בחזרה למציאות...

ננסנס

New member
בחזרה למציאות...

אז זהו... חזרנו, או נכון יותר, חזרתי... הבנות נשארות עד סוף החודש עקב לחצים משפחתיים... כמה כיף היה... מה אני אגיד לכם, לא משנה מה שכולם יגידו, כמה שיבכו שקשה או מלחיץ, אין כמו בארץ! בעיקר החברים והמשפחה אבל גם השמש (שבניו יורק תמיד מוסתרת גם כאשר זורחת), הים, הבתי קפה והאוכל (כמה חומוס ופלאפל שאכלתי...). אז מה עשיתי... יותר נכון מה לא עשיתי... התחיל בכדורגל, נגמר בכדורסל... הגעתי הישר מנתב"ג לדרבי הגדול, אומנם שערים לא היו שם אך האוירה היתה מ-ח-ש-מ-ל-ת! יומיים עם ההורים והחברים, יומיים טיול ברמת הגולן כולל רכיבה של יום שלם וליל סדר מהנה עם המשפחה, מסעדות, על האש... עוד קצת בילויים (אפילו היינו במסיבה פיצוץ ב VLT שלא היתה מביישת אף מועדון בעולם), וכדורסל לקינוח במשחק ההישרדות בו ניצחה מכבי ר"ג את חיפה בחיפה, היה שמח... וזהו, עכשיו אני כאן, קצת עצוב ומתגעגע, בעיקר לננסנסית הקטנה שנשארה מאחור... אז מה חדש כאן? עדי כבר הוציאה את הצפרדע? שמוליק חזר לחיבור מהיר? האמת, התגעגעתי...

ליילה

New member
ברוך שובך בצל קורתנו

האמת שהפורום היה קצת דומם בעקבות העליה המסיבית ארצה בחג הזה, אבל טוב לראות את ראשוני החוזרים... אתה מביא ממש משב רוח לוהט מהארץ...

MicMik

New member
וולקם בק

חזרת במקרה היום בבוקר דרך ניוארק? נסעתי להביא חברים שחזרו היום מהארץ, גם מרוצים עד מעל לאוזניהם מהביקור. פה נכנסנו לתרדמת פסח עד שכולם יחזרו בנתיים פלשנו קצת לפורום אירופה לעשות שמות על הבמות ומצאנו רסיסטאנס עצבני המודיעין היה שגוי ונמצאו מגינים על החומות נסוגנו ללקק את הפצעים כל השאר נמצא בסיכומים השבועיים של עופרית האטלנטית

ליילה

New member
מיק מיק, זו פעם שניה שאתה מספר

על איזו פלישה לפורום אירופה, וקרב מקומי... אולי תשתף את אלו מאיתנו שלא מגיעים לפורום ההוא במה בדיוק קרה... איך הגעתם לשם, מה קרה שם, על מה היה הקרב, עם מי, ומה התוצאות??? הסקרנות הורגת אותי

ננסנס

New member
הרגע סיימתי לקרוא את מעלליכם...

בפורום השכן. מדהים כמה שאנשים לא מסוגלים להבין הומור מה הוא... בכל מקרה, מיקמיק, עופרית ועידית (וסליחה אם שכחתי מישהו)... עמדתם בכבוד בפרץ ההתקפות האירופאיות... מסייה פתית... כמה מצחיק...

ליילה

New member
סיימתי עכשיו לקרוא את מה שקרה

בפורום אירופה... מה אני אגיד לכם, קצת עצוב לי. אני מסכימה עם הדעות של מה שמוגדר בוויכוח הזה - אמריקאים, אפילו רק כי מדובר בחיסול אוייבי ישראל, וזה מה שהכי חשוב לי, ולא איכפת לי למה בוש עושה את זה למשלם המיסים שלו... אבל אני מכירה אתכם, ואתם אחלה, באמת, הפורום חזר להיות כיף אמיתי, ונחמד להיות. אני גם מכירה הרבה מהחבר'ה שם, וגם הם, תאמינו או לא, אחלה אנשים, שאפשר לעשות איתם הרבה כיף בפורום. למה כששמים כמה יהודים במקום אחד, מיד נהיית מלחמה
יש לי תחושה שכולם שכחו שאנחנו בסופו של דבר ישראלים... לא אמריקאים, לא צרפתים, לא אנגלים, ואפילו לא חברי שבט הזולו.... איך יכול להיות שאנחנו לוקחים כל כך קשה פוליטיקות של מדינות אחרות
ועוד באופן אישי כזה... אני לא מעבירה ביקורת פה על אף אחד, אין לי בעיה עם הבעת דיעות, ואני בוודאי לא מנסה להכנס כאן לדיון פוליטי, אני מנסה להמנע מזה... אבל סתם, רציתי לשתף בתחושות...

MicMik

New member
הם התחילו ../images/Emo70.gif

אני חושב שהבעיה היא רק בתדירות פה משדרים NTSC ושם PAL, פה אזור 1 שם 2 לא קולטים אותנו טוב שם, צריך ממיר. הם גם במתח גבוה מדי, צריך להוריד מתח.

ליילה

New member
סתם לידע כללי....

השיטה בצרפת היא דווקא c cam (סה קאם)... ולא משנה מי התחיל.. משנה מי מסיים

greeneyes3

New member
YYY חזרת ננסנס כפרה!! שמוליק שוב...

הסתבך.... כמו שבטח קראת כאן... נשרפו לי פיוזים בדיון על פסק דין המוות בהקשר לבחור שעומד לדין על רצח אשתו לייסי פיטרסון בקליפורנייה. ועידית המתוקה שלנו כבר סלחה לי על השטויות שפלטתי.... ושכחה (אז דיר באלאק....אל תנצל את ההזדמנות לסבל אותי יותר,אתה שובב אני מכיר אותך כבר!) התגעגעתי אליך חמוד... אני מתחיל לפתוח את הבריכה בקרוב כדי שנוכל להסתלבט בקייץ אצל שמוליק. כמו שאתה רואה חזרתי לחיבור מהיר דרך (למרות שאני שונא את TIME WARNER ואת שרות ה ROADRUNNER)הכבלים בדירה במנהטן... יימח שמם גובים 45 דולר לחודש.... ואני בין כה עובר להיות בהמפטון לשאר הקייץ,אבל אני צריך חיבור בינתיים עד שאני עובר. אז אין מה לעשות!!!??? שמוליק

ננסנס

New member
כבר קבעתי תור לקוסמטיקאית...

למריטת השערות בחזה כמובן... מה זה מחכה לברביקיו בברכה שלך... יאללה קייץ, בא כבר !

greeneyes3

New member
ננסנס! אני לא מוריד החולצה כל הקיץ

התירוץ שלי הוא : שאני בשמש כל היום.... ושאסור לי להשתזף יותר מדי.... אבל האמת היא.... שאני לא מוכן ללכת לקוסמטיקאית למרוט את החזה השעיר והסקסי שלי (נשבע שאשתי שוטפת לי את המוח בעניין ואומרת שחזה שעיר הוא סקסי),אז אני לא מוריד חולצה,אלא אם קופצים ונכנסים למים. אז אל תמליץ לי עדיין על הקוסמטיקאית שלך.... למרות שיש איזו אחת, אולגה שמה ,בשכונה שלי שפתחה מכון ושעושה אלקטרוליזה....ושעווה.......
שווה? שמוליק IF YOU CANT LAUGH AT YOURSELF YOU ARE PROBABLY MISSING OUT ON THE BIGGEST JOKE OF THE CENTURY DAME EDNA

doram44

New member
מהארץ שמעתי שבהמפטון נאספים היאפים

שמוליק הגם אתה באצילים????

greeneyes3

New member
האמת היא שהבלגן חוגג בקיץ בהמפטון!

אבל זה בסך הכל אותו הבלגן,של אותם הצעירים שמשחקים במגרש השעשועים הזה שנקרה :האי של מנהטן............ אני הייתי מהיאפים. היום אני יותר צופה מהצד. יותר כזה מהמנקים של בריכות בעצמם....כן אני לבד המטפל הפרטי שלי(במקום לשלם 150 דולר לשבוע למנקה בריכה על נקיון וכימיקלים של הבריכה,המנקים מנצלים כמו פירטים ושודדים בחברות של ניקוי בריכות הפרטיות,כי כולם צריכים בריכה נקייה וכשירה בחודשי הקייץ הקצרים!!),,,,במקום להיות יאפי. אני יותר משותלי הפרחים בגינה...במקום להיות יאפי. יותר כזה שמנהל המסיבות הפרטיות עם החברה שלו,אצלי בבית,במקום לצאת למועדונים ולמסעדות הרועשות באיזור.....עד שעות הבוקר....כמו היאפים. זה אומר שאני יאפי? או זה אומר שאני יאפי משופר? שמוליק

למעלה