Tal_Ya_Tal
New member
בהקתה היקר ../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo51.gif
שוב תודה, על ה´סופר מידע´
בקשר לתקופות היוגה השונות, המקור שלי הוא מהספר ´TALK DOES NOT COOK THE RICE´ שנכתב על ידי גורו R.H.H והושלם על ידי תלמידו. זהו בעצם פירוש התפישה של האגני יוגה. (שוב, צריך להסתכל על זה ממרחקי הזמן, שבו קראתי את החומר שנדפס בניו-יורק בדיוק לפני עשרים שנה.) וגם האסטרולוגיה מתיחסת לתקופות שונות, כך שאין אני נשענת כל כך על ההתיחסות הזאת אלא על השנים האסטרולוגיות:כאשר שנה גדולה אחת היא בת 25,200 שנות ארץ חודש גדול אחד הוא בן 2,160 שנות ארץ שבוע גדול אחד הוא בן 504 שנות ארץ ויום גדול אחד הוא בן 72 שנות ארץ (אם תסכם כל אחד מהסכומים תקבל 9) זכור לי שביוגות זה אחרת. כל תקופה (יוגה) היא בת מספר שנים שונה. אשמח אם תפרט אותן כאן לשם השוואה
באשר ל´כפר הגלובלי´ כוונתי לא הייתה לראייתה של התקשורת את המונח הזה, אלא לטישטוש ההולך וגובר בין הייחוד של קבוצות אתניות שונות, הנשענות על שורשים ומסורות כמו זו של העם היהודי למשל (שמשתמשים בסמל של ה-
יין-יאנג כסמל לאומי, מבלי להיות מודעים לכך כלל)
א-ג-ב, ה´תחזית´ שלך לגבי האנושות היא מאאאאד קודרת. האם אתה סבור שזו הדרך להבאת דבקים נוספים לקרישנה הריבון?!?! דרך הפחד וההרתעה?!?! זוהי בעצם דרכו של האגו הלא כן?!?! האם קרישנה אינו מבטא את האהבה המוחלטת?!?! או ששוב תראה בזאת את התפישה של הברהמן. דרך אגב, האם שמת לב לדמיון שבין השם ברהמה (הבורא) והשם אברהם? האם אתה רואה בדרכו של ישוע הנוצרי גם כן את תפישת הברהמן?!? האם לדעתך ישוע היה האוואתר האחרון, או שמא היו נוספים אחריו?!? (שאקימוני בודהה למשל?) האם לדעתך האוואתר הנוכחי הוא לורד מאיטריאה ?!?(כפישמאמינים באגני יוגה). ואגב, אני מסכימה אתך לגבי כל הדרואידים. אולם הקוואן יין, היא בעצם בודהיסטווה. מדיטציית קוואן יין, איננה סוגדת לאלה, או למסטר צ´ינג האי, המפיצה את השיטה. (למרות שישנם כאלה הרואים במסטר צ´ינג האי שליחה של אלוהים עלי אדמות) או כפי שהיא עצמה מעידה:"לשכתו של ה´" פירוש שמה בסינית הוא "ים של א-ה-ב-ה". השיטה נקראת על שם הקוואן-יין משום שתלמידיה הראשונים של המסטר טענו שנשלחו אליה על ידי הקוואן יין, כאשר היא סרבה ללמדם. ויש בה את מידת החמלה שמשסמלת הקוואן יין.
אישית, הגעתי לשם על מנת ללמוד את טכניקת מדיטציית האור והצליל, שחשבתי למשהו אחר
ושנית, אני רואה במידת החמלה, משהוא שעדיין קשור לנפרדות. כי עליך לחוש הזדהות עם סבלו של מישהו על מנת לחוות את החמלה. כל עוד אתה מאמין בסבל, אתה מצוי בבערות. זוהי תפישתי. כל עוד אתה מאמין בקארמה ובמעגל הסמסארה, זוהי בערות. זוהי התפישה של האגו, המאמין באני נפרד שנולד לסבול ולמות. (ב´אתה´ אין הכוונה אישית, אלא כללית. (זהו סגנון דיבור
) L&L TALYA
שוב תודה, על ה´סופר מידע´