בחזרה למציאות...

doram44

New member
זה אומר שאתה אנושי - חבר

ושלו איבדת את הקשר למקורות. קום התנערה עם חלכה עם עבדים מזי רעב....

זה אומר

שאתה מה-זה עושה חשק. ה-
פשוט ירוק.

az ma

New member
ברוך שובך ונהדר לקרוא שנהנית בארץ!

פשוט מחמם לי ת'לב...ועוד בימים שרוחות קרות מנשבות בדרום קליפורניה...אז זה ממש במקום...

shiri boston

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

נחמד לשמוע שנהניית, עוד חודש גם אנחנו טסים
. ואגב, למועדון בנמל ת"א קוראים TLV

ננסנס

New member
ואני חשבתי שרק שגיאות בעברית

מתקנים כאן... התבלבלן לי האותיות באנגלית, מכיר את ה TLV עוד מהיום שנפתח. מקום מדהים עם אחד הסאונדים הטובים בעולם!

shiri boston

New member
אתה רואה, טעית!

האמת, לא הייתי שם
, אני לא מתה על המסיבות בארץ, ככה שאין לי מושג אם הסאונד שם שווה או לא. וחוץ מזה, בעלי חולהההה על המוצרים האלה(באמת, אצלו זאת כבר מחלה, אמנם לא מזיקה, אבל יקרה מאוד), אז יש לנו בבית מערכת ורמקולים שווים ביותר, ככה שאם אתה גם בענין, אתה מוזמן לקפוץ בהזדמנות ולשמוע.

ננסנס

New member
תודה לכל המברכים ../images/Emo24.gif

אני זז הביתה לישון... (הלג ג'ט הורג אותי, הגעתי למשרד כבר בשש בבוקר...) תעירו אותי במיקרה והצפרדע בקעה...

az ma

New member
לכל הסובלים מג'ט לג...

מתברר שרוב הסובלים מג'ט לג (כ70%) זה בטיסות מזרחה... אני נופל במיעוט הסובל מזה דווקא בטיסות מערבה... כבר שנים שאני טס לארץ ותמיד, אין אפס, ס-ו-ב-ל כשמגיע חזרה לל.א. לקראת הטיסה האחרונה, טרחה ומצאה היקרה שיש איזו דיאטה מומלצת עם פוטנציאל להקל... 'הראש' הוא להרבות באכילת חלבונים ולהמעיט מאד בפחמימות, לפני הטיסה מהארץ... אז ניסיתי... (טיסת אל-על שעוזבת בסביבות 1:30 לאחר חצות)... עצרתי ב"שיפודי התקווה" לארוחת ערב (8:30) ו"הגלצ'תי" שיפוד כבד אווז (כתרופה, כמובן - בהמלצת "הרופא"...) ועוד איזה שיפוד ... "מה זה בכלל ג'ט לג"??? M-a-g-i-c!!!!!!!!!!! או, גם רצוי להמנע מלישון בטיסה מערבה... למרות שאני רימיתי קצת...

sashkashurik

New member
../images/Emo12.gifשמעתי כבר שלא מומלץ לישון

בטיסות טראנס-אטלנטיות. נשאלת השאלה: מה עוד יש לעשות במשך 12 שעות??? הרי אי אפשר רק לקרוא כל הזמן!

MicMik

New member
שמעתי עוד תיאוריה עכשיו

שמג'ט לג סובלים בכיוון שאליו אתם לא רוצים להגיע כך שהבחור שמאוד לא רצה לחזור לפה ולעבודה המשעממת, סבל בכיוון מערב, ואני שמאוד רציתי כבר לברוח מהחופשה הסיוטית שהיתה לי בארץ, באמת לקחתי בקלות את החזרה, כמעט ולא הרגשתי ג'ט לג.

תיאוריה מאוד מעניינת.

אם כך לסיכום- רצוי לא לישון בטיסה (נחירות מזיקות לבריאות) לא לאכול (מרכיב ידוע כגורם ג'ק לג) לא לראות טלויזיה (זה ממש מחמיר את תופעות הלוואי) לא לקרא ספרים או עיתונים -גורם ללחץ דם גבוה לא להנות מהטיסה ולא להנות מהביקור בארץ. יש!!! מצאנו את הפיתרון.

למעלה