"בחיים לא..."

dodib1

New member
...

1.בחיים לא אעשן 2.בחיים לא יילך לכנסיה 3.בחיים לא יאהב גוי יותר מאשר יהודי 4.בחיים לא אסע עד אילת ואז אחזור אחרי שעה(מסכים עם מי שכתבה את זה) 5.בחיים לא אבטל יציאה 6.בחיים לא אלך להופעת רוק

odeleya

New member
רגע...

לא תאהב גוי יותר מאשר יהודי?.. זה לא אומר שתאהב יהודים יותר מאשר גויים נכון? כאילו יש אנשים (יהודים) שדווקא אוהבים גויים יותר מאשר יהודים? (אני פשוט מכירה הרבה שלהיפך.. אוהבים יהודים יותר מאשר גויים וחשבתי שתגיד שאת זה אף פעם לא תעשה...)
הסתבכתי...

dodib1

New member
אני חושב שהבנת נכון

תמיד אני יאהב יהודי מאשר גוי

שרשור מעניין

כל הדברים הנ"ל (הנזכרים למטה
) הם בגדר "בלי נדר" כמובן
בחיים לא אעשן
בחיים לא אקח סמים
בחיים לא אוכל שום בידיעה שזה שום (ז"א אני מעצמי לא אוכל ככה סתם שום... אבל יכול להיות שירעילו אותי
)
בחיים לא אעבוד בתור מלצרית
בחיים לא אלבש שרוולונים
בחיים לא אלמד היסטוריה או מתמטיקה בלי שאני אהיה חייבת ללמוד
בחיים לא אוכל חזיר
בחיים לא אשתוק למישהו או משהו שמעצבן אותי
בחיים לא אבקש חתימה ממישהו מפורסם |דביק|
בחיים לא התאמצתי כ"כ לחשוב על 10 דברים...

odeleya

New member
אני חייבת להגיד..

שאם את תמיד הולכת עם שלושתרבע את באמת לא צריכה שרוולונים אבל יש כאלה שהולכות ככה רק בבית ספר אז זה ממש שימושי לא?..

Shusho

New member
טרללה.

1. לעולם לא אוכל בשר, בכלליות. לא רק טונה
2. לעולם לא אלבש רק חזיה ותחתונים בציבור 3. לעולם לא אופיע על במה לבד 4. לעולם לא אקבל 100 במתימטיקה
5. לעולם לא אלמד כלכלה ודברים הגיוניים. אין לי ראש לזה 6. לעולם לא אבקר בעירק 7. לעולם לא אעשה סמים קשים 8. לעולם לא אלך לטייל בהודו. מה יש לעשות שם כבר?! 9. לעולם לא אסיים את הרשימה הזו 10.

DIANAAA

New member
בחיי שלא...

1. בחיים לא אחזור בתשובה 2. בחיים לא אהרוג מישהו 3. בחיים לא אשכח את המלחמה 5. בחיים לא אקפוץ מהחלום 8. בחיים לא אגע בסמים 7. בחיים לא אהנוס מישהו.. 9. בחיים לא אפסיק לנשום 10. בחיים לא אדע לספור עד עשר כמו שצריך!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ועכשיו... כדי לעשו את זה קצת יותר מעניין... כל אחד כותב 3 דברים שהוא כן היה עושה שאחרים רשמו שהם בחיים לא היו עושים.. ושוב אני אתחיל- 1.כן הייתי מתחילה עם בחור במוצא חן בעיניי 2.כן הייתי מופיעה סוליקו על הבמה אם הייתה לי האפשרות 3.וברור שהייתי אוכלת שוקולד זה היה קל!

nomad21

New member
אני..

7. בחיים לא אהנוס מישהו.. (מה זה הונס? התחכמות שלי.. לא לקחת רציני..) 10. בחיים לא אדע לספור עד עשר כמו שצריך!למדתי את זה ממזמן..=\ 1. לעולם לא אוכל בשר, בכלליות. אני תמיד אוכל בשר בכלליות לא רק טונה.. בשר=טעים רצח =\

TillsWIFE

New member
יאי! (עשית לי הפכים ../images/Emo9.gif)

1. אני אוכל בצל חי בלי בעיה *יאמ* 2. אני כן אוכל טונה *יאמ* 3. אני אלך ועוד איך להופעת רוק *יאי*

NaaMuna

New member
זה יותר קל../images/Emo3.gif

אני כן אלך להופעות רוק..<והרבה..
> אני כן אלבש שרוולונים..כי שרוולונים רולזזזז
אני כן אוכל בשר<יאממיי..
> זהו.

devilz

New member
חח לא היה לי כוח לקודם

נעשה את זה
3. בחיים לא אוכל חזיר דת זה לא בשבילי... 6. בחיים לא אצעק על אנשים עם החינוך שאני קיבלתי נסו שלא:-X 4. לעולם לא אקבל 100 במתימטיקה לדוגמא... סופי בשאלון 003- 100

Good 2b Me

New member
הו. זה יותר קל../images/Emo70.gif ../images/Emo188.gif

כן אתן שיעשו לי מסג' <בשמחה אפילו!> כן אנעל קרוקס! <כבר נועלת
> כן אוכל שוקלוד
והרבה

דללה

New member
אני! אני! ../images/Emo13.gif

5. בחיים לא אתן שיעשו לי מסז' (רק לחשוב על ידיים של מישהו מטיילות לי על העור, מקמטות אותו... בלעע)- אתן ועוד איך!!!!
6. בחיים לא אסתכל לבן אדם בעיניים, אלא אם כן הוא יבקש- אני תמיד מסתכלת לאנשים בעיניים 1. בחיים לא אוכל טונה. איכס.- אני אוכלת טונה והמון :)

odeleya

New member
אני כן...

אעשן אנעל קרוקס אלך עם שרוולונים אם צריך...

odeleya

New member
בעצםםםם

אני אחליף את הלעשן שלתת שיעשו לי מסז' הרבה יותר כיף!

לעולם אל תאמרי לעולם לא

בחיים לא אוכל בעלי חיים.
בחיים לא אעשה סמים קשים.
בחיים לא אשיר\ארקוד לבד על במה.
בחיים לא אעשה בניית ציפורניים\הדבקת ציפורניים או אגדל ציפורניים.
בחיים לא אלך לבית ספר במשך חודש ברציפות.
(מקווה ש) בחיים לא אעשה אורגיה.
בחיים לא אקנה עור פרווה. 7 זה מספיק?

למעלה