בחור חדש

טרול יקר, ../images/Emo163.gif

א. מי אתה בכלל שתנסה אפילו לבקר אותנו? אתה לא מכיר פה אף אחד, ומדבר כאילו יש לך חברות קרובה עם כולם. ביקורת נותן אדם קרוב, לא סתם איזה מבקר מזדמן. ב. הייתי מעדיפה שתחסוך את המחשבות שלך. ג. מה אתה עושה כאן בכלל חוץ מלקנטר? <מיכלי חוטפת ת´ג´אננה.>

מחפשת יקרה!

אני לא מבין על מה יצא קצפך! א) למרות שאני לא מישהו (בעייניך) יש לי דעה, ואני יגיד אותה גם אם היא לא ממש נראת לך ב) אני לא כאן כדי לענות על העדפותייך, (אלא סתם כי בא לי) ג) מה דעתך על ב) ולא ממש בטוח שאני לא מכיר פה אנשים, גם את מכירה אותי איכשהו נ.ב זה לא היה שום ביקורת על אף אחד, פשוט לא היה ניראה לי שגל נעים היה צריך להתנצל על מה שקרה לו. שלך שלייף

|חסידה| אז מה?

אז יופי שקראת ברצף, אם תעשה את זה לעיתים קרובות יותר, תדע שמין הוא אחד הנושאים החביבים עלינו. סיפורים על מין זה משהו אחר. מדובר פה על אמינות. את הסיפור על פולין כבר קראת? >ספל חמאה שומרת על דיבורים לחוד ומעשים לחוד במין<

הצוות מתכבד בזאת...

לקבל אותך בברכת ברוכים הבאים בשם ה´ (=הלייזר). כוס קפה כבר קיבלת ואפילו עוגת גבינה (גל, אני זוכר לך עדיין את העובדה שאני לא קיבלתי) הגישו לך. תתרווח!

ברוך הבא בחור חדש

אז כמו שהבטחתי הנה לך עוגת קצפת, כוס קפה, תתרווח, תיהנה, ורק אל תשכח ברכה אחרונה.

raviv76

New member
תודה לכולכם ../images/Emo13.gif

אכן דף חדש.

למעלה