בחור נשוי דו

meni27

New member
בחור נשוי דו

אני יודע שכולם דו מניים מנסיון רב שלי . אבל יש לי משהו לספר לכם . אני נשוי טרי אשתי יודעת עלי שאני דו מיני ",עכשיו אני פוחד להיפגש עם גברים למטרת סקס . מפני שאני חושש ממחלות מין ,מה עלי לעשות? אני ממש מרגיש שחסר לי לפעמיים ,אז אני מאונן , ובזה ניגמר הרצון שלי להיפגש . האם בכלל אני צריך לחשוש עם אני פועל במניות מוגנת (עם קונדום ), אני מאמין שיש כמוני המון אז תנו לי עצה מה לעשות בנידון .

gilad music

New member
כנס אח שלי ../images/Emo27.gif

קודם כול מזל טוב לנישואיך, ואני מאחל לך חיי נישואים מאושרים תקינים ומלאיי אהבה. שנית, בנוגע למחלות מין-כמו כל אחד בחברה מודרנית שיש בה מודעות מוגברת למחלות מין גם אתה חושש מהידבקות, אך בישביל זה יש אמצעי מניעה הטוב ביותר שהוא - הקונדום. לקונדום יש הגנה כימעט מוחלטת אפשר להגיד אבסולוטית ביזמן יחסיי המין ,אם מדברים במיספרים אז 99% הגנה אבל האחוז הנותר הוא בדרך כלל ביגלל שהקונדום ניקרע ביזמן יחסיי המין, אני לא סקסולוג וגם לא מיתיימר להיות ,אבל מסיפורים ששמעתי מאנשים, מי שרוצה להיות מוגן יתר על המידה יכול לשים קונדום על קונדום. - זאת העצה היחידה שאני יכול לתת לך בנוגע לנושא הקונדום וההידבקות.

meni27

New member
אחי תודה לך אני ממש נרגעתי מזה אני

אני בכללי סתם לחוץ

drnaji

New member
אני חושב ש../images/Emo26.gif

שאתה לא צריך להפגש עם גברים למטרת סקס כי אתה נשוי וללא קשר למחלות מין. אם אתה נשוי,אז עדיפ שלא תקיים יחסי מין לא עם נשים ולא עם גברים-זה סתם יהרוס לך את חיי הנישואין. במידה ויש לכם מערכת יחסים פתוחה אז תשמש בקונודמים,אל תבלע ואל תעשה דברים שיגרמו לך להדבר במחלות. תעשה את זה זהיר

drnaji

New member
../images/Emo6.gif

חני כפרות,סיימתי את שני התארים ולא התראינו באוני
יש לי עוד יום אחד שבו אני צריך לסגור את שני התארים-ביום הזה אני חייבים להפגש
MUST

gilad music

New member
אבל אולי יש לו ולאישתו...../images/Emo27.gif

יחסיי נישואים פתוחים, מפניי שהוא ציין שאישתו יודעת על נטייתו כדו מיני, אז סביר להניח שיש להם הסכם כזה שהיא נותנת לו את הרשות לחוות פעם בכמה זמן סקס עם גבר...

drnaji

New member
בדיוק למקרה הזה כתבתי לו:

"במידה ויש לכם מערכת יחסים פתוחה אז תשמש בקונודמים,אל תבלע ואל תעשה דברים שיגרמו לך להדבר במחלות. תעשה את זה זהיר"

מחלות מין?

הממ יש קונדומיים וזה.. היום יש כל כך הרבה שיכולים להגן ממחלות מין.. לך תתיעץ עם איזה רופא.. מקווה שעזרתי

SSAAMMEEYY

New member
אמ.. רגע... שאני יבין.....

זה אולי ישמע קצת ביפובי מצידי אבל... יש לך אישה חסר לך סקס אתה עושה ביד ואתה מחפש גברים למטרות מין? ועכשיו שוב... יש לך אישה... ---------- --------- ---------- ו..? אתה בטוח שאתה ביסקסואל? אה.. בעצם... עזוב..., "אתה יודע שכולם דו מיניים" ועוד מנסיון רב... אז מי אני שאגיד אחרת... ואם שרדת תתגובה שלי עד עכשיו... יש לי שאלה... , אתה בטוח שבאת לכאן בשביל לשאול אם מין עם קונדום זה מין בטוח?!?!?! זה מה שמטריד אותך?!?!? ועוד בפורום ביסקסואלים? (כשיש פורומים שמתעסקים במחלות מין וכאלה) לדעתי, יש דברים אחרים שאתה צריך לחשוב עליהם קצת... יום מקסים :)

למעלה