בזמנכם החופשי

• פותח הנושא E K O
  • פורסם בתאריך

E K O

New member
בזמנכם החופשי ../images/Emo133.gif

כמובן, אם יש לכם כזה - מה אתם עושים? מה מעסיק אתכם? אילו תחביבים יש לכם וממתי הם התחילו? אני אישית אוהב לשחק Halo במחשב, לעיתים גם StarCraft ומאוד מעריך את זה אם מאפשרים לי לישון בצהריים
שומע מוזיקה בפול ווליום כשיוצא =] אוספים: - דברים שיש בתוך ביצי ההפתעה של קינדר, אוסף נדיר במינו מאז שהייתי בגיל שש עד עשר לדעתי.... - "שגעונות" - קלפים, פוגים, גולות, כל מיני דברים ששיחקתי בהם כשהייתי קטן - הצמידים ששמים שמשאשפזים בבי"ח [בד"כ בניתוחים] - חשבתי יהיה מצחיק לאסוף אותם, יש לי שישה נראה לי [שלושה ניתוחים ועוד כמה אשפוזים] - מזכרות מחו"ל - במיוחד מחזיקי מפתחות, אחד מכל מקום שהייתי בו =]

AeroSlash

New member
סטאאאאאארקראפט....

בכללי, בזמני הפנוי אני מעריצה את סלאש ואירוסמית' אבל יש עוד כמה דברים.. אני אישית מקשיבה למוזיקה, כותבת בפורום, מקשיבה למוזיקה, עושה שיעורים מידה ויש כוח/חשק/רצון/סיבה... אני אוהבת לטייל בגשם ו/או להיות בים כשיש לי אפשרות.. אני אוהבת לטייל בלי שום קשר לגשם בערבים - לבד ו/או עם חברים/ות.. אני אוהבת לכתוב בזמני החופשי... או לכתוב בחוץ.. כשאני יושבת בחוץ ויש גשם - זה ממש נחמד... וגם ללמוד למבחנים בחוץ עוזר אגב.. למבחן האחרון בהיסטוריה חצי מהחומר למדתי כשטיילתי בעיר עם המחברת ביד.. אוספים - הדיסקים של אירוסמית'. אני מקווה עוד להשלים את הדיסקוגרפיה יום אחד.

AeroSlash

New member
לא... אבל הידידים שלי משחקים...

מכאן אני גם מכירה את שם המשחק..

~~~>

בזמני הפנוי: שעה - שעתיים לפני השינה, משחק את המשחק мафия (כמו זה עם כלפים, לא כמו GTA) במירק. מוסיקה: לא מוכן להתחייב לסגנון מסויים. בד"כ רוק על סוגיו. בזמן אחרון: земфира-вендетта, וגם cлот-слот 1. חפשו ב-zvuki.ru אוספים: גופות בחצר האחורית.

SpyKid

New member
../images/Emo12.gif שניה רגע...

בקשר למאפיה - איך משחקים..? כי אם זה המשחק שאני חושבת שזה, זה המשחק הכי שולט!!!!!!!!

קבלי הוראות ~~~>

1) צריך להוריד ולהתקין את התוכנה MIRC 2) צריך להיכנס לשרת irc://irc.ircnet.ru לחדר MAFBOT. לאחר התקנה תוכלי פשוט ללחוץ כאן ולהיכנס ישירות לחדר ושרת הנ"ל. 3) תשאלי אנשים בחדר מה לעשות מפה והילך ושיהיה בהצלחה

SpyKid

New member
לא פשוט כשהזכרת קלפים

זה הזכיר לי משחק שנקרא ברוסית "מאפיה" ובעברית נדמה לי "הרוצח", שמגרילים את התפקידים דרך קלפים ואז כולם יושבים במעגל ובא הלילה והמאפיה הורגת מישהו ואז בבוקר יש דיון ומוציאים להורג... והשריף יכול לירות במאפיה חחח... משחק שולט!!!!!!!!!

נו
זה בדיוק זה

במקום לחלק את התפקידים בכלפים מחלק אותם המחשב (הבוט) באקראי. ויש שם יותר תפקידים. יש שם גם רופא למשל, הוא יכול לרפות את מי שהמאפיה הורגת. יש שם עוד מלא תפקידים, תראי בצילום מסך. זה משחק שולט

SpyKid

New member
אההה נכון!!!

אנחנו בדרך כלל משחקים בלי רופא אלא רק עם מאפיה, שריף ואנשים רגילים, כדי לא לסבך (כי אז המשחק הופך לפחות פסיכולוגי וזה לא כזה כיף...) וואי... אכן משחק שולט!!!!!!!! אנחנו תמיד משחקים את זה כשיוצאים עם חברים של המשפחה לקמפינג וזה... פעם אחת אנחנו כזה יושבים באוהל ומשחקים, ומסביבנו יש עוד אוהלים עם אנשים... אז דמיינו איך הם שומעים אותנו: "שנהרוג אותו היום?" "לא, עדיף לחכות למחר... שלא ייצא שהרגנו אדם הגון בטעות..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרענו מצחוק

הלינק לשרת לא עבד אז

אנסה שוב להביא לינק כאן. אם זה לא יצליח (לא רואים פה שום לינק) תצטרכי לשאול בפורום מירק כאן בתפוז איך להיכנס לשם, או אם תרצי תוכלי להתקשר אליי ולשאול. אם את רוצה את המספר אז תבקשי במסר.

נגב 15

New member
חחח

אני אוהב להתנדב במד"א, משא"ז, אני צופה (תנועת הצופים), אני שומע מוזיקה מאז שאני קם עד שאני הולך לישון חוץ מבזמן שיעור ונסיעות אמבולנס וכדומה... אממ אני אוהב טיולים ומחנאות, אני אוהב לרכב על אופניים ואני מכור לפירוטכניקה ולפירומניה
חכו שאני אשיג את ה KNO 3 שלי....

נגב 15

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

למעלה