בחיים לא היה לי כ"כ רע

בחיים לא היה לי כ"כ רע

כ"כ רע לי בטירונות... בוכה ובוכה ולא מפסיקה פשוט. לא מסתדרת עם הבנות באוהל שלי בכלל..הן לא כ"כ אוהבות עליי או שמות עליי במיוחד..כאילו אני איזה אוויר וזה פשוט נורא. מבחינה חיצונית אני על הפנים..מרגישה זוועה ומרגישה שזה גם חלק מהעניין שאולי בגלל זה הן לא שמות עליי במיוחד..אני נראית שונה מהן..מכוערת מגעילה ואיכסההההה ואני רוצה למות..רוצה שזה יעבור..רוצה שלא יכאב לי יותר בקשה שזה יעבור!

ItsyPitsy

New member
מותק אל תבכיייי

תראי אול אני לא היתי בטירונות אבל העניין שלך המראה?שטויות!!! רוצה לתפוס קצת שליטה? תהיי תקיפה תדברי בקול חזק וברור אל תלחשי לרגע לא משנה אם מישהו עומד לידך. רוצה לטפח את עצמך כדי להרגיש יותר וב סבבה אבל אולי בעיקר תשתדלי להצליח במשימות הגופניות או לפחות להנות מהספוט שבהם ותרגישי קצת יותר טוב כי תתרכזי בזה ולא בכמה שאת לא מסתדרת שם. קחי תאמפי שלך שבי בצד שיש לך זמן פנוי ותחשבי על מישהו שאת מחבבת סתם תפנטזי כי לגרום לעצמך להרגיש יותר טוב. כי רק לך יש את הכוח והכלים. אל תדאגי טירונות לא נמשכת לנצח בסדיר כולם נחמדים רק בטירונות יש תחרות.

sh53

New member
לא חושבת שזה בגלל יופי חיצוני

תוכלי בכל אופן להרחיב קצת יותר כי כתבת ממש בכלליות. תוכלי לתת דוגמא כדי שתעזור לנו להבין את המצב? לדעתי זה לא ענין של יופי חיצוני,כי הן בנות והן לא מחפשות בבנות האחרות את היופי החיצוני אלא את האופי (להבדיל מקשר רומנטי).

למעלה