בחור מהעבר..

dietoday

New member
בחור מהעבר..

היום בדרך חזרה למשרד מסידורים, נתקלתי בבחור מהעבר.. אני אתן לכם קצת רקע קודם.. לפני שנתיים וחצי בערך הכרנו דרך חברים משותפים ויצאנו לדייט אחד, שהסתיים בנשיקה סוערת וחשק לעוד.. זה קרה ממש לפני שהשתחררתי, ויומיים אחרי השיחרור טסתי לחודש לבקר משפחה בחו"ל. הוא ידע מראש שאני טסה, וכולה מדובר בחודש. לא ציפיתי שיחכה לי, אבל חשבתי שכשאחזור, אם מסתדר, נמשיך מאיפה שהפסקנו.. כמה ימים לפני שטסתי, נפגשנו במסיבה והוא אמר לי שהוא לא יכול להמשיך איתי בקטע רומנטי בגלל שאני טסה, והשאיר אותי בדמעות (כי מה לעשות, לפני שנתיים וחצי הייתי קצת יותר רגישה). בזמן שהייתי בחו"ל דיברנו קצת במסנג'ר, אבל בשלב מסויים הוא נעלם. ניתקלתי בו פה ושם, אבל אף פעם לא דיברנו על העניין הזה... לפני כמה חודשים מצאתי אותו בפייסבוק, החלפנו פלירטוטים ובזה זה נגמר. עכשיו נחזור להווה... פגשתי אותו ברחוב, ישר קיבלתי ממנו חיבוק ענקי וחם, התעדכנו בקצרה ומסתבר שהוא עובד באותו בניין (אגב, הודיעו לי שאני לא ממשיכה פה כי "אין מספיק עבודה" כדי להצדיק 2 מזכירות...
) ופתאום משום מקום הצעתי לו שנאכל צהריים ביחד. הוא אמר שאני מוזמנת לקפוץ אליו לעבודה. ווידאתי שהמס' שיש לי שלו עדיין מעודכן, וקבענו שנדבר. שוב חיבוק גדול גדול ו"תני לי נשיקה" מצידו עם המשך של נשיקה ענקית על הלחי... מצד אחד אני מתפתה להאמין שהפעם אולי זה יעבוד, מצד שני כ"כ התאכזבתי ממנו פעם שעברה.. יש לנו כ"כ הרבה במשותף ואחת הסיבות שלקחתי את זה כ"כ קשה לפני שנתיים וחצי היא שהרגשתי שבאמת היה שם משהו. בניגוד לפעם אני לא מפחדת להיפגע, כי אני נכנסת מוכנה לזה, אבל מטריד אותי שאני ארגיש טיפשה שנכנסתי לזה שוב במידה וזה ייכשל.. מצד שלישי, אני טיפוס של "לחיות את החיים" ודי בטוחה שאתחרט אם לא אעשה עם זה כלום.. בקיצור, עובר עלי רגע נשי..
אשמח לדיעות, עיצות, רעיונות.. תודה!

tomasth

New member
אם זה יכשל זה כי אינכם מתאימים

אחרת תתחרטי ,מה היה קורה...

אני בעד "לזרום" אבל לקחת הכל בערבון

מוגבל, כי אולי הוא השתנה ואולי לא- אין דרך אחרת לדעת חוץ מלנסות

dietoday

New member
../images/Emo13.gif

נקווה.. האמת שהעלתי את השאלה גם בפורום אחר, והרבה כתבו לי שם שנשמע שהוא בכלל לא מעוניין כי הוא "נגרר" עם ההצעה שלי.. מה שכן, ויכול להיות שזה צירוף מקרים, אבל אתמול כשהראתי לבחורה במשרד על מי מדובר הסטטוס מערכת יחסים שלו בפייסבוק לא היה, ובערב כשהגעתי הביתה ראיתי שהוא סימן רווק (זה מופיע בדף הראשי, אני לא אובססיבית..
).. בכל מקרה, נחייה ונראה..

yamkachol

New member
חושב כמוך וכמו קודמי - שוה בדיקה...

גם אני מעדיף לדעת בוודאות שהתשובה שלילית , מאשר לחיות עם הספק שאולי היתה תשושה חיובית ופספסתי אותה. אני לא מתרשם שהוא לא מעונין. אמנם לא הגיב כפי שציפית, אבל, יתכן משום שמופנם, ביישן, במידה ש"כובלת" אותו. תתחילי, ותראי, תרגישי אותו - איפה הוא לגבייך - איפה את לגביו.. את יכולה גם לשאול אותו - ואז לחשוב , לשקול את תשובותיו. לספר לו על האכזבה שהיתה לך מחוסר תגובתו. שימי הכל על השולחן - ותראי מה תקבלי. סה"ך את עכשיו בודקת איפה הוא. שיהיה לך בהצלחה - ויפה סיכמת את שכתבת, (באופן שהזדהתי עימו) , ב"שלושה צדדים" - נראה לי שהייתי פועל כמוך.

dietoday

New member
תודה על התגובה.

טוב, אז היום הבנתי שאין עם מי לדבר.. ראיתי שעד 1 אני לא אספיק להגיע למשרד שלו, אז שלחתי לו באחת ועשרים בערך הודעה שאומרת שאני לא אספיק עכשיו, אבל ב5 אני בכל מקרה מגיעה לשם (בלי קשר אליו..). הוא ענה שהוא כבר בבית... בקיצור, הבחור לא רציני, ובזה סיימתי את עיסוקיי איתו...

לפחות את יודעת מי הוא באמת ../images/Emo13.gif

עדיף בהחלט על פני לחיות בספק ועם השאלה אם היה יכול להיות משהו או לא היה. זה בדיוק גם למה אמרתי שכדאי לקחת את הדברים בערבון מוגבל. בהצלחה בהמשך הדרך, next

dietoday

New member
בדיוק..

אגב, יכול להיות שאני אתחיל לעבוד באותו מקום שהוא.. רק שלא יחשוב שזה בגללו..

למעלה