בזמן האחרון....

RossandRachel

New member
בזמן האחרון....

אני מרגישה שיש לי צורך עז מאד לחבר...אין מישהו ספציפי אבל אני פשוט מרגישה שכולם מסביבי זוגות ושהגיע הזמן שלי גם... גם יש לי חברה שהבנים מתקרצצים סביבה כי היא...בנויה טוב... אבל יש לה חרא אופי...זה משגע את השכל המצב הזה...

SRonush

New member
כל כך מוכר.

בתכלס, כולם רוצים אהבה. אבל מה שהסברתי היום לעמית בבצפר היה שאהבה זה דבר מסובך [כמו שהלידר אומר, "זה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס"
וזה באמת נכון.] הרצון העז הזה לחבר, כשרואים שכולם מסביב זוגות, הוא קשה. אני מכירה את זה באופן אישי, אומנם מלפני כמה שנים, כשהייתי יותר צעירה אפילו מהיום, שכיום אני גם צעירה יחסית, אבל זה תמיד היה מוכר, הקטע הזה של הקנאה. לראות את כל הזוגות יוצאים להם, שכולם חברים ואוהבים, אבל אהבה זה לא דבר פשוט, כמו שכולנו יודעים, וכמובן, אם לנו אין אהבה, צריך לקחת בחשבון שיש עוד אנשים שאין להם אהבה או חבר. אני מכירה את רגשות הקנאה האלה, כשרואים איך מישהי מסויימת כל כך נאהדת בקרב הבנים, וחושבים כאילו לא חסר לה בנים שיאהבו אותה, וכשאת בעצמך יודעת שהיא לא כזאת נחמדה, אלא ממש ההפך? ככה זה. צריך להתמודד בדרך כלל. אבל תנסי להתיידד עם עוד אנשים. תדעי לך אבל, שזה לא תלוי לפעמים בה זה שכל הבנים מתקרצצים סביבה, ואין לך שום סיבה לשנוא אותה בגלל זה, אלא אם כן היא עשתה לך משהו. תנסי ליזום, לקבוע עם בנים, להפגש, ומי יודע, אולי עוד מעט גם את תצטרפי ל"מעגל הזוגות" הזה שמסביבך? אולי הגיע לו גם זמנך? שיהיה לך בהצלחה

RossandRachel

New member
....

התחברתי עם כ"כ הרבה אנשים חדשים השנה... היחיד שאני חושבת שאני רוצה, הוא הבנאדם הכי עסוק בעולם כולו!! והקטע עם חברה שלי: זה לא שכולם מתרצצים סביבה, זה לא מדוייק. אלא שהיא באה אלי כאילו יש לה בעיה חמורה כמו "אוף זה הדבר הכי מוזר בעולם, כי הוא פשוט אמר שהוא רוצה אותי ואני לא יודעת מה להגיד לו...." זה ממש ממש מעצבן....

SRonush

New member
../images/Emo9.gif

את ידידה שלו, של זה שאת רוצה? יש לו חברה? ספרי לי קצת עליו. ובקשר לחברה שלך, אם היא עושה את זה, אולי היא רוצה שתקנאי, או שהיא פשוט משתפת אותך, ורוצה שתעזרי לה, שתהיי מעורבת ותוכלי לעזור לה למצוא פתרון. אם זה מעצבן אותך, אז את גם יכולה להגיד לה שזה לא כ"כ נעים לך שהיא באה אליך כאילו יש לה בעיה חמורה, כשהיא בעצם לא, לפי דעתך לפחות. או שתנסי לשמור את זה בלב, ולא להגיד לה על זה כלום, אולי זה יפסיק לבד

RossandRachel

New member
זה כדי שאני אקנא

איכשהו אנחנו חברות אבל יש בינינו כל הזמן תחרות מוסווית שאני משתדלת שלא תהיה... אמממ אני בקושי מכירה אותו. הכרתי אות ודרך האנטרנט. אני סתם חושבת שהוא אחלה...הוא חבר בפורום הזה. אין לו חברה והוא זה שהציע שנפגש אבל הוא כ"כ עסוק ואי אפשר לדבר אתו וזה קצת משגע את השכל ונותן לי תחושבה שאני רודפת אחריו... הייתי רוצהל הפגש אתו שוב אבל פשוט אין לי איך להגיד לו ואני גם די מתביישת

SRonush

New member
אז הינה,

עכשיו, כשאני יודעת שאתה חבר בפורום הזה, ואתה קורא פה- מה אתה אומר על לפנות לעצמך קצת זמן בלהפגש עם [איך קוראים לך?], אני בטוחה שיש זמן פנוי לכל אחד, זה לא הגיוני שאתה כל היום עסוק
תראי, אבל לפעמים עסוק זה תירוצים, אני מקווה שהוא באמת עסוק, כי אם כך, אפשר מתישהו לפנות זמן, אפילו אם ייקח קצת זמן. וגם לי עכשיו יש את הסיפור הזה, עם ידיד שאי אפשר לדבר איתו ואני גם ממש חושבת שאני כאילו "רודפת אחריו" עם זה [את מוזמנת לראות את ההודעה, כמה הודעות מתחת להודעה הזו] שאני רוצה שנחזור להיות ידידים. לדעתי את צריכה לאזור אומץ ולהגיד לו שמתאים לך להפגש ביום X בשעה X, לראות אם נוח לו גם, ואם לא אז שיגיד לך מתי הוא פנוי, ותפגשו. אם הוא כבר הזמין אותך זה כבר מראה על צעד ראשוני שכזה

RossandRachel

New member
חח אני אקרא את ההודעה שלך...

וזה לא תירוץ, הבנאדם באמת עסוק...ועד שהוא יכול היה להפגש, היה לו טיול של הצופים...זה חבל כי יש מצב שמשהו יכול לצאת, אפילו אם רק ידידות... והיי אני נגה =]

SRonush

New member
אני רוני../images/Emo3.gif

כן, ואפילו על ידידות לא כדי לוותר בקלות. תתאמו. בטוח מתישהו יצא לכם להפגש. תשאלי אותו מתי נוח לו.

SRonush

New member
אתם באותו ביצפר?

מה זאת אומרת אין מתי לדבר? בטח שיש. יש הרבה אמצעויות תקשורת, טלפון, מחשב, בצפר, חברות, מה. לא חסר לך.

RossandRachel

New member
חח שוב- הכרתי אותו דרך פה =]

אין איך חוץ מאיי סי קיו ופלאפון אבל אני לא מתכוונת להתקשר אליו וכל פעם שהוא נמצא מול המחשב הוא אומר שהוא לא קיבל אף הודעה ששלחתי...

SRonush

New member
אה..

חשבתי שאתם באותו בצפר ואתם מתכתבים בעיקר פה
לדעתי כדאי לך ליצור קשר עם בנים מהבצפר. לא מישהו את מכירה רק דרך האינטרנט..כי כמו שאת רואה, יש בעיות ככה. עדיף מישו שאת מכירה, גרה באותו עיר שהוא, לומדים באותו בצפר וכו'.. מתאימים מאותם מסגרות. ככה גם יהיה יותר קל לתקשר.

RossandRachel

New member
חח יש לי בעיה

כל הבנים שהכרתי השנה הם ידידים ממש טובים שלי, ואני ממש לא רואה אף אחד בתור חבר...הוא לא גר רחוק ואני מקווה שמתישהו זה יתאפשר, רק אם תהיה לי הזדמנות לדר אתו לפחות...

sh53

New member
אז הוא לא קיבל שום הודעה ששלחת

והוא גם לא מתייחס באותו רגע למה שעומד מאחורי זה? אולי זה אומר משהו?

sh53

New member
צריך המון סבלנות (מנסיון)

משהו שמסתובב המון זמן באינטרנט - יש המון אמת בזה: אהבה לא באה בקלות - וטוב שכך, אחרת לא היינו נשארים עם אהבה שהיינו מוצאים ומעריכים יותר מיום אחד. מי שאמר "שלכל סיר יש מכסה" היה בטח סיר מאוד לא מנוסה! אני, אפשר לאמר , סיר די מיומן מנסה "להתכסות" כבר יותר מידי זמן מכסים מקצות העולם כבר פגשתי, אבל את המכסה שלי משום מה לא מצאתי, בכל פעם כשהכרתי מכסה חדש, התברר לי שהוא כבר מאוד משומש, ושהוא מכסה עוד עשרות סירים בעיר, או פוגשת בפאב מכסה ממש מדליק, מעוצב לתפארת, נקי ומבריק, מנסה עליו את מיטב התכסיסים לבסוף מתברר שהוא אוהב מכסים! ואם כבר הכרתי מכסה ממש נחמד, ש"התכסתי" בו יותר מלילה אחד, פתאום הוא מספר לי שהוא בעצם תפוס, שהוא נשוי לסיר לחץ, שהוא ממש הרוס, כי הוא אוהב אותי, אבל מה לעשות, את הסיר שבבית, הוא ימשיך לכסות! וכשסוף סוף מצאתי לי מכסה ואהבה, הוא חובש לי כיפה וחוזר בתשובה, וכאילו שמשימת החיפוש לא היתה מספיק קשה נוספת לסירים פתאום צרה חדשה, וכל הכרות עם מכסה חדש, מלווה בחרדה, מהאפשרות להדבק בנגיף החלודה, ותאמינו לי שאני סיר בהחלט לא רע מבית חרושת טוב ויופי של צורה! (לא יכולה לדמיין או לחשוב מה קורה לסיר שלא נראה טוב) אני עוד נחשבת לסיר מבוקש, שלמרות הניסיון נראה כמו חדש, מבית טוב, עם המון מה להציע, עדיין מחכה שהמכסה שלי יופיע ואת זה שהמציא "לכל סיר יש מכסה" אני מזמינה אותו עכשיו לכאן! שיבוא וינסה

sweetdreams

New member
אם יש לה חרא אופי אז למה את חברה..

שלה?? אני פעם כתבתי כאן הודעה על ה"צורך" הזה של אנשים בחבר. תראי, נכון אמרו לך שבשביל אהבה צריך סבלנות. אבל בשביל זוגיות לא צריך הרבה סבלנות. אם תסתכלי טוב על הזוגות סביבך, אני לא מאמינה שכולם נמצאים ביחד כי אוהבים אחד את השני. בטח יש גם כאלה שכמוך הרגישו שהם צריכים חבר/ה, ולכן מצאו אחד את השני כדי לענות על הצורך הזה. אם זה מה שאת רוצה, או מה שמניע אותך זה הסקרנות של לראות מה זה להיות בקשר, אז זה לא ממש קשה. את אומרת שאת מדברת עם בנים, יש לך ידידים. אפשר לנסות להעמיק איתם את הקשר, אולי לנסות לחשוב עליהם בתור אופציה. לשנות את צורת החשיבה ולא לפסול על הסף רק בגלל שהם מוגדרים אצלך כ"ידידים". את לא היחידה שמרגישה לבד, יש עוד כאלו, ואת פשוט צריכה למצוא אחד כזה ושיהיה לך נעים במחיצתו. אבל אם מה שאת מחפשת הוא משהו מעבר, משהו יותר עמוק, כמו אהבה.. אז בשביל דברים טובים צריך לחכות ולתת להם את הזמן שלהם להבשיל.

RossandRachel

New member
אף אחד לא מושלם...

היא יכולה להיות חרא אבל היא יכולה גם להיות ממש אחלה....כיף לחי איתה למרות הכל...

למעלה