member
ככה אתה גומל לי?...

ומזקין אותי בכמה שנים טובות... חוצפן קטן... ומאיפה בדיוק הבנת שמיציתי את ניו יורק או שאני לא צעיר בנפשי... מבטיח לך שיקח לך הרבה זמן להיות בכמות ואיכות המסיבות שהייתי בשנתיים האחרונות (כולל סשה, אוקנפלד, וווינסנט קלדרון ו...לא זה לא שמות של כבאים...) על אף גילי המופלג... טוב אני בן 33... וכן, אבא לתינוקת מקסימה שנולדה כאן. דבר שמחייב אותי להיות זהיר יותר, חופשי פחות ומתגעגע יותר... אך הנפש צעירה מתמיד... כל טוב...

Squad 55 Taylor

New member
ננסנס...

רשמתי שאין בכוונתי להעליב.... אז כנראה שלא מיצית את עצמך... יכול להיות שאתה עדיין דופק בירות מקפיץ טאקילות ומביא בראש במסיבות (וכן תיארתי לעצמי שהם לא כבאים וממש מעצבן אתם צוחקים ככה... זה רק גורם לכך שיזהו אותכם כישראלים וזאת הסיבה שאני עוזב את הארץ אגב...) נו ואתה בן 33 עם משפחה... זה מונע ממך חופש... הרבה חופש וכנראה בגלל זה אתה כ"כ מתגעגע ופחות חופשי... אבל WHATEVER

zoti

New member
פעם אחרונה שבדקתי בארה"ב היו 50

מדינות. אלא אם כן אתה מכיר אחת שהאמריקאים לא שמעו עליה.

למעלה