בחזרה לעבר....

kleo patra

New member
בחזרה לעבר....../images/Emo112.gif

חזרתי היום לגיל 16 ואני שואלת על .. אהבת נעורים, האם היתה לכם אהבת נעורים ? כמו בשיר.? איך הוא/היא היו, ? איך אתם מדמיינים אותם כעת ?? בני כמה הייתם כשהתנשקתם לראשונה...? ובני כמה הייתם כש
לראשונה ?<
מאמינים בקלישאה הזו ? האם האקס שלכם היה/היתה אהבתכם הגדולה או חתונה כי ככה צריך ?!! האם הגירושין היו כי נגמרה האהבה?

במנהרת הזמן ../images/Emo156.gif../images/Emo129.gif

זוכרים את הטלפון עם החוגה ?
איזה חזרתי לגיל 16 , אני מת להגיע לפנסיה לנוח מהעולם "המזופט" הזה, האם היתה לכם אהבת נעורים? (((( כן )))) זאת הבעיה שהיתה רק אהבה אחת בחיי! איך הוא/היא היו ? היא היתה ילדה יפה עדינה ומדהימה, תורכיה אמיתית, אוף את חו'רגת אותי! בני כמה הייתם כשהתנשקתם לראשונה? היינו בני 16 ומאה גרם (בערך). ובני כמה הייתם כש לראשונה ? היינו בני 16 וזה היה חלום בלהות (אוף עד שמצאנו את החור חחחח) מאמינים בקלישאה הזו ? האם האקס שלכם היה/היתה אהבתכם הגדולה או חתונה כי ככה צריך ?!! התחתנתי כיייי , בעצם לא יודע בדיוק, ,מי יודע אולי מתוך צ'עמום, יותר לא עושה שטויות כאלה שמצ'עמם לי ! האם הגירושין היו כי נגמרה האהבה? גם וגם וגם , מכלול של סיבות,

עונה (חלקית)

האהבה הגדולה שלי היתה בגיל 18. היינו חברים טובים כמעט שנתיים קודם, ולקראת סוף י"ב החלטנו להיות "חברים". הוא היה חתיך לא נורמלי, בחור מקסים, גבוה, כפות ידיים של כדורסלן
איך אני מדמיינת אותו היום? בפעם האחרונה שפגשתי אותו הייתי בת 23 או 24. אני יודעת שהוא נשוי. אני חושבת שיש לו ילדים (ראיתי את אבא שלו לפני כמה חודשים עם כמה קטנטנים), אבל מעבר לזה אני לא יודעת. אני לא מעסיקה את עצמי באיך הוא נראה היום. אין לי זמן לזה
הנשיקה הראשונה שלי היתה בגיל 12 ובגיל 15 (או 16, מי זוכר? זה היה מזמן) התנשקתי צרפתית בפעם הראשונה. את האקס מאוד אהבתי ואחת הסיבות שהתגרשנו היתה שהאהבה נגמרה. זו כמובן לא היתה הסיבה היחידה ו/או העיקרית

snoopy36

New member
ודאי ודאי...

היה היתה נערה יפה וחיננית, כשראיתיה מיד גדלה לי העינית... חניכים בקורס מש"צים היינו יחד, והייתי בטוח שאני הוא לה האחד... דתיים היינו ולכן לא היתה נשיקה או
, אך מאהבתי אליה יכולתי בקלות להתאשפז במיון... מסתבר לצערי,שהיה זה חד-צדדי, והיא דאגה לקרוא לי ידידי.... כיום היא נשואה באושר עם 4 ילדים, וגיליתי זאת,מאחר והיא ואחי שכנים.... ה-X, ממש לא היתה אהבתי הגדולה, אך ללא ספק,מבין כל אהובותיי-היתה היא הכי "גדולה"... הגירושין באו...כי סופסוף אזרתי את האומץ, כי תמיד עדיף יין משובח בחוץ, מאשר בבית-חומץ....

felka

New member
צ'לי

עד לפני שנתיים הייתה לי אהבה אחת ויחידה. הכרנו בגיל 15 בבית ספר. אהבה נעורים גדולה וחזקה שהתקדמה עם הזמן למשפחה... נשיקה ראשונה וסקס בגיל 16. היא הייתה אהבה. הגירושים הם תוצאה של אהבה נכזבת. היא לא ממש אהבה מסתבר. אבל למי אכפת: אני הרגשתי שנגעתי בשחקים.

שפי אחת

New member
כפיים כי הוא כתב כ"כ יפה ובכלל, אני

משוחדת...הוא ישב לידי במפגש!
הנה עונה על הסקר ! אהבת נעורים...אהמ...כן, היתה קצרה ומתוקה בגיל 16, עם בן גילי, היו שם הברזות מבית הספר פלוס נשיקות גנובות. דווקא חשבתי עליו לא מזמן - אבל לא ניסיתי לדמיין אותו כי בעיניי הוא נשאר בן 16...ומאחר והוא קטין..מה יש לי לעשות איתו?
אני לא זוכרת את ה
הראשונה! וואי...אומרים שבחורה לא שוכחת כזה דבר...אני כן!...
כש...אהמ אהמ...הייתי בת רבע ל-18...כעבור תשעה חודשים נולדה לי בת...היום היא בת 21
האקס שלי היה מפעים לי את הלב - הייתי שומעת אותו מגיע מהעבודה והלב שלי נסק לפלנטות לא מוכרות וזה נמשך 12 שנה...ואז הכל....התרסק - עם זאת משכתי עוד שמונה וחצי שנים כי נתתי לו ולקשר "חסד נעורים" - פעמיים התחלתי בתהליך גירושים ובפעם השלישית התגרשנו סופית ...(התהליך נמשך שש שנים) נגמרה האהבה, החברות, הקירבה, הרצון שיגע, יחבק, יתקרב והרצון לסקס איתו...פאק...ארבע וחצי שנים בלי סקססס.. ססססססס(למרות שהסקס היה מעולה) אופס...גמרתי.

snoopy36

New member
לא רק....

לידך ישבתי.... אז מה גם מיצה משוחדת?היא לא נתנה לי בכפיים... גם ליד אחרות ישבתי....וגם הן לא נתנו לי....בכפיים... לא רוצה בכלל בכפיים...רוצה במיטה... כתיבה יפה היא צד חלש אצלי... חרוזים רק לפי המוזה... 4.5 שנים בלי???...look me eyes...

שפי אחת

New member
לא קיבלת בכפיים כי...כי...

כל הבנות צופות בכדורגל! (האיטלקים האלה כאלה מסוקסים) וכן..איי לוק יו איי...אמת לאמיתה! ארבע וחצי שנים! NO SEX!!!! וויט מיי אקס! אבל...אבל...אבל... דונט וורי...אחרי הגט השלמתי חסכים ---היי הופ!

אני אני

גיל 16 ...אני כבר שנה עם הX.... היתה אהבת נעורים נפלאה ומיוחדת כולל מלחמת המפרץ, צבא, לימודים, חתונה ילדים ו....גרושים
נשיקה ראשונה-סביב גיל 15 זוכרת שממש לא התלהבתי.
פעם ראשונה-סביב גיל 17-16...מביך וקצר.
חתונה- כי אהבנו וכולם סביבנו התחתנו
גרושין- כנראה שנגמרה האהבה אבל הקשר מתבסס על כ"כ הרבה שנים וחוויות שנשארנו חברים עד כמה שאפשר בשלב זה

אגם גם

New member
../images/Emo13.gif

היתה אהבת נעורים, כן.. לא ממש מנסה לדמין אותו היום - המניאק בגד בי עם הידידה הכי טובה שלו, לימים הם גם התחתנו ו.. התגרשו
לפני כמה זמן הוא אפילו ניסה להעלות אפשרות שנחזור (כמו כל האקסים שלי בערך) אבל... לך חפש יא אפס. אני טיפוס ששומר טינה לנצח, אללהיוסטור איתי בדברים האלו.. התנשקתי לראשונה בגיל 16,
בגיל 20 וקצת.. האקס שלי - קשה לי לומר שהוא היה אהבתי הגדולה.. למעשה, למרות שהיו לי לא מעט מערכות יחסים - לא היתה לי אהבה גדולה, כמו שאני מפנטזת שצריכה להיות, אף פעם. והגירושין לא היו קשורים ליש אהבה/אין אהבה בשום דרך.. פשוט חוסר התאמה.

וואיי וואייי , היתה לי אחת - מרים הוא שמה

בגיל 16 בערך היא היתה האהבה הכי גדולה שלי בעת ההיא. יאאללללה, איזה זיכרונות יש לי ממנה , לקחת אותי 20 שנה אחורה ! היא היתה פוסטמה רצינית , בחיי, אבל אהבתי אותה באמת. אמא שלה היתה אישה רעה, לא הסכימה שנצא יחד והיה ממש בלאגן שלם. אקיצר, עזבו.... זה מחזיר אותי לזכרונות די מודחקים, אני עוצר בשלב הזה... לא לפני שאני מציין שהיא היתה זיון מעולה.

בחזרה לעתיד...../images/Emo112.gif

האם היתה לכם אהבת נעורים ? כמו בשיר.? לא ממש אהבת נעורים - סתם מישהי שהתלהבתי ממנה בגיל 16 איך הוא/היא היו, ? היא היתה בעלת חזון
איך אתם מדמיינים אותם כעת ? ממש לא מדמיין אותה. בני כמה הייתם כשהתנשקתם לראשונה...? נשיקה אמיתית בגיל 16 ובני כמה הייתם כש
לראשונה ? בצבא..גיל 19 - היא ידעה את העבודה
האם האקס שלכם היה/היתה אהבתכם הגדולה או חתונה כי ככה צריך ?!! חתונה כי צריך..כי זה מה שעושים בדרך כלל אחרי מספר שנות חברות..כי זה היה המסלול
האם הגירושין היו כי נגמרה האהבה? הגרושין הגיעו כי נגמרה האהבה..כי נגמרה החברות..כי נגמר המכנה המשותף הרוחני <פיזי תמיד יש את הילדים>..נגמר כי פתאום בזמן הפנוי רוצים להיות לבד ולא ביחד..ועוד ועוד. מבחינת אהבה-לא יצאתי 'משם' עם
- מה לעשות.

שנאתי את גיל 16

הייתי אז ילדה דיכאונית, מתוסכלת ובלתי מובנת... תוצר לוואי של החינוך הדתי...קורה!
בגיל הזה הייתי מאוהבת קשות בנהג אמבולנס שגדול ממני בעשר שנים. (המלצה- אם אי פעם תגיעו למצב הזה שאף בחורה לא מסתכלת עליכם פשוט תלכו להתנדב כנהג אמבולנס במד"א. לא משנה מה- כמה טינאג'ריות מיד יתאהבו בכם...) בקיץ שלפני י"ב דברים השתנו... פתאום עולם הבחורים נעשה קל וזמין והם צצו בהמונהם (כן למשל בבי"ס לא היו בנים...) אז הנהג אמבולנס הזה. גם התחיל פתאום לשים עליי. והיינו ביחד חצי שנה. (איכס פדופיל!) הוא גם היה הפעם הראשונה שלי והיה מדהים! בחיי שאני אנצור את הרגע כל חיי
נפרדנו אחרי שהוא הציע לי נישואים פעמיים ובשתי הפעמים עניתי לו מיד לא בבהלה (השתגעת?? עוד יכריחו אותי ללבוש כיסוי ראש לבי"ס!) (ומוזר, כי כן אהבתי אותו) הנשיקה הראשונה הייתה עם מישהו אחר. אייל. סתם הראשון שנדנד לי שאצא איתו ואז חשבתי לעצמי "יופי זו הזדמנות מצויינת ללמוד נשיקה צרפתית" היה איכס והתאכזבתי נורא והוא חשב גם שיש לזה משמעות רגשית, שהתנשקתי איתו ראשון ושלח לי זר פרחים מיובשים (!) "כדי שיישאר הרבה זמן" . דווקא עם האקס מעולם לא הרגשתי אהבה עמוקה, כמיהה והתרגשות. מעולם לא נשאתי אליו עיניים. לא פרפרים ולא רעידות.

kleo patra

New member
ככ מזדהה איתך...

גם אני שנאתי את גיל העשרה שלי.. עד גיל 17 לא יצאתי עם אחד אחד
היו לי רק חברות וחברות.. בגיל 17 יצאתי עם אחד לראשונה וזו היתה הנשיקה ה- 1 שלי.. זוכרת שהוא אפילו שאל- אם זו נשיקה 1 שלי כי התנשקתי ככ גרוע והתרגשתי..חשבתי שאני עוד רגע מאבדת את ההכרה
...

שרשירית

New member
מצחיקולה,

את שואלת שאלות שאפילו את לא מסוגלת לענות עליהן. סקס מצונזררררר

אם זאת אהבה

הייתה אהבת נעורים הוא גם היה הנשיקה הראשונה-כיתה ו', אני לא צריכה לדמיין איך נראה, אני יודעת איך הוא נראה, כי חודש ביניינו הקשר לאחר שראה אותי במסיבה כשהייתי כבר גרושה...... השני קרה בגיל 17.5 האקס (הגרוש) שלי היה אהבתי הגדולה-כן. נגמרה האהבה ללא ספק.

טוב..עונה..../images/Emo9.gif

האם היתה לכם אהבת נעורים ? כן היתה - התחילה בילדות - אהבה ראשונה כמו בסרטים. איך הוא/היא היו, ? הוא היה גדול ממני בשנתיים - "ה"חתיך של הבית ספר - התאהבנו בערך ביום הראשון שניפגשנו ומשם זה נמשך שנים קדימה... איך אתם מדמיינים אותם כעת ??לא צריכה לדמיין - עדיין מתראים
(הוא עדין חתיך) בני כמה הייתם כשהתנשקתם לראשונה...?נשיקה ממש - אה....גיל 15 - (לא ידעתי כלכך מה לעשות...מאז למדתי קצת..
די נבהלתי באותו רגע...
) ובני כמה הייתם כש לראשונה ?< אהמ...אהמ............ מאמינים בקלישאה הזו ?איזה??? האם האקס שלכם היה/היתה אהבתכם הגדולה או חתונה כי ככה צריך ?!! הX שלי בהחלט היה אהבת חיי (נכון להיום......) האם הגירושין היו כי נגמרה האהבה? לא.יש עוד הרבה סיבות שבגללן זה קורה.

למעלה