עוד שבועיים כינרת../images/Emo9.gif
איך קוראים לך? רע אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודע האמת השם הכי יפה לילד? שגיא ממ השם הכי יפה לילדה? לא יודע:X יש הרבה הכינויים שיש לשם שלך? לשם שלי? רעוש? רע'לה, פזוש [אל תשאלו] הכינוי הכי אהוב? פזוש [כבר התרגלתי לזה
] האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל? דגים מידת נעליים? 42 גובה? 167-8 חיות מחמד? כלבה וחתולה כיתה? י"ב אוטוטו איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית בן כמה אתה? 17 וחצי אוטוטו החלום שלך? להצליח במה שאני רוצה?:X את חושב שהוא יתגשם? לא יודע..נקווה לטוב מה אוהב לאכול? צ'יפס. מה אוהב לשתות? מים, קולה צבע עיניים? כחולירוקצהובאפור צבע שיער? שטני אנערף [אני לא בלונדיני גאד דמאט
] רגיש לדגדוגים? מי לא? אוהב את החיים או לא? עכשיו ברגע זה ממש אני מתעב אותם כמה אחים? 3 מסר לחיים? תזרמו
[?] יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? שיהיה טוב לכל מי שאני רוצה:X [עזבו אותי אני קצת בדיכי] יש חבר? יש הרבה חברים. לא אין חברה... ממה אתה הכי פוחד? מכל מיני חרקים עוקצים גיל שהיית רוצה להיות? טוב לי עכשיו..למרות שגם גיל 21 יכול להיות סבבה קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? מנסה=\ יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות
את יודעת לשיר? תכל'ס אני שר סבבה לדעתי. אבל אף אחד לא שמע אותי שר ברצינות כזה:X אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודע מה החולשה הכי גדולה שלך? ממ יש הרבה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לקחת שום דבר כמובן מאליו, להתמיד, לא לזלזל בדברים שהכי חשובים לך. התאהבת פעם? כן התאהבת בידידה? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן. היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? לא יצא לי לראות סרטים ממש דפוקים. אולי "השמועה אומרת ש.." התחילו איתך? חח כן וזה היה מצחיק נשארת ער כל הלילה? כמעט כל יום מאז תחילת החופש הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא יודע עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא..אבל לא הייתי רחוק רצית להיות בן המין השני? לרגע אחד. כדי להבין מה הן רוצות. נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כל הזמן כאילו כזה!??@$ הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? אממ לא שזכור לי. אני משער שכן אבל... התחרפנת? אממ יכול להיות ביקרת אצל פסיכולוג? לא נראה לי:X חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן פחדת מהחושך? אממ אולי כשהייתי קטן עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודע. לא חושב... היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כם סיננת מישהו בטלפון? בקטנה כזה ניתקת למישהו בפרצוף? כן אבל בצחוק רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא נראה לי..לא ברצינות בכל אופן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? כן היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן היית ברדיו/טלווזיה ? כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? מכנסי גלישה כחולים וחולצת בצפר שחורה הפוכה קר לך או חם לך? נעים לי מילה שעולה לך בראש? במבה את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? איתה=\ תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. אדיוט חסר שכל שמפסיד כל כך הרבה דברים יפים וטובים בגלל הטמטום שלו ושלא מסוגל לעמוד במילה שהוא נותן. טוב זה קצת יותר מחמש... את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? אוי. עכשיו הייתי משנה כ"כ הרבה דברים. את אוהבת את איך שאת נראית? לפעמים.. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? כלום מאחרת הרבה? לא מדברת הרבה בטלפון? כן משתדלת לאכול בריא? משתדל..לא הולך תמיד מדברת עם זרים? כן מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן אוהבת את הקול שלך? לא כ"כ תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? פנים יפות, גוף יפה. עכשיו מבחינה פנימית? מצחיקה, חמודה, שנונה, אוהבת. [די איזה קיטשי ומגעיל אני היום] הבית האחרון שהיית בו? של אמא שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? עופרי שאת מכירה הכי הרבה זמן? אממ חבר ילדות מין הסתם... מי מקשיב לבעיות שלך? עופרי
עם מי את רבה הכי הרבה? אמא? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? טיק טיק טיק המקום האחרון שהיית בו? ים האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידידה. וגם איתה הצלחתי לריב היום. אני פשוט מוצלח!!! הדבר האחרון שאכלת? פיצה שקנית? פיצה דיסק אחרון ששמעת? משהו שצרבתי שיר אחרון שנתקע לך בראש? "נרדם על החולות" של זה מכוכב נולד אדם אחרון שצעקת עליו? חבר אדם אחרון שראה אותך בוכה? מאיפה אני זוכר..זה היה בטח לפני איזה 10 שנים...