בחזרה לעתיד 2

N D R

New member
בחזרה לעתיד 2

פעם, כשהייתי עדיין נשוי, והגדולה שלי הייתה קטנה, והקטנה הייתה קטנטנה, סופי שבוע היו מעורבים במנוחה ותיזוזים. לקחת אותה לכאן, להחזיר אותה משם יום הולדת כאן, טיול שם, "הפעם את נוסעת להביא אותה, אני נסעתי כבר 5 פעמים..." מלחמות שקטות. אמצע השבוע בכלל היה שקוף לי מכיוון שהייתי חוזר מהעבודה בשבע שמונה בערב, והאקסית שלי בארבע אחר הצהרים אז היה טרוייאלי שהיא זו שמטפלת בתיזוזים באמצע השבוע. אח"כ באו הגירושים ואיתם באה תקופת הביניים, תקופה בה גם התרחקתי פיזית ממקום מגוריהן ואז סוויץ. כאשר היו באות אלי באמצע השבוע, זה היה כבר בשעות אחה"צ המאוחרות לאחר כל המפגשים למינהם. גם בסופי שבוע זה הפך יותר רגוע. ואני התחלתי לשכוח. מיום ליום שכחתי יותר ויותר. יחסי עם האקסית שלי שלא היו מהמשופרים עזרו לי לשכוח את העומס שמוטל עליה ביום יום. להסיע לכאן להחזיר מכאן, חוג כזה, חוג אחר, חברים פה, חברים שם... קשה קשה לא שלא ידעתי, לא שלא שמעתי, שמעתי לא פעם מבנות זוגי כמה הן משקיעות בתיזוזים הללו, וכמה זה קשה. שמעתי כמה זה קשה אבל בו בזמן שכחתי כמה באמת קשה... ודווקא בימים אלו, בדרכי לנחיתה חזרה בבסיס האם, להיות ממש קרוב לילדות, לחזור להיות שם כמו פעם, דווקא עכשיו באמצע הדרך עוד לפני שנחתתי, אני מתחיל להזכר. מסוף שבוע אחד למשנהו התיזוזים גוברים והולכים כאילו הכל היה מתוכנן מראש ושטיח תיזוזים נפרס לכבודי ואני נזכר שזה לא קל. שישי הזה לדוגמא, שכבר הפך מייצג לכל שישי שני, הייתי נהג הסעות עם הקפצה בכל שעה עגולה במשך 6 שעות רצופות. "תבוא לכאן", "תיקח משם", "לא יודעת מתי אני מסיימת את הפעולה", "מסיבת פיג'מות מקוצרת" ועוד ועוד וכל זאת מבלי שבסיס הקבע שלי (דהיינו הבית שלי) יהיה קרוב למנוחה בין ההקפצות. רק אני, המכונית שלי והבית של הורי כברירת מחדל. משעות אחר הצהריים ועד עשר בלילה מטורטר ללא הפסקה. וזה מה זה קשה מה זה קשה. אבל.... אני מת על זה! מקטר מקטר אבל אוהב. וזוהי רק ההתחלה - יבואו עוד קיטורים, תבואנה עוד אהבות. בחזרה לעתיד ורוד יותר - לעתיד אמיתי ללא שיכחה.

לפחות לה יש אותך...שוב.../images/Emo140.gif

וישנן כאלה שאת התיזוזים ולא רק עושות ל-ב-ד-ן !!! ובשביל אלה...

לתזז באהבה ../images/Emo23.gif

ולקטר באהבה
ברוך שובך לארץ ההורים הפעילים אתה תאהב את זה בהחלט כי בכל תיזוז כזה (אצלנו לפחות) יש הזדמנות לשיחה קטנה על מה יהיה, על איך היה יש עוד רגע של קרבה עוד נדבך של שיתוף וכל רגע כזה הוא מתנה ולדעת להנות ממנו זה כל הקסם

ש י ר ה 42

New member
../images/Emo127.gif גם אצלנו

התיזוזים הם רגעי איכות המאפשרים שיחה נינוחה לשיר ביחד עם הדיסק לצחוק לפתור עניינים וזה כייף ברוך חזרתך למחלקת ההסעות

Den3

New member
אתה מזכיר לי...

משפט מסרט מיתולוגי מהילדות שלי... "הנסיכה הקסומה", המשפט הוא as you wish...

גלי10

New member
2

כבר היה
עכשיו זה 3 בפתח . ולכשיגיע 4 כבר יהיו הסעות לירח. כי לאבא שלי יש סולם
מגיע עד הירח
וזה האבא הכי בעולם
קח אותן גם בכדור פורח.
יה יה יה ככה זה כשאוהבים
גלי , זה היה ביתי...
[גלי , רק מתזזת ]

תענוג לקרוא אותך...

הרבה אהבה רואים לך בין הכתובים של הקיטורים וההיסעים.
קוקו שבאהבה מזנבת לך הסעה מירושלים עדדדדדדדדדדד...אמריקה
זיזי

vered 37

New member
זיזי ? זיזי טריפו ?

זו לא הרקדנית האהובה על סרג'יו מגבעת חלפון אינה עונה ...? אני נהגת שודים שמסיעה במשך כל השבוע , ומקטרת ללא הפסקה ... מבצעת כל משימה מהתחלה עד הסוף.. למשל הבוקר הזה הטילו עליי משימה לנסוע ולקנות תריסר
יגים ... לפעמים אני חושבת כמה היה נחמד להיות דג בתוך אקווריום ולצפות מבעד לזכוכית במכל מה שמתרחש ...לשחות לי בהנאה ...ועל ה ___ Z שלי הכל. לא יפה לקלל ובטח שלא בשבת. שבת סתווית נפלאה לכם.

galia1962

New member
../images/Emo24.gif קיטורים של אהבה

בזה אמרת כבר הכל... לחיי העתיד האוהב והמשפחתי יותר לחייך, אבא

יערית

New member
אצלך

מיד רצה לשורה התחתונה,לא שלא נהנית מיתר השורות, אבל שם בתחתית ,שם נמצאת האמת לאמיתה. טירטורים נעימים אבא..אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת על זה! ורק שתבקשנה יותר ויותר

babymmm

New member
התיזוזים.....

נושאת בהם לבד איזה כיף לנשום את החיים שלהם להיות קרובים לחוויות היום יומיות ולפעמים, כשמעירים אותי באמצע הלילה אני נכנסת לאוטו עם חצאי לבוש ,מקללת ורק מקווה שלא יתפוס אותי שוטר.....

../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo32.gifם אם לא באמת

אז לפחות כאן!!!!געגע'תייייייייייי המממממווווןןןןןןןן!!!!! נשיבוק יפה שלי

עוד סיבה לקחת רכב חברה ../images/Emo141.gif

ובקשר ל"מקטר מקטר אבל אוהב" ... נו, אתה יודע שקיטורים זה נושא רגיש אצלי

למעלה