בחור בן 34

בחור בן 34

בחור בן 34, נאה מאוד. מעוניין להכיר ולשוחח עם אישה מעל לגיל 50. בעיני אין דבר סקסי יותר מאישה בשלה ומנוסה. ליצירת קשר אנא במסנג'ר [email protected] או במייל [email protected] להשתמע עידן

ben 911

New member
ספרדית? ג'יגולו זה אם משולם אתנן כספי כמדומני

הכוונה, אם האישה משלמת לגבר. אם את שואלת אותי... הפרשי הגילים לא צריך להפריע כל עוד הכל נעשה בהסכמה הדדית ומתוך רצון לעשות טוב אחד לשניה.

ben 911

New member
אגב ג'יגולו...

ראיתי כתבה בערוץ 8 כמדומני.. כתבה שבו זוג בעל ואישה צעירים פתחו עסק ג'יגולו די פורח ומשגשג. הגבר היה הביצועיסט ואילו אישתו הייתה מקבל את ההזמנות.. והיו המון הזמנות. האישה הייתה מקבלת טלפונים ובשיחה הראשונה הלקוחות היו מתעניינות בקשר לגובה שלו למשקל וכמובן לגודל הכלי. מי שמפנטז בדמיונו שהג'יגולו הנ"ל עשה חיים, טועה טעות מרה. כי בסרט רוב הלקוחות היו אמנם נשים אבל מה זה שמנות ומזה מכוערות.. והמסכן היה צריך לספק את הסחורה.

לא כל אחד(ת) נהנה מעבודתו,

מי אוהב(ת) את עבודתו שיצביע, עובד ומקטר,,כמו חתול דופק ומיילל,

בן.....מי אמר ששמנות מכוערות????

למה שמנה מתקשר אוטומטית עם דוחה, לא אופנתי, מכוער, ועוד ועוד....אין לי זמן על הבוקר לחפש יפיפיות שמנות עוד משחר ההסטוריה...אבל...דפדף כמה דפים אחורה יש לך את התמונה שלי...טוב..כבר לא שמנה...שמנמנה..

ben 911

New member
את צודקת ערד'. ../images/Emo4.gif זה לא היה לעניין.

סתם רציתי לתת משנה תוקף למכוערת והוספתי בטעות שמנה.. תראי איזו שמנה מאמי של יפיפיה .......
עם אחת כזאת הייתי מוכן להתחתן עכשיו בו במקום ולעשות לה ספונג'ה איפה שהיא תרצה.

למעלה