"בחיים לא..."

ואני מתחילה

1.בחיים לא אוכל טונה. איכס. 2.בחיים לא אעשן/אשתה מול חניכים בצופים 3.בחיים לא אסע מעל 120 קמ -אימלה! 4.בחיים לא אסע עד אילת ואז אחזור אחרי שעה 5.בחיים לא אצא לבליינד דייט-אחד הגרועים.. 6.בחיים לא אקפוץ מהגג 7.בחיים לא אשתתף באורגייה 8.בחיים לא אלך להופעה של מושיק עפייה חה 9.בחיים לא אוכל ג'וקים ונמלים 10. בחיים לא אגיד יותר בחיים לא סתם

10 דבריםן שאני לא העשה

1.בחיים לא ישנה את דעותי גם אם אלך ראש בקיר 2.בחיים לא אלך להופעה של סאבלינעל והצל הזבל 3.בחיים לא אוהד את מכבי ת''א כולל כדורסל ומכבי חיפה קבוצות שאני שונא 4.בחיים לא התאבד או ינסה לעשות לעצמי נזק גופני 5.בחיים לא אצביע למישהו שאני שונא 6.בחיים לא אצביע לרון חולדאיכס או לצבי בר 7.בחיים לא יפתח תמונות מנגטיב באור כי זה ישרוף אותם 8.בחיים לא יחשוף בכוונה סרט צילום באור אחרי שצילמתי לפני שפיתחתי אותו 9.בחיים לא אסע בלי רשיון 10.בחיים לא אסע מעל 170 קמ''ש

בחיים לא

1. בחיים לא אקח סמים. 2. בחיים לא אעשן (בעז"ה) 3. בחיים לא אוכל חזיר 4. בחיים לא אתאבד (אבל אולי במוות :p) 5. בחיים לא אחשוב על 10 דברים, אז נסתפק ב5

nomad21

New member
בחיים לא..

בחיים לא אעשן נרגילה... בחיים לא אעשן... בחיים לא אעשן סמים... בחיים לא אתאבד... בחיים לא אשן פחות מ8 שעות אם יש לי ברירה... בחיים לא אהיה מורה... בחיים לא אבקש מחמי רעיונות לבחיים לא.. בחיים לא אצליח להיות מקורי... בחיים לא חשבתי שאני אצליח להגיע ל9 בחיים לא... בחיים לא חשבתי שאני אצליח להגיע ל10 בחיים לא...

את מפריחה חיים בפורום!

1. בחיים לא אוכל בצל כששומעים את הרעש שלו. בלע. 2. בחיים לא אלך עם קרוקס 3. בחיים לא אלבש מכנסיים צבאיות של פוקס 4. בחיים לא אשכב עם פרה 5. בחיים לא אשכח את אמא! 6. בחיים לא אצעק על אנשים 7. בחיים לא אנהג מהר מידי, זה כל כך מפחיד.. 8. בחיים לא אחזור לעשן 9. בחיים לא אשמע 99 אף אם בבית 10. בחיים לא אשרוד את השנה הזאת!! אוף שתעבור כבר! וואו זה היה קשה.

דללה

New member
מממ.... חדשה ../images/Emo13.gif

1. בחיים לא אגע בסמים 2. בחיים לא אוותר על משהו שאני מאמינה בו באמת 3. בחיים לא אוכל בצל חי 4. בחיים לא אוכל עוף 5. בחיים לא אוותר על שעות שינה
6. בחיים לא אדע ערבית (ואני במגמה..) 7. בחיים לא אנהג שיכורה 8. בחיים לא אגיע לבצפר ליום שלם
9. בחיים לא אחזור על טעויות טפשיות 10. בחיים לא אכתוב שוב 10 דברים שבחיים לא אעשה!

NaaMuna

New member
ברוכהבאה../images/Emo70.gif

אני מנסה למצוא עשר "בחיים לא" ואנלא מוצאת

odeleya

New member
בחיים לא...

אמממ...(אני חושבת שבחיים לא...) 1. בחיים לא אשכב עם בחורה 2. בחיים לא אהיה זונה 3. בחיים לא אשב בשירותים ציבוריים ישר על האסלה 4. בחיים לא ארד מהארץ 5. בחיים לא אשכח את מחנות בני עקיבא וכל מה שעשינו בהם...
6. בחיים לא אשנא בן אדם (אלא אם כן הוא מתנהג ממש מזוויע...) 7. בחיים לא אפסיק לרקוד 8. בחיים לא אפסיק ללמוד 9. בחיים לא אתייאש מכלום! פפפ זה קשה
10. בחיים לא אראה עוד את בן דוד שלי.. בחיים לא אשכח אותו...

EDTH

New member
בחיים לא

1) בחיים לא אוכל טונה או דגים.
2) בחיים לא אשמע מזרחית . 3) בחיים לא אפסיק לנגן.
4) בחיים לא אפסיק לשמוע רוק.
5) בחיים לא אנעל קרוקס. 6) בחיים לא אעשן סמים. 7) בחיים לא אתאבד. 8) בחיים לא אראה את
אבא שלי.
9) בחיים לא אחזור בתשובה. 10) אממ נראה לי שבחיים לא אהיה בהופעה של Iron Maiden.
זהו

TillsWIFE

New member
אני בחיים לא-

1. בחיים לא אנסה לנתח אף אחד בלי סיבה מספיק רצינית 2. בחיים לא אתחיל עם בחור שמוצא חן בעיניי
3. בחיים לא אלך לקולנוע לראות סרט קיטשי 4. בחיים לא אהיה מורה 5. בחיים לא אתן שיעשו לי מסז' (רק לחשוב על ידיים של מישהו מטיילות לי על העור, מקמטות אותו... בלעע) 6. בחיים לא אסתכל לבן אדם בעיניים, אלא אם כן הוא יבקש 7. בחיים לא אוכל שום שוקולד, חוץ משוקולד מריר 8. בחיים לא אוותר על הזדמנות לצאת לטיול 9. בחיים לא אתן לתחקר אותי על דברים אישיים 10. בחיים לא אתן להודעה עם שגיאות כתיב להישאר ככה, אני אגיב לאותה הודעה עם תיקון לטעות. הוצאתי את זה די בכוח
בתור בן אדם די סגור.

למעלה