בחיית' אנשים HELP ME!!!

Squad 55 Taylor

New member
היי אנשים...

זוכרים אותי? BOSCORELLI בעל החלומות? אוקי אז רק החלפתי כינוי...

MicMik

New member
הא, זה הרבה יותר קל ../images/Emo3.gif

אפשר פשוט לקרוא לך 55?

Squad 55 Taylor

New member
אתה רוצה קיצורים? אז הנה...

Five Five (עדיף מ 55...) אפשר לקרוא לי טיילור... BOY 55 או עדיין אפשר בוסקורלי בוסקו או בוס מה שנוח לכם LOL

Squad 55 Taylor

New member
בחיית' אנשים HELP ME!!!

אין פה אף אחד שמכיר או יש לו חבר ב NYPD או FDNY אן EMS או משהו כזה??? בבקשה שייתן לי את האמייל שלו או משהו אני כבר מת להשיג את הפאצ'ים שלהם (את ה FDNY כבר יש לי...) אין פה מישהו שיכול לעזור לי? או שלו אפילו יש כאלה? אגב לא משנה באיזה ארץ... גם משטרת זימבבואה זה מבורך :)

Squad 55 Taylor

New member
למה אתם לא עוזרים לי?????

אנשים תעזרוווו לי!!! בבבבבקשה!!! אם אני רוצה לעבור לניויורק איך אני מתחיל???? מה אני צריך לעשות? מה אתם עשיתם? איך התכוננתם מראש? איך החיים שם?

az ma

New member
You seem to be beyond help../images/Emo9.gif

לנו היתה פרוטקציה...

az ma

New member
אז "יחשוב" חזק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שששש.... לא לצעוק בבקשה ../images/Emo5.gif

חומד, הרשה לי להרגיע אותך קצת. לא אמרת שאתה בן 16? קודם תסיים תיכון, לך לצבא, תסיים צבא ואז תתחיל לשאול שאלות על אמריקה. מי יודע, עד אז אולי כל חוקי ההגירה ישתנו וכל ישראלי יוכל לבוא ולנסות את מזלו בארץ האפשרויות מבלי לדאוג לויזות ואישורי עבודה. אולי תהיה מלחמה ואמריקה תימחה מעל פני האדמה. אולי לא תהיה מלחמה וממשלת ישראל תנתק קשרים דיפלומטטים עם ארה"ב. יש לך עוד חמש שנים, בינתיים תירגע קצת, זה לא יכול להזיק.

az ma

New member
אולי בעוד 5 שנים ישראל תהיה

המדינה ה51 של ארה"ב... חוץ מזה נראה לי שילד רוצה לעזוב דחוף לפני שצה"ל שולח לו "הזמנה"...

Squad 55 Taylor

New member
אייי בלי מסקנות מיותרות!!!!

דבר ראשון לארה"ב יש כבר 51 מדינות... דבר שני! של תעיז בכלל! את השירות שלי אני יעשה ועוד בכבוד ביחידה קרבית! אני ימות בשביל הארץ שלי! 5 שנים כן... כרגע אני בן 17 ובגיל 21-22 אני מתכנן לעבור... ישר אחרי צבא... על זה שנהיה עוד מדינה מארה"ב? לא בונה על זה... שארה"ב תימחק? גם על זה לא... נותיק קשרים דיפלומטייה? נההההההההה.... למה אני דואג??? כי האופציות ממש ממש קשות! כאילו הדרכים היחידות לקבל גרין קארד זה או ללכת ללמוד שם (בתנאי שיקבלו) או לזכות בהגרלה שאין הרבה סיכויים גדולים... והאופציה השנייה נראת לי יותר טובה... ללכת ללמוד שם 2-3 שנים (שוב בתנאי שיקבלו) להכיר איזה אמריקאית נחמדה להתחתן איתה (מאהבה!) ואז מבלי לחכות 5 שנים ישר לקבל אזרחות אמריקאית ואז גם יש לי אזרחות גם אישה וגם 3 שנות לימוד ואז זה המסלול טיסה הישיר לNYPD!!! למישהו יש עוד דרכים? או שבעצם אני טועה??

אני מציעה שתירגע קצת (שוב)

לא צריך להציף ולהקפיץ בלי הפסקה. כנראה שרוב הגולשים כאן, כמוני, מרגישים שאתה צעיר מדי מכדי לבצע מעבר כזה כעת, ולהשקיע אנרגיות בלתת לך טיפים ועצות מעבר למה שניתנו לך כבר, זה בזבוז זמן. תחזור ותשאל את השאלות בעוד כמה שנים, אני בטוחה שיתייחסו אליך יותר ברצינות. בינתיים אתה מוזמן לבקר בפורום "נוער בחו"ל" ואולי שם יהיה לאנשים יותר קל להזדהות איתך. אחרי הכל, אתה נמצא בפורום שבו לא ידוע לי על עוד גולשים צעירים כל כך...

Squad 55 Taylor

New member
מה?!

אתם בכלל לא מועילים!!! ביקשתי עזרה אז קשה?! אתם עכשיו חושבים "כן בטח עוד טמבל קטן עם חלומות"! אז בסדר תמשיכו להיות תקועים בבועה שלכם! אתם בכלל לא עזרתם! כולה שאלתי איך! תודה באמת... יום יבוא ואני עוד יכתוב לכם מהדירה שלי במנהטן שאני יהיה שוטר בNYPD נשוי לאישה מקסימה עם ילד ואיזה שברולט 73 בחנייה! יום יבוא!

ננסנס

New member
אתה באמת חמוד...

אך קצת נאיבי... דבר טוב כשלעצמו בגילך... שוטר ב NYPD ... אינו יכול להרשות לעצמו לגור בדירה במנהטן (ואני לא מתכוון לדירת סטודיו בהארלם), להחזיק מכונית אספנים בשביל הכיף ובטח שלא להיות בעל מקום חניה מסודר במנהטן... לגבי האישה המקסימה (שאולי היא תביא את הכסף...) והילד... מציאותי ומומלץ... שבת שלום טיילור

Squad 55 Taylor

New member
ננסנס...

60000$ בשנה לא מספיק? ועוד 27 ימי חופש בתשלום ותשלום על ימי מחלה לא מספיק? ועוד ביטוחים בריאותיים וטיפולים וכו'??? אמרת מנהטן ובסוגריים הארלם תחליט... והתכוונתי לשכירה... עד שיהיה מספיק כסף... למה כמה עולה דירה לשכירה 1700$ בחודש בערך לא? המכונית... זה סתם היה אבל תאמין לי יש גם כאלה... מקום חנייה מסודר? מה זה? מי דיבר על זה??? אישה? שלא תביא כסף? תקבל בעיטה! אישה צריכה להביא כסף!

MicMik

New member
אני מתנדב לשמור על הסדר בתור של

הנשים שרוצות שתבעט בהן. סבלנות ליידיס, טיילור יתן הזדמנות לכולן. ואם בקשת טיפ - לפני שאתה עובר למנהטן, תלמד קצת רקע, שכונות, איפה קונים דונטס וכו': הארלם נמצאת במנהטן !

לא

ששים אלף בשנה, זה אולי 3500 בחודש. מתוך זה לפחות 2000 שכירות, להחזיק רכב זה אלף חמש מאות דולר בשנה ביטוח, אוכל לאדם בודד זה בערך 500 דולר בחודש, שלא לדבר על תחבורה, או ילדים?? גן ילדים בניו יורק לפחות 1500 דולר בחודש. הוצאות אחרות על גידול ילד עוד 500-1000 דולר בחודש. חשבון חשמל? טלפון? גז? וכו' וכו'. הארלם, זה במנהטן חומד, תתעדכן.

Squad 55 Taylor

New member
אוקי...

אני חדש... ונכון יש עוד מה ללמוד.... אז גרים בהארלם חפיף שטויות לגבי הכסף... יש גם אישה שתשלם אני לא לבד שם!

gozala

New member
גן ילדים בניו-יורק 1500 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איזה מחיר מטורף! מה זה "גן ילדים", כמו בארץ? 15-30 ילד בגן? ואני מבינה שמדובר בגן פרטי. אוניברסיטה לא עולה כך. מה ההסבר למחיר הזה? הרי גן ילדים כל מוסמך הוראה יכול לפתוח (וגם לא) אם יש לו חדר פנוי אחד גדול בבית למטרה זו, אז מגלגלים שם כ-45,000$ בחודש? אם כך, הייתה נוצרת תחרות כזו שהמחירים היו יורדים ממילא. משהו פה לא מסתדר לי בכלל עם הנתון הזה. פשוט לא מתקבל על הדעת.

למעלה