בחורה,תרמילאית

sela v

New member
נדמה לי סיבות הגיניות שלהן

אולי מישהו אחר בפורום יוכל לתת הסבר.

Black Star

New member
זה תלוי במדינה...

אני בכל מקרה ממליצה לטייל עם מצעים (ציפה לשמיכה תספיק ברוב המקרים, אפשר גם ציפית), זאת מכיוון שיש מקומות בהם אסור לפרוס שק"ש על המיטה - כמו שסלע אמר מסיבות היגייניות (הם לא יודעים איפה השק"ש היה קודם...). באותם מקומות שכירת מצעים בדר"כ עולה כסף ולכן עדיף להביא מצעים מהבית. אגב, במדינות סקנדינביה הדבר חובה, אף אכסניה כמעט לא תרשה לכם לישון עם שק"ש במיטות שלה.

jeshu

New member
ובכלל כל הקטע הזה של אכסניות ומלונות שבהם השמיכה לא מגיע כיחידה אחת אלא כסדין שעליו פרוסות שמיכת צמר או שתיים פשוט מרגיז. כל פעם שאני ישן בדברים האלה אני מתעורר קפוא באמצע הלילה בתוך ברדק של שמיכות. עדיף השק"ש.

strungout

New member
אתה תתפלא לשמוע כמה מקסימים הם

האירופאים וכמה לא איכפת להם לארח אנשים אפילו לשבוע ומעלה בבית שלהם.

Temporary2

New member
די והותר.

בתכל'ס זה הרבה כסף. מה שכן, לא קשה במיוחד להוציא כסף באירופה ואם אתה רוצה שהכסף הזה אכן יספיק לכל התקופה, כדאי לעשות איזשהו תכנון הוצאות ולראות כמה כסף בממוצע אתה צפוי להוציא ליום - ולנסות להצמד בפועל לסכום הזה. בטיול באירופה יש הרבה דרכים לחסוך כסף... 1. להשתדל לא לישון רק באכסניות, אלא גם להתארח אצל אנשים, וכמובן, לעשות קמפינג ! 2. לאכול בחוץ - ארוחה אחת קנויה ביום למשל, ואת השאר - להכין לבד (לקנות מצרכים בסופר\שוק ולהכין אוכל). האכסניות מצויידות לשם כך במטבחים לשימוש עצמי (עם סירים והכל), וזו אחת החוויות הייחודיות להן - בערב\בוקר פוגשים במטבח הרבה מטיילים, זו דרך מצויינת להכיר אנשים מכל העולם + המאכלים החביבים עליהם. 3. הרבה אתרים אינם גובים כניסה. לאחרים יש יום בשבוע שהוא חינם. חשוב לגלות מהם האתרים האלה שנמצאים בסביבה שבה אתה מבקר ולהתחשב בכך אם זה אפשרי. 4. תחבורה : לברר היטב על אופציות מבחינת כרטיסים. התחבורה יכולה להיות זולה למדי אם בודקים חלופות. אם אתה יודע שאתה מתכוון לעזוב את העיר עוד יום-יומיים, שווה ללכת לתחנת הרכבת היום ולקנות כרטיס ! - האירופאים שקולים ומתוכננים יותר מהישראלים וכרטיס שנקנה מהיום להיום יקר יותר בחלק מהמדינות. חוץ מזה, לנסוע בטרמפים ! - כל עוד אתה מרגיש בטוח, כמובן. בקטע הזה כדאי להתחבר עם טרמפיסטים\מטיילים אחרים, מסיבות בטיחותיות כמובן. 5. אם יש לך אפשרות - איזושהי מיומנות שאתה יכול "להופיע" איתה ברחוב, אם זה ג'אגלינג, נגינה על חליל או וואטאבר - אתה יכול לעשות busking. הקטע היפה בבאסקינג הוא לא רק שאנשים נותנים לך כסף, אלא שאם אתה יודע לעשות משהו טוב חלק גם יתחילו לדבר איתך - עוד דרך מצויינת להכיר אנשים ואולי למצוא מקום ללילה !

טל50

New member
בעיקרון אני מתלבט אם לקנות כרטיס

לחברת האוטובוסים יורוליינס או לקנות כרטיס רכבות של יורופס. גם אני מתכנן לקנות כרטיס טיסה מצרפת לאנגליה באחת החברות הזולות כדי ללכת למשחק טניס.

sela v

New member
אתה מתכוון לוימבלדון?

אם כן אפשרי, אבל לא למשחקי הגמר, שכמעט בלתי אפשר להשיג כרטיס ללא קשרים או כסף. יש גם אוטובוסים מפריז ללונדון, וזה יותר זול מהטיסה. טיסה מגיעים לשדה תעופה רחוק, שהמחיר להגיע משם ללונדון מוסיף עוד כמה פאונדים טובים.

טל50

New member
האמת שאני לא מתכוון לווימבלדון

שמתחיל בסוף יוני, אלא לישראל בריטניה במסגרת גביע דיוויס שישתקיים איפשהו באי הבריטי באמצע יולי .

sela v

New member
טוב לא מעודכן בדברים כאלה ../images/Emo13.gif

באיזה עיר זה אמור להיות?

טל50

New member
יש כמה אופציות: גלזגו, בירמינגהאם

ואיסטבורן שאני לא יודע אם זאת שכונה לונדונית או סתם עיר.

sela v

New member
כלומר לא החליטו

או שהם משחקים בשלושת הערים הללו? אם תהיה בצרפת יש טיסות כמעט לכל מקום באנגליה, וכדאי לבדוק אופציות שונות, כי נסיעה מלונדון לגלזגו יכולה להיות יקרה וארוכה.

טל50

New member
בדקתי כבר טיסות מצרפת לגלזגו/לונדון

עם סקיי יורופ ב14 יורו. המשחקים ייתקימו בעיר אחת, אך עדיין לא הוחלט באיזו עיר.

למעלה