בחור נשי....

t a l i g

New member
בחור נשי....

האם בחור ששפת הגוף שלו יותר נשית חייב להיות הומו או דו באיזו שהיא צורה? העניין הזה דיי מטריד אותי כי הכרתי בחור דיי נחמד והתחלנו לצאת לא מזמן וגם אם אני לא יודעת אם אני אתאהב בו או לא, אני לא רוצה להפגע, במקרה שאני כן יפתח אליו רגשות יותר חזקים מהחיבה שאני מרגישה כלפיו כעת... זה כל כך לא ברור, כי הוא עושה כושר קרבי וחולם על השייטת ומצד שני השפת גוף שלו לא בדיוק מסתדרת עם זה. ועוד שאלה, האם דווקא בחור שיש לו צורך לברר, או להתכחש לעצמו שהוא הומו או לא, ילחץ במיוחד להתקדם בשטח הפיסי כדי לדעת בבטחון מה הזהות המינית שלו? או להיפך, האם הוא אמור לחשוש או להרתע כי הוא לא נמשך באמת או שהוא פוחד מהתשובה... בבקשה תענו לי, אני לא רוצה לפגוע ואני לא רוצה להפגע, אני לא רוצה לשאול שאלות שאולי יפגעו ויהרסו במקרה שאין יסוד לחששות שלי, ואני גם לא רוצה להצטער אולי בעתיד שלא שאלתי... מבחינתי סתם ידידות היא גם אופציה, מישהו יכול לעזור לי?

resputin

New member
קודם כל, תרגעי. ../images/Emo13.gif

תפסי איזו כוס מים צוננת, שבי, נשימה ארוכה- ויאללה נצא. הסטאריוטיפ של גבר נשי=הומו הוא לא בהכרח נכון. ישנם אומנם הרבה הומואים נשיים, אך יש גם כמה גברים נשיים למדי -וזה באמת לא קשור כבר בלחלום על השייטת (שמופיעה לחלקנו בחלומות, רק באופן אחר
) או בכושר קרבי, אלו אססקטים שונים באדם שנולדים איתם, וקשה מאוד לשנות צורות התנהגות ותזוזה שבאות טיבעי. מה שכן, לפי ההודעה שלך, גרמת לי לתהות; "..האם דווקא בחור שיש לו צורך לברר, או להתכחש לעצמו שהוא הומו או לא, ילחץ במיוחד להתקדם בשטח הפיסי כדי לדעת בבטחון מה הזהות המינית שלו?.." האם זה המצב? את יודעת, או חושדת, שהוא חש באיזושהי משיכה, איזוטורית ומינורית אפילו לגברים? כי אם כן, זה משקף משהו על עצמו, ומאמת או נותן reasonal doubt לגבייך, ולגבי הרצון שלך לא להפגע. -אם המצב הוא כך, ובאמת אינך רוצה להפגע גם במחיר לא לנסות כלל, אולי כדאי שלא תכניסי ראש חולה למיטה שבספק חולה. בקשר לאם אובייקט ידחוף את עצמו לניסיו מיני לאמת או לשלול, או להפך, יחביא את זה במגירות האפילות ביותר, ויזרוק את המפתח לים- תלוי בעיקר בבן אדם ובאישיות שלו, איך הוא מתנהג ומתיחס לדברים שכאלה. אם את נחושה לא לפגוע, ולא להפגע- הייתי אומר לך להשאר בבית בין ארבעת הקירות, ולא לצאת. כל יציאה שווה סכנה כזו או אחרת אופצניאלית לגיעה כזו או אחרת. מה שיכולה להיות אהבה גדולה, יכולה להיות אכזבה גדולה- ככה זה כמעט תמיד. שווה את הסיכון? לכי תדעי.. החלטה שלך.

t a l i g

New member
שרימפי , משאלתך יוצא שאתה לא ממש

מקבל את הקביעה של MULEMAN תהיה מוכן להרחיב קצת, כל אינפורמציה יכולה לכוון לגישה נכונה מצידי...

שרימפי

New member
ברור

נכון שלפעמים הסטריאוטיפ אכן יוצא מוצדק ואנחנו מצליחים לזהות הומואים בקלות גדולה יותר אם שפת הגוף שלהם יותר פתוחה. אבל אין זה אומר שכל אדם שיש לו שפת גוף פתוחה הוא הומו. יותר מזה, צורת דיבור מסויימת גם כן לא מצביעה על דבר לדעתי. במיוחד שהיום זה מסיבה לא ברורה אופנתי "לדבר, להתלבש ולהתנהג כמו הומואים". אם את יוצאת איתו, לא משנה אם הוא הומו או הטרו או אפילו ביסקסואל את לוקחת על עצמך סיכון. את הסיכון הזה שתפגעי. זה משהו שחשוב לזכור לדעתי, שכן, לא משנה לאיזו מערכת יחסים תכנסי איתו(רומנטית או ידידותית) את בכל מקרה לוקחת על עצמך סיכון להפגע. יש הרבה במה שResputin אמר בהודעתו. אני בכלל נורא מתנגד בקביעות שהן רק על בסיס מגדר. מזה הקטע של "בחור נשי"
תכונה אחת שמיוחסת למין הנשי לא בהכרח הופכת אותו לטרנסג'נדר, הומו, לסבית או אפילו סטרייט. אני לא רואה יותר מידי קשר. אקח דוגמא נורא לא מהארץ, תכנית הריאלטי "הרווקה" שבה נשאלה הרווקה לבסוף מה דעתה על זה שהרבה הורים נחרדו לגלות שהיא נשקה 4 בחורים. שאת חלקם היא זרקה לבסוף. היא ענתה שהיא לא חושבת שזה בסדר לשפוט אותה על בסיס זה שהיא אישה(ובואו נעזוב את העובדה שכל אחד מהבנים בגרסא הגברית של התכנית נישק איזה 15 בחורות), ולמה זה? כי יש לשפוט כל אדם לחוד. כי כולנו הרי שונים. (ורציתי לומר עוד משהו אבל אני אחסוך את המגילה) הוא נראה לך נשי? זה לא מוצא חן בעיניך? את יכולה או לנסות להתרגל לזה בסיכון שזה יכול לצאת רע, או לחתוך. נורא תלוי בך. בכל מקרה, בהצלחה. ולכל אלו שממהרים להדביק תויות, מצטער לומר אבל זה ממש מטופש.

muleman

New member
בגלל זה אמרתי

שאם הוא מאוד מאוד נשי. אני נשבע לכם, אחד החברים הכי טובים שלי, אם לא ההכי טוב שלי כל יום בא לבצפר עם חולצות בטן ואפילו פעם בא עם נצנצים, אבל הבנאדם זיין בגיל 13... (הכרתי אותה). כל סטרייט יכול להיות נשי אבל גם לזה יש גבולות. לזה התכוונתי, ולא אמרתי שכל הומו נשי, יש סוגים... סורי שרימפי שהבאתי עליך את הקריז :)

שרימפי

New member
לא אמרתי שאמרת שכל הומו נשי

אמרתי שהטענה שלך עצמה, היא כזו שקל להוכיח אותה כשגויה. תעבוד על הבסיס שלה, ואולי זה ישמע איכשהו הגיוני.

resputin

New member
גם ההומואים הכי גדולים בשנקין,

בעברם הרחוק גיל 13 לפני שגילו יכלו להשחיל בנות על ימין ועל שמאל. זה כ"כ לא אינדקציה. אם הוא הומו, הוא הומו. אם סטרייט, אז סטרייט. אין פה משוואה של הומו=נשי, סטרייט=לא נשי. גם לא מאוד נשי\מאוד גברי.

t a l i g

New member
זהו, שגם יחס הסביבה מוזר

זה לא ברור ממש בהתנהגות שלו אבל זה קיים, ומה שעוד מוזר זה שילדים חסרי טאקט מרגישים לפעמים להעיר מן הערות פוגעות כאלה...שזה אומר שהוא משדר את זה כלפי חוץ לא רק בעיני, אם כי ההערות האלה לא ממש מובנות לי כי לדעתי זה לא בולט בצורה חזקה, ומכאן הבילבול שלי.. זה נשמע מוכר למישהו כאן במקרה?

תראי..צ'מעי...

אם לפי דעתך שאלות ישירות, או "הנחת הדברים על השולחן" - רק יפגעו - אז אולי כדאי שתמשיכי הלאה על אש נמוכה ומבלי לעשות עסק מהעניין. אל תתני לעצמך להיסחף ותוך סבלנות ואורך רוח תנסי להבין "מה הולך פה". אני מאמין שעם הזמן בא הניסיון, ועם הניסיון בא הידע שיאפשר לך לעמוד על קנקנו.

AndreaCorr ©

New member
כן, זה נשמע מוכר.

קודם כל - הוא מראה סימנים שהוא מעוניין בך? או שאת חשה בהסתייגות מסויימת? אם את מרגישה שהוא מסתייג אז אולי באמת יש דברים בגו. מצד שני, לא חסרים בחורים נשיים. את לא יכולה לפסול אותו על הסף רק בגלל שהוא "נראה" נשי. ובקשר לשייטת וכל מה שאמרת - הדברים האלו הם לא מדד לכלום. אני מכירה מישהו שמאוד רוצה להיות קרבי ואפילו אוהב כדורגל והוא עדיין הומו בכל רמ"ח איבריו. בקיצור, אני חושבת שאת פשוט צריכה לחכות לסימנים ממנו, לראות אם הוא מעוניין בכלל. אם את ממש מרגישה שאת מעדיפה לפסוח על הקשר הזה מאשר להפגע, אז אולי כמו שresputin אמר כדאי שלא תכניסי ראש בריא למיטה חולה. בהצלחה.

אממ בובה

אני אישית הייתי מאוהבת פעם (או חשבתי שאני מאוהבת, זה לא ברור עקב העבודה שאני לסבית) והיינו יחד חצי שנה, אבל כולם המשיכו להגיד שהוא הומו כי הוא היה באמת קצת יותר נשי ורגיש וכאלה ובסוף הסתבר שהוא באמת הומו אבל זה לא פגע בי כי אני לסבית אז מי אני שאבקר?
בכל מקרה אם את רוצה אותו אז אל תתני לאפשרות הזאת להרתיע אותך אם הוא הומו הוא יהייה חייב להגיד את זה בשלב מסויים ואם זה פשוט לא מושך אותך אז תחתכי את לא צריכה להשאר בקשר שלא מוצא חן בעינייך יום טוב יעלה.

t a l i g

New member
ואם הוא נשי באופן חלקי?

אתה מכיר סטרייטים כאלה ששפת הגוף שלהם לא משקפת את המשיכה המינית שלהם?

בטח שיש כאלה בחורים

היה לי כזה בחור בכיתה שקצת רקד כמו הומו לחלוטין (סלחו לי בנים, אבל אתם יודעים שהיו מקרים מעולם) ודיבר קצת כמו הומו לפעמים והוא סטרייט או שאולי הוא לא? בכל אופן, אני חושבת שהוא סטרייט? או שהוא סטרייט או שהוא הומופוב מוחלט אבל אני חושבת שהוא סטרייט לא עזרתי במיוחד הא? :) טוב נו תראי, אבא שלי הוא קצת נשי אבל הוא באמת סטרייט, זה אני בטוחה :)

adamsplit

New member
תוריד 50

אפילו ויתרתי על עוד עשרים יופי אפשר להתחיל לדבר

למעלה