בזמנכם החופשי

• פותח הנושא E K O
  • פורסם בתאריך
עכשיו אין לי זמון פנוי..

אבל כשה היה.. אני אוהבת לצלם,לטייל,לשמוע מוזיקה,טלויזיה מחשב,ים,לרקוד.... מה אני אוספת...עכשיו אפשר להגיד שכלום.. :)

Janem

New member
../images/Emo157.gif

מנגן לבד או עם בן דוד שלי, מטייל, קניות, ישן מלא, מוריד סרטים ורואה אותם, משחק עם החברים בפלייסטיישן או כדורסל, או כדורסל בפלייסטיישן... וכו'... אגב גם אני שמרתי את צמידי האשפוז שלי וגם את הפוגים, עכשיו התחלתי לאסוף טבעות...

SpyKid

New member
וואי... אחד השרשורים הכי מעניינים

שפתחו לאחרונה, לדעתי...
אז ככה - אני מתאמנת באתלטיקה קלה (ובזמני החופשי אוהבת לעשות בערך כל דבר שקשור לספורט - כל משחקי הכדור בעיקר...
) חוץ מזה אני אוהבת לנסוע לכל-מיני טיולים מעניינים ולעשות דברים כיפיים כמו לקפוץ למים מסלעים בגובה 10 מטר ודברים בסגנון
אני גם אוהבת לישון באוהלים (בעיקר בכינרת) ואז לשחות שם... (מה שכתבתי עד עכשוי קשור גם לעוד אנשים כי זה לא משהו שאני עושה לבד, אבל הנה דברים שאני עושה לעיתים יותר קרובות בבית בזמני הפנוי:) לקרוא ספרים, לגלוש באינטרנט (חחחח...), אהבתי גם לשחק בכל מיני משחקי מחשב עד שנמאס לי... בקשר ללשמוע מוסיקה - אני בדרך כלל לא יושבת סתם ושומעת מוסיקה, אלא מדליקה אותה בזמן שאני ועשה משהו אחר... (כמו עכשיו למשל) לפעמים אני מציירת, אבל בניגוד לפעם אני עושה את זה בעיקר בשיעורים... בקשר למזכרות מחו"ל - זה הזכיר לי שגם לי יש בערך אוסף, רק של בובות פרווה
מכל מיני מקומות שהייתי בהם :] זהו נראה לי... (אולי שכחתי משהו חחח)

E K O

New member
אני מסמיק ../images/Emo9.gif

וואו, רשימה ענקית =] את נשמעת ממש עסוקה ;)

SpyKid

New member
חחחחחחחח... ../images/Emo140.gif

עקרונית חצי מהדברים ברשימה יוצא לי לעשות לעיתים די רחוקות... אבל ברוך השם פסח מתקרב, אז זו הזדמנות טובה!

E K O

New member
אנחנו עושים שרשור שלם על זה-

כבר פיענחתי את ה"צופן", לפי קוד מורס אנגלי, יכול להיות זה ברוסית ואין לי כוח לבדוק.... השאלה הנותרת היא מה זה =]

SpyKid

New member
../images/Emo2.gif

פעם אחרונה שבדקתי זה היה SPYKID... אבל אולי עדיף שאני אבדוק שוב

SpyKid

New member
אוקיי נראה לי שעכשיו זה בסדר... ../images/Emo6.gif

אגב, ולן, אתה רואה שיש אנשים שהצליחו לקרוא את זה?

למעלה