בחור חדש

דידית

New member
כנראה הלינקים סתם בשביל הסגנון,

כי גם אני לא מצאתי משהו שקשור אלינו, בכל אופן ברוך הבא! אהבתי תקטע של המסאז´ים. דידית.

טוב

New member
אם אהבת את הקטע של המסאזים

הכנסי לפורום סטיות מיניות ותמצאי כאלו בשפע. עדיין לא ברור לי "מה לתבן את הבר".

דידית

New member
טוב לא התכוונתי לענין המיני.

ולא חושבת שלמסאז´ יש קשר לסטיות מיניות! אני פשוט אוהבת מסאז´ים בטרוף, ואני משתדלת ללכת לעשות כל כמה זמן. דידית.

טוב

New member
היה משהו לא מיני בסיפור הזה?

ודרך אגב, אני לא יודעת איפה יריב למד את אומנות המסז´, אבל בתור רפלקסולוגית מוסמכת(מי שלא מאמין אני יביא את ההסמכה למפגש), אני יכולה להגיד שבמהלך הלימוד הודגש לנו מספר פעמים עד כמה פסולה יצירת קשר מיני עם מטופל. יש כאן יותר מניגוד אינטרסים רגיל בין מעסיק למועסק. הרפואה האלטרנטיבית באה לפתור בעיות הן בתחום הפיזי והן הנפשי(אותן היא רואה כמכלול). מטפל שיוצר קשר החורג מהטיפול, קל וחומר קשר מיני, חורג מתפקידו הטיפולי, ומנצל את מצבו הנפשי של המטופל. אמנם בסיפור הבחורה היא שיזמה את הקשר, אך עדיין זה ניצול. אנחנו לא יודעים עם איזה מטען היא באה ומה מצבה. טוב, אני יודעת שממש חרגתי מעניין הפורום, אבל פשוט הסיפור הגעיל אותי. (וגם הסיפור חרג מעניין הפורום, אז "אתה התחלת"). נו, מילא, ממילא נראה לי שזה סתם סיפור הזוי פרי מחברו.

דידית

New member
אני גם לא אהבתי את התוכן המיני

אבל לא התכוונתי כלל לתוכן אלא רק לענין המסאז´. בכל אופן לדעתי מטפל שיוצר קשר מיני עם מטופל לא רק חורג מענין הטיפול אלא זה מעורב בעבירה פלילית. אדם ששוכב לך על שולחן הטיפולים חשוף לנגיעות המטפל ולכן צריך זהירות יתר. אגב טוב, יופי לדעת שאת רפלקסולוגית אני אוהבת את כל הנושאים האלה ומקפידה ללכת לרפלקסולוגית פעם בשבוע, שאני אשקול החלפה?
דידית.

raviv76

New member
קצת תגובות../images/Emo122.gif

ראשית, לענין הנושאים. הם אכן לא קשורים לנושא של הפורום, אבל הם מלמדים עלי בצורה קצת יותר מעניינת מאשר לכתוב "אני בן X, למדתי ב-Y, עשיתי צבא ב-Z והתחביבים שלי הם ... וזה סך הכל מה שרציתי (ומה שביקשתם), לספר על עצמי קצת יותר. מאחר ואני לא מכיר את כללי הפורום, חשבתי בתמימותי, שהפורום הוא מקום מפגש ליוצאים בשאלה, אשר חולקים את חוויותיהם, באשר הם. מן הסתם הרבה חוויות קשורות להיותינו חוזרים בשאלה, אבל לא רק, בהחלט לא רק. באשר לוידוי הקטן. נראה לי שקצת ניפחתם את העניין. הבחורה לא מטופלת קבועה. היא באה דרך ידידה טובה שלי בכדי לקבל פינוק (שמנים, ריחות, מוסיקה ומגע) ולא טיפול נפשי. לא יצרנו שום "תלות" (מדובר בטיפול אחד), לא היה שום "ניצול". נכון, היא ניסתה להתחיל איתי. זה יכול לקרות לכל מטפל. והתגובה שלי היתה (יחסית להפתעה ולרצון לא לפגוע בה) די סולידית. לא זרמתי איתה ולא המשכתי את מה שהיא התחילה ובהזדמנות הראשונה הלכתי. גם מהתגובה שלה לאחר מעשה ניתן להבין שהיא לא ראתה במה שקרה ניצול (בטח לא מצידי). מהיכרותי את עצמי אני יכול להעיד שאני נזהר מאוד בנושאים הללו, וסך הכל אני עוסק בטיפול מאוד "טעון" מבחינת הטכניקה, הלבוש והאווירה. וכן אני גם יכול להעיד שהסיפור אמיתי לחלוטין. ומי שלא מאמין, אני יכול להביא "אישור בכתב" למפגש ...

דידית

New member
בסיטואציה הקימת זה שונה

תראה מה שכתבת זה נחמד, אנחנו מקבלים אורחים יפה, אבל אנחנו גם קצת חשדנים. אני חושבת שמה שגרם לטוב להסתייג, זה שבשלושת הקטעים שבחרת לשים פה, שלא קשורים ליציאה, היתה מעורבת בהם מיניות משום מה. גם בקטע על הים עם החבר ועם השכנה, הדגשת את הערום. לא שזה מפריע לי.אבל שאדם חדש בא ומציג את עצמו ולפני שהוא מספר פרטים כללים, הוא ישר שם קטעים כאלה זה טיפה מוזר. אם אתה נמצא פה לאורך זמן ומשתף אותנו בחויות, זה לגיטימי ביותר, אבל בסיטואציה הקימת זה שונה. תספר לנו על עצמך: לאיזה זרם השתיכת? מתי יצאת? מה אתה כיום? אני חושבת שזה יותר מענין אותנו כרגע מאשר סיפורים על מטופלת שהתחילה איתך. דידית.

../images/Emo45.gif מסכים, ואם....

ואם אני אספר עך כל אלו שלא התחילו איתי, יהיו לי הרבה יותר סיפורים, אמיתיים, ואולי עוד יותר מרגשים. >אתאיסט עדיין חושב שהעולם והאנשים החיים בו, יותר מעניינים< >אתאיסט רק מסביר למה הוא רוצה יותר לשמוע עליך....<

אוקיי , אם הנושא כבר עלה ../images/Emo62.gif

אז הנה לינק לעמותה הנטוריסטית זה מתקשר כמובן לנושא של תת השרשרת שם מדובר בעירום קבוצתי שלא למטרות מין ואכן זה לא נושא הפורום אז בזה מסיים התייחסותי לנושא ליאור www.naturism.org.il

טוב

New member
שולם שולם לעולם

טוב. סליחה. לא הבנתי שגרמתי לך כאלה חבלות .. אז אני אסביר את עצמי מחדש (אם כי מסכימה עם רוב מה שדידית כתבה). *אכן אתה צודק. הפורום הוא מקום מפגש ליוצאים בשאלה, אשר חולקים חווית שגם לא קשורות ליציאה. פשוט שכדרכו של עולם, חלוקה של חוויות נעשית בדרך כלל לאחר ההכרות. למשל לא מזמן סיפרה לנו מחפשת דרך שהיא התקבלה לעבודה באיזה חברת תחבורה, וסיפרה איזה סיפור משם. תסכים איתי שאם פתאום יכנס איזה גדעון אחד ויספר על העבודה החדשה שקיבל, לא ממש נבין מה הוא רוצה. אנחנו נוטים לקשור חוויות וסיפורים לדמויות שכבר הכרנו, לפרצופים שפגשנו. אבל אם היה לך נח להתחיל כך- אין בעיה. *לגבי אמיתות הסיפור- בסדר,מאמינים לך. פטור מאישור. *ולגביך אתה, וזה הכי חשוב: מי אתה? אתה חוזר בשאלה? ואם כן, אכפת לך לחלוק קצת על עברך, ואיפה אתה נמצא היום? <טוב מאמינה לסיפור של רביב. מה שאני לא מאמינה זה שאף אחת לא התחילה עם אתאיסט>.

יכול להיות שהתחילו עם אתאיסט

אבל הוא כבר לא צריך להציג את עצמו,מספיק שהוא היה בכליזמרים כדי שגם בזה נטיל ספק

MAYA20

New member
לא קראתי את הלינקים

אבל אני כבר אוהבת אותך. אתה בן X למדת בY ועשית צבא בZ אתה חי עולם תלת מימדי!!! רובינו רק גרים באחד, אבל אתה... (מבט מלא הערצה) אני רק במתח לראות בכמה מימדים התחביבים שלך. (לא, אני לא מדברת על המסז´ים וחיי המין שלך. מצידי תשכב עם מישהי תוך כדי פינטוז על מסאז, רק תעשה טובה שמור את זה לעצמך ופורומים העוסקים בנושא) טוב, למען האמת אני מדושנת עונג, תמיד תהיתי איך נראה המימד הרבעי. כנראה במפגש הבא נראה אותו. ואוו, עכשיו נוכל באמת לשכנע אנשים שהפכנו להיות עדר של אלוהים. כולנו נוכל להגיד שכולנו הגענו לתובנה גבוהה יותר מכל יצור אנושי במליון האחרון.

raviv76

New member
נו שיהיה,

סלחתי לכולם (טוב, אני לא נוח לכעוס), הסיבה שהתעסקתי ישר במין היא ... רגע בעצם כתבתי על ים המלח וקצת עירום וחוויה של טיפול ארומותרפי שלא הסתיימה במין, אז מאיפה זה מגיע ? סך הכל מדובר בשני תחביבים שאני מאוד נהנה מהם. והנה התיאור התלת מימדי שלי: אני חילוני שאינו שומר מצוות (מסתבר שיש גם כאלו שכן שומרים) ובעברי הייתי דתי לאומי עם הורים קצת יותר אדוקים (אמא עם פאה, אבא עם חליפה ומגבעת) ושושלת ארוכה של רבנים חשובים ודיינים. את ה"יציאה" עשיתי בגיל 27 (לפני 3 שנים), אם כי על הדרך עליתי כבר בגיל 17. כיום אני משתדל לא להאמין באף תאוריה באדיקות ולאורך זמן (חילוני), ואת המשמעות בחיים אני מוצא בעירנות מקסימלית לרגע ההווה (מדיטציה). הצלחתי לשעמם את עצמי אז אני מסיים כאן.

נודניק - תפסיק להתנצל (רביב)

אם אתה רוצה לישכב איתה אז קדימה, היא ניסתה בכל אופן....אבל מה כל המכתב הארוך הזה?

תנאית

New member
כרגיל- טוב מוציאה לי את הפה מהמילים

גם אני לא אהבתי את המסאזים ועוד משהו- בסיפור על השכנה : למה לעזעזל אמור לעניין אותי איך שחיתם עירומים ? אני לא רואה שום קשר מלבד שחצנות " דון ז´ואנית " ויצירת תדמית מסוימת , <תנאית ל א אוהבת נחתומים שמעידים על עיסותיהם!>

raviv76

New member
השיפוט הוא תמיד בראש של השופט

הסיפור על השכנה הובא כחוויה "זוגית" שקרתה לי. אני לא מתרגש מעירום, כך שזו לא הייתה הפואנטה - תוכיח העובדה שהבאתי גם את סיפור ההליכה לים עם החבר לחוף שהיה למעשה גברי לחלוטין. הסיפור גם לא נגמר טוב. השכנה לא כל כך מעונינת (ולא משנה מה הסיבות כרגע), כך שדון ז´ואן בטח שלא יצאתי מזה, אלא אם ללכת עם בחורה לים ולשחות בעירום נחשב "הישג" בעיניך. בעיני לא. לצערי בפעם הראשונה שגלשתי ניסיתי להוסיף 9 קישורים לנושאים מנושאים שונים ולא הצלחתי (הדבר היה כרוך במעבר ארוך על כל ההודעות שלי בפורום הקודם). לכן בפעם השניה הוספתי רק את האחרונים, שבמקרה הינם קצת "חריגים". וזכותך לא לאהוב את הסיפורים. השאלה למה להפוך אותי ל"שחצן" בהינף יד ? רביב

ואני הייתי ממליץ להתחיל מהתחלה

כי בטוח היתה פה איזושהי התחלה ברגל שמאל. אתה יודע ויכוחים ודיונים במקום הקבלת פנים הרגילה. אז אני מציע: בואו נעצור כאן ונתחיל מהתחלה. הנה אני כבר פותח שרשור חדש ונקי לכבוד הצטרפותך לחברתנו. מקובל על כולם??

יופי יופי, פתאום כולם מתחסדים

קראתי ברצף (לשם שינוי) את השירשורים, ושמחתי לדעת עד כמה מין מגעיל אותכם, משום מה זה לא מריח לי טוב, וניראה לי שדיבורים לחוד ומעשים לחוד

למעלה