בחזרה לעבר....

שיואו - איזה קטעים להיזכר בכל זה - אשכרה

נוסטלגיה אין על הגיל הזה
ככה 16. כשהכל חדש... ומרגש בטירוף. רקשיר כפרה - הבאת אותה! בענק.

opi236

New member
Sweet sixteen

האם היתה לכם אהבת נעורים ? ברור , בגיל 14.5הוא היה מהרצליה אני מושבניקית מהצפון איך הוא/היא היו, ? הוא היה בן 16 מקסים ותמים והכרנו במועדון הקוליסאום ז"ל איך אתם מדמיינים אותם כעת ?? בטח כמוני גרוש בני כמה הייתם כשהתנשקתם לראשונה...? בת 14.5 ובני כמה הייתם כש לראשונה ?בגיל 19 באוהל מאובק בשטח עם אחד המפקדים שהיה החבר שלי האם האקס שלכם היה/היתה אהבתכם הגדולה או חתונה כי ככה צריך ?!! גם וגם האם הגירושין היו כי נגמרה האהבה? לא רק

גם אני

אהבת נעורים - היתה, כן, משהו הכי תמים בעולם... ומתוק. בגיל 14-15, הוא היה ידיד מהתנועה, זה הכריזמטי שתמיד מוקף בכל הבחורות... היה לו חיוך מקסים. מדמיינת אותו כעת - לא, לא עוסקת בזה. נשיקה אמיתית ראשונה - בגיל 14.5, בדרך הביתה מביה"ס (הוא ליווה אותי, הביא לי פרח), ככה על השביל... הפעם הראשונה - בגיל 20+ עם החבר האמיתי הראשון שהיה לי, אהבה גדולה. היה די...
האקס - לא האהבה הגדולה של חיי, זו היתה בגיל 20 ואיתו לא התחתנתי... אבל בהחלט כן הייתי מאוהבת בו קשות, במשך ה מ ו ן זמן. והגירושין לא היו כי נגמרה האהבה. היא נגמרה זמן רב לפניהם... היו לא מעט סיבות, וזו אחת, אבל לא המהותית ביותר.

אפרוח4

New member
נו טוב אז גם אני אגלה ../images/Emo9.gif

אהבה ראשונה ? היתה ועוד איך... בגיל 15 וחצי לערך (חיכיתי לו חצי שנה שיתפנה
) ואיך שאני הייתי מאוהבת....
נפגשתי איתו לפני כמה חודשים בעקבות הפייסבוק חזרנו להיות קצת בקשר(אפילו בדקנו את מה שכ"כ הסתקרנו לעשות בתור ילדים והתביישנו
ואז כל הפנטזיה התמוגגה ) התנשקתי לראשונה בגיל 15 ועשיתי את זה לראשונה לקראת גיל 18 האקס אמנם לא היה האהבה הכי גדולה אבל בהחלט אהבתי אותו מאווווווד והגירושין.? גם בגלל שנגמרה אהבה ובגלל שנעלמה התשוקה ועוד אלף ואחת סיבות

kleo patra

New member
ואני כמו שתמיד שוכחת לענות..שרשירית ל מתחמקת

היתה לכם אהבת נעורים ? כמו בשיר.? לא.
איך הוא/היא היו, ? לא היה
איך אתם מדמיינים אותם כעת ?? אין לי שמץ
אולי
? בני כמה הייתם כשהתנשקתם לראשונה...? 17 ושבועיים.
ובני כמה הייתם כש
לראשונה ?< שבוע לפני גיל 18. אני חסודה ותמימה..אמרתי לכן.!11
מאמינים בקלישאה הזו ? לא האם האקס שלכם היה/היתה אהבתכם הגדולה או חתונה כי ככה צריך ?!! ככה צריך, היינו צריכים בית, משכנתא וכו'..יו נואו
האם הגירושין היו כי נגמרה האהבה? הכל נגמר, האהבה, הסקס, החשק, הסבלנו, הרצון,,,החלומות נגמרו.

שרשירית

New member
אוחחח ככה אני אוהבת אותך ../images/Emo152.gif ../images/Emo25.gif

עכשיו עשית גם לי חשק לענות
היתה לכם אהבת נעורים? איך הוא/היא היו ? - כן. היה אחד שאהבתי מכיתה ג' ועד התיכון (אותו אחד). ביסודי למדנו באותה כיתה וקצת הסתובבנו ביחד. בכיתה ד' היינו חברים במשך שבועיים. בתיכון הוא כבר לא שם עלי. הוא היה החתיך של השכבה והעדיף בלונדינית נותנת על פניי (האמת שעשה בשכל)
איך אתם מדמיינים אותם כעת ? - מאז בית הספר תיכון לא ראיתי אותו. מידי פעם שמעתי חצי מילה עליו ומידי פעם פינטזתי. לפני שבועיים ראיתי אותו חוצה את הכביש. הוא נשאר חתיך, האריך שיער ויש לו הרבה ממנו, טיפוס זרוקי היפי - כוסון על. הפנטזיה נותרה בעינה.
בני כמה הייתם כשהתנשקתם לראשונה...? - לא זוכרת. אני מניחה שעוד ביסודי רפרפנו נשיקות. אבל את הראשונה המשמעותית בטח עם החבר הראשון (קצת לפני גיל 16).
בני כמה הייתם כש... לראשונה ? - 16.
מאמינים בקלישאה הזו ? - לא הבנתי למה הכוונה בשאלה הזאת.
האם האקס שלכם היה/היתה אהבתכם הגדולה או חתונה כי ככה צריך ?!! - אהבה גדולה כמו בסרטים.
האם הגירושין היו כי נגמרה האהבה? - דווקא האהבה לא נגמרה אף פעם זה כל המסביב שנגמר.

kleo patra

New member
אין כמוךךך

יותר ויותר אוהבת את הראש שלך..בכלל הקטע עם הנוודת והגיטרה,,,עשה לי את זה!! אני
אליך עוד מעט... כשיתפנה לי פה.......

רומנteaת

New member
לא כל כך רחוקה מגיל 16...

אז ככה: 1. היתה לי בהחלט אהבת נעורים. היו לי כמה. כולן היו נפלאות אפילו אף לפעמים חד-צדדיות. מאוהבת בהתאהבות
לא מדמיינת אותם כי אני פוגשת אותם לעיתים מאוד קרובות, אז אין צורך
2. הנשיקה הראשונה היתה בגיל 17. היא לא היתה צרפתית קלאסית עם הלשון וכזה, אבל הלב שלי כמעט נגמר ממנה, והיא היתה פשוט מדהימה. 3.
4. האקס שלי לא היה אהבתי הגדולה בכלל. התחתנתי איתו כי כך היה צריך... 5. הגירושין הגיעו כי הבנתי שמעולם לא היתה שם אהבה.

מתה על נוסטלגיה

- הייתה אהבה, אבל לא כזו גדולה (בוא נאמר שלא הייתי טורחת לבזבז את שלום חנוך על האהבה ההיא
), היו "אני אוהב אותך", היו התגופפויות (איזו מין מילה זו?), והיה הרבה כיף. הכרנו בפסטיבל צמח. - אני לא צריכה לדמיין, אנחנו בקשר מפעם לפעם. הוא שונה ממי שהכרתי, הוא נפצע קשה בצבא
והוא מקסים וחתיך. - האקס היה אהבה ענקית, שנינו הרגשנו שזכינו באהבה שלא ידענו שקיימת בכלל. - לא. הייתה המון אהבה והוא גם כל הזמן אמר ש"כל יום שעובר, אני אוהב אותך יותר".

למעלה