בו

boobookittyfuck

New member
אכן, אני תכף אתחבר לאייסיקיו

ואשלח לך לינק[: ואני יודעת יש לי נוכחות של מישהי שהיא לפחות 1.60 אבל לא!!

אני יודעת שאת מתגעגעת../images/Emo110.gif

את הרי מתה עליי
אמממ, יהיה טוב, אני מקווה! I'll do you any time babe
ומה קרה, שלחי לי גם לינק ;[

Mrs big

New member
פפפ

איך קוראים לך? ענבר. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? עדי. השם הכי יפה לילד? דניאל או תומר. השם הכי יפה לילדה? עדי. הכינויים שיש לשם שלך? ענברי? הכינוי הכי אהוב? הנ"ל. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אבן יקרה. האם תקרא לבת שלך על שמך? לא. מזל? אין. מידת נעליים? 39/40. גובה? 160. חיות מחמד? אין. כיתה? י'. עולה לי"א איזה שפות אתה מדבר? אילו. עברית. בן כמה אתה? 15. החלום שלך? לא מגלה את חושב שהוא יתגשם? לא יודעת. מה אוהב לאכול? מוצרי חלב. מה אוהב לשתות? שוקו. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום. רגיש לדגדוגים? .לא. אוהב את החיים או לא? לא יודעת. כמה אחים? 2 מסר לחיים? בו יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? משקפיים. מה הדבר הכי חשוב לך? אין לי מושג. יש חבר? כן. ממה אתה הכי פוחד? מוות ובדידות. דה יוז'אל סטאף. גיל שהיית רוצה להיות? 4 קעקועים? אין. האם אתה חי את הרגע? לא. יש לך סודות? אולי. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני בוגרת לגילי. את יודעת לשיר? לא. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אנשים? התאהבת פעם? כן. התאהבת בידידה? ידיד. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? אוהבת. היית פעם בחו"ל? כן. הרבצת למישהו? כן. הסרט הכי דפוק שראית? זה עם החיפושית. אה, חיפושית בהילוך גבוה. התחילו איתך? לא. נשארת ער כל הלילה? כן. הרגת מישהו? שניים בגדו בך? אולי. עישנת סיגריות? לא. שתית אלכוהול? לא באמת. השתכרת? לא. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. רצית להיות בן המין השני? קצת. נשברה לך שן? לא. קיבלת נכשל בתעודה? לא. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? כן. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן. שיחקת כדורגל?כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. הברזת מביצפר? כן. היית מאושרת? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כן. התעקשת על משהו מטופש? כן. הברזת למישהו בלי להודיע? לא נראה לי התחרפנת? כן? ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא. נסעת ברכבת? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא. פחדת מהחושך? כן. עשו לך תפרים?כן. נשבר לך הלב? כן? שברת למישהו את הלב? לא? היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן. סיננת מישהו בטלפון?כן. ניתקת למישהו בפרצוף?כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא באמת חיבקת מישהו מפורסם?נראה לי. תפסת טרמפ? לא. היית על במה? כן. ישנת כל היום? לא. חשבת שאת משתגעת? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי. היית ברדיו/טלווזיה ? גם וגם. עכשיו... מה את לובשת ברגע זה?תחתונים, פיג'מה ותחבושת. קר לך או חם לך? לח לי. מילה שעולה לך בראש? עזבו את שומעת עכשיו מוזיקה? לא. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? מישהו. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. לח מכוערת מטופשת לא מועילה את... מעשנת סיגריות? לא. מה היית משנה בעצמך? המון. את אוהבת את איך שאת נראית?לא. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? בטח סלקום או משהו מאחרת הרבה?כן. מדברת הרבה בטלפון? לא. משתדלת לאכול בריא? לא. מדברת עם זרים? לעתים. מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?לעתים. אוהבת את הקול שלך?קצת. תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? חנון חמודי. עכשיו מבחינה פנימית? חנון חמודי? הבית האחרון שהיית בו? שלי. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא. האם את סומכת על אחרים בקלות? לא. מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך?נועה. שאת מכירה הכי הרבה זמן? אמא ואבא. מי מקשיב לבעיות שלך? כולם. עם מי את רבה הכי הרבה? אמא. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? מישהו בגלגלצ המקום האחרון שהיית בו? כאן. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נועה. הדבר האחרון שאכלת? מעדן בטעם קפוצ'ינו. שקנית? קנו לי אוכל בספגטים. דיסק אחרון ששמעת?עברי. שיר אחרון שנתקע לך בראש? זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד אדם אחרון שצעקת עליו? בטח אמא או דנה

R e A

New member
עוד שבועיים כינרת../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? רע אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודע האמת השם הכי יפה לילד? שגיא ממ השם הכי יפה לילדה? לא יודע:X יש הרבה הכינויים שיש לשם שלך? לשם שלי? רעוש? רע'לה, פזוש [אל תשאלו] הכינוי הכי אהוב? פזוש [כבר התרגלתי לזה
] האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל? דגים מידת נעליים? 42 גובה? 167-8 חיות מחמד? כלבה וחתולה כיתה? י"ב אוטוטו איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית בן כמה אתה? 17 וחצי אוטוטו החלום שלך? להצליח במה שאני רוצה?:X את חושב שהוא יתגשם? לא יודע..נקווה לטוב מה אוהב לאכול? צ'יפס. מה אוהב לשתות? מים, קולה צבע עיניים? כחולירוקצהובאפור צבע שיער? שטני אנערף [אני לא בלונדיני גאד דמאט
] רגיש לדגדוגים? מי לא? אוהב את החיים או לא? עכשיו ברגע זה ממש אני מתעב אותם כמה אחים? 3 מסר לחיים? תזרמו
[?] יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? שיהיה טוב לכל מי שאני רוצה:X [עזבו אותי אני קצת בדיכי] יש חבר? יש הרבה חברים. לא אין חברה... ממה אתה הכי פוחד? מכל מיני חרקים עוקצים גיל שהיית רוצה להיות? טוב לי עכשיו..למרות שגם גיל 21 יכול להיות סבבה קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? מנסה=\ יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות
את יודעת לשיר? תכל'ס אני שר סבבה לדעתי. אבל אף אחד לא שמע אותי שר ברצינות כזה:X אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודע מה החולשה הכי גדולה שלך? ממ יש הרבה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לקחת שום דבר כמובן מאליו, להתמיד, לא לזלזל בדברים שהכי חשובים לך. התאהבת פעם? כן התאהבת בידידה? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן. היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? לא יצא לי לראות סרטים ממש דפוקים. אולי "השמועה אומרת ש.." התחילו איתך? חח כן וזה היה מצחיק נשארת ער כל הלילה? כמעט כל יום מאז תחילת החופש הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא יודע עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא..אבל לא הייתי רחוק רצית להיות בן המין השני? לרגע אחד. כדי להבין מה הן רוצות. נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כל הזמן כאילו כזה!??@$ הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? אממ לא שזכור לי. אני משער שכן אבל... התחרפנת? אממ יכול להיות ביקרת אצל פסיכולוג? לא נראה לי:X חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן פחדת מהחושך? אממ אולי כשהייתי קטן עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודע. לא חושב... היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כם סיננת מישהו בטלפון? בקטנה כזה ניתקת למישהו בפרצוף? כן אבל בצחוק רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא נראה לי..לא ברצינות בכל אופן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? כן היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן היית ברדיו/טלווזיה ? כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? מכנסי גלישה כחולים וחולצת בצפר שחורה הפוכה קר לך או חם לך? נעים לי מילה שעולה לך בראש? במבה את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? איתה=\ תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. אדיוט חסר שכל שמפסיד כל כך הרבה דברים יפים וטובים בגלל הטמטום שלו ושלא מסוגל לעמוד במילה שהוא נותן. טוב זה קצת יותר מחמש... את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? אוי. עכשיו הייתי משנה כ"כ הרבה דברים. את אוהבת את איך שאת נראית? לפעמים.. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? כלום מאחרת הרבה? לא מדברת הרבה בטלפון? כן משתדלת לאכול בריא? משתדל..לא הולך תמיד מדברת עם זרים? כן מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן אוהבת את הקול שלך? לא כ"כ תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? פנים יפות, גוף יפה. עכשיו מבחינה פנימית? מצחיקה, חמודה, שנונה, אוהבת. [די איזה קיטשי ומגעיל אני היום] הבית האחרון שהיית בו? של אמא שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? עופרי שאת מכירה הכי הרבה זמן? אממ חבר ילדות מין הסתם... מי מקשיב לבעיות שלך? עופרי
עם מי את רבה הכי הרבה? אמא? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? טיק טיק טיק המקום האחרון שהיית בו? ים האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידידה. וגם איתה הצלחתי לריב היום. אני פשוט מוצלח!!! הדבר האחרון שאכלת? פיצה שקנית? פיצה דיסק אחרון ששמעת? משהו שצרבתי שיר אחרון שנתקע לך בראש? "נרדם על החולות" של זה מכוכב נולד אדם אחרון שצעקת עליו? חבר אדם אחרון שראה אותך בוכה? מאיפה אני זוכר..זה היה בטח לפני איזה 10 שנים...

הייתי שם בסוף השבוע

היה פשוט מעולה. :) אם אתה מתכוון לרדת לסוף שבוע, הגע מוקדם ביום חמישי לקראת חמישי בערב החוף כבר מפוצץ לגמרי

R e A

New member
איזה סופה"ש..

שנה שעברה היינו 3 אנשים 4 ימים, חזרנו והרבה היו בבאסה שהם לא הצטרפו אלינו. אז השנה אנחנו נוסעים 10 אנשים לשבוע. יהיה בנזונה כולם מוזמנים!

טם

איך קוראים לך? אה ליאור. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא רוצה. השם הכי יפה לילד? אסף, עומר. השם הכי יפה לילדה? תמר? הכינויים שיש לשם שלך? ליאורה, ליאורי וכאלה. הכינוי הכי אהוב? ^^ האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? יאפ. האם תקרא לבת שלך על שמך? נופ. מזל? מאזניים. מידת נעליים? 38-40. גובה? לא ברור. משהו עם 1.60. חיות מחמד? אין. :/ כיתה? גם אין. :| איזה שפות אתה מדבר? אילו. עברית ואנגלית.. מבינה טיפ טיפה ספרדית, ערבית ויפנית, אבל בטח שלא משהו רציני. בן כמה אתה? 17. החלום שלך? להיות שלמה עם עצמי? את חושב שהוא יתגשם? מה אוהב לאכול? נוקידס. מה אוהב לשתות? מים.
צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום-סגול מוזר. רגיש לדגדוגים? מאוד. אוהב את החיים או לא? כמה אחים? 2. מסר לחיים? יש לך גשר? נופ. יש לך משקפיים\\עדשות מגע? יאפ, לרב עדשות. מה הדבר הכי חשוב לך? אמא. יש חבר? לא. ממה אתה הכי פוחד? כישלון, בחינות, זקנה. גיל שהיית רוצה להיות? עכשיו זה בסדר. קעקועים? מתוכנן. האם אתה חי את הרגע? לרב לא, אבל אפשר להגיד בימים האחרונים שכן. :X יש לך סודות? יאפ. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לאחרונה זה "וואי, רזית"(לא יודעת אם מחמאה, אבל אין לי כח לחשוב על משהו אחר). את יודעת לשיר? אנערף. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ^^ מה החולשה הכי גדולה שלך? אה, בנים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? לצערי. התאהבת בידידה? לא, אבל בידיד כן. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? יאפ. היית פעם בחו"ל? יאפ. הרבצת למישהו? יאפ. הסרט הכי דפוק שראית? חצי מהקומדיות הרומנטיות. התחילו איתך? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. הרגת מישהו? לא. בגדו בך? אה אפשר להגיד. עישנת סיגריות? לא. שתית אלכוהול? יאפ. השתכרת? לערך. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן. חו"ל. רצית להיות בן המין השני? כן. נשברה לך שן? כן. קיבלת נכשל בתעודה? לא. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? לא. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? יאפ. שיחקת כדורגל? יאפ. הוצאת מלא כסף על שטויות? לא. הברזת מביצפר? כן. היית מאושרת? כן. התנצלת על משהו שעשית? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כן. התעקשת על משהו מטופש? עמ סביר להניח. הברזת למישהו בלי להודיע? לא. התחרפנת? אה כן. ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא. נסעת ברכבת? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? פחדת מהחושך? לא. עשו לך תפרים? לא זוכרת. נשבר לך הלב? כן. שברת למישהו את הלב? כן. היית גאה בעצמך? עמ לא יודעת. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן. סיננת מישהו בטלפון? כמובן. ניתקת למישהו בפרצוף? יאפ. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? יאפ. חיבקת מישהו מפורסם? אה לא. תפסת טרמפ? יאפ. היית על במה? יאפ. ישנת כל היום? יאפ. חשבת שאת משתגעת? יש משהו דומה אי שם למעלה. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. היית ברדיו/טלווזיה ? כן. עכשיו... מה את לובשת ברגע זה?תחתונים אדומים, מכנס קצר לבן, גופייה שחורה, חזייה שחורה. קר לך או חם לך? נעים. מילה שעולה לך בראש? Main. את שומעת עכשיו מוזיקה? Cunninlynguists - America Loves Gangsters. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? ... תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? לאדעת. את... מעשנת סיגריות? לא. מה היית משנה בעצמך? גוף, אף. את אוהבת את איך שאת נראית? לא ממש. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? לא כתוב, שקוף. מאחרת הרבה? לא. מדברת הרבה בטלפון? עמ לערך. משתדלת לאכול בריא? כן. מדברת עם זרים? כן. מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לרב לא. אוהבת את הקול שלך? לא. תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? ... עכשיו מבחינה פנימית? אינטיליגנט, נאמן, בעל חוש הומור ובלה. הבית האחרון שהיית בו? של מריאן. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא. האם את סומכת על אחרים בקלות? לא. מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אמא או מריאן. שאת מכירה הכי הרבה זמן? אמא? מי מקשיב לבעיות שלך? אמא, מריאן. עם מי את רבה הכי הרבה? לא יודעת. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? את הקול של Deacon. המקום האחרון שהיית בו? מטבח. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אירנה. הדבר האחרון שאכלת? עממ.. זה היה אתמול.. נראה לי ששניצל טבעול, מלפפון חמוץ ולחם קל. שקנית? פוקצ'ה. דיסק אחרון ששמעת? דיסק שצרבתי(Fugees, Outkast, Stereophonics). שיר אחרון שנתקע לך בראש? "חושב עליה" של עידן יניב(כן כן). :X אדם אחרון שצעקת עליו? נתי, הזבל הטביע אותי. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת, זה היה מזמן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

דנטל

New member
יששששש שאלון (שעשיתי מליון פעם)

איך קוראים לך? דנה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? דנטל השם הכי יפה לילד? תמיר השם הכי יפה לילדה? אין כל כך משהו כזה הכינויים שיש לשם שלך? דנטל, דן, דני הכינוי הכי אהוב? דנטל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? ממש לא, חסרים שמות? מזל? טלה מידת נעליים? 40 גובה? 1.72 מ' חיות מחמד? חתולים כיתה? עולה ל- כ"ח איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן כמה אתה? 33 החלום שלך? להשאר מאושרת את חושב שהוא יתגשם? כן מה אוהב לאכול? סטייק לבן מה אוהב לשתות? רד בול צבע עיניים? כחול צבע שיער? חום רגיש לדגדוגים? תלוי איפה אוהב את החיים או לא? כן כמה אחים? 1 מסר לחיים? חיה! יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\\עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? אושר יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים גיל שהיית רוצה להיות? 33 קעקועים? 6 האם אתה חי את הרגע? בהחלט יש לך סודות? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני ישירה וכנה את יודעת לשיר? לדעת זו לא בעיה, להחזיק טון זו בעיה לפעמים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכל מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להמשיך בשלי ולא להכנע לנורמות התאהבת פעם? כן התאהבת בידידה? לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? יש, אבל לא זוכרת התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? כן עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי, עוד לא נגמר העולם אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן פחדת מהחושך? לא עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? כן היית על במה? כן ישנת כל היום? רובו חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן היית ברדיו/טלוויזיה? כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? מכנסיים של בית וגופיה קר לך או חם לך? חמים מילה שעולה לך בראש? יש כמה מלים את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? לבד תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? הייתי שמחה מאוד ללכת לישון את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? את סף העצבים הנמוך את אוהבת את איך שאת נראית? לא במיוחד מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? DANTEL מאחרת הרבה? לא מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא? לא מדברת עם זרים? כן מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? נדיר אוהבת את הקול שלך? כן תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? שחום, 1.70 מ' עכשיו מבחינה פנימית? חכם, מצחיק, פרוע הבית האחרון שהיית בו? של אמא שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? כן מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? החצי השני שלי שאת מכירה הכי הרבה זמן? אם לא אמא שלי, אז החצי השני שלי מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה אנשים עם מי את רבה הכי הרבה? אמא שלי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של זה שמרכיב פה עכשיו תריסים המקום האחרון שהיית בו? החדר שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי הדבר האחרון שאכלת? חצי פיתה עם מרגרינה שקנית? ניר טואלט דיסק אחרון ששמעת? בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר - סאבלימינל שיר אחרון שנתקע לך בראש? נו, אז עכשיו נתקע לי בדיוק כחשבתי שהכל נגמר אדם אחרון שצעקת עליו? איזה משהו מוזר שהלך ברחוב אדם אחרון שראה אותך בוכה? כל כך לא זוכרת

אגוזי20

New member
משעמם לי;[

איך קוראים לך? אלכס אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך? אלצ'קו? הכינוי הכי אהוב? אלכס האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, בעל של אחות של סבא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל?דגים מידת נעליים? 41-40? גובה? 170 חיות מחמד? חתול רוצח כיתה? איזה שפות אתה מדבר? רוסית אנגלית עברית בן כמה אתה? 20 החלום שלך? שהסיוט לא יתגשם את חושב שהוא יתגשם? מקווה מה אוהב לאכול? בשר מה אוהב לשתות? בירה צבע עיניים? חוםפ צבע שיער? חום רגיש לדגדוגים? מסתבר שכן;[ אוהב את החיים או לא? לפעמים כמה אחים? אחות מסר לחיים? תשתו, תנהגו, לא ביחד. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\\עדשות מגע? משקף מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודע יש חבר? אולי ממה אתה הכי פוחד? מהסיוט גיל שהיית רוצה להיות? 14 קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמוד?=\ את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא חושב מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאני לא תלמיד טוב התאהבת פעם? אולי התאהבת בידידה? אולי אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? דה היית פעם בחו"ל? דה הרבצת למישהו? דה הסרט הכי דפוק שראית? cursed התחילו איתך? לא שידוע לי;[ נשארת ער כל הלילה? כע הרגת מישהו? עוד לא בגדו בך? אולי עישנת סיגריות? כע שתית אלכוהול? כע השתכרת? כע קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? לפעמים;[ נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כע שיחקת כדורגל? כע הוצאת מלא כסף על שטויות? כע הברזת מביצפר? כע היית מאושרת? כע התנצלת על משהו שעשית? כע קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע זכרת חלום? כע נרדמת בשיעור? כע התעקשת על משהו מטופש? כע הברזת למישהו בלי להודיע? כע התחרפנת? כע ביקרת אצל פסיכולוג? לא, בא לי.. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? חייזרים;[ אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כע דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כע פחדת מהחושך? לא עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? אולי היית גאה בעצמך? כע, בזכות הצבא טחח הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כע עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כע סיננת מישהו בטלפון? כע ניתקת למישהו בפרצוף? כע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כע חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? כע, היום היית על במה? כע ישנת כל היום? כע חשבת שאת משתגעת? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אלפי היית ברדיו/טלווזיה ? לא עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? מכנס קצר קר לך או חם לך? חמים מילה שעולה לך בראש? מה את שומעת עכשיו מוזיקה? כן khetzal_-_bells_of_sarnath עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? מישהי תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. אני עייף אחושרמוטה את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים את אוהבת את איך שאת נראית? לא מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? כלום מאחרת הרבה? לא מדברת הרבה בטלפון? לפעמים בתקופות משתדלת לאכול בריא? מנסה מדברת עם זרים? כע מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כע אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? לא יודע;[ עכשיו מבחינה פנימית? לא יודע הבית האחרון שהיית בו? שירה האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אפחד שאת מכירה הכי הרבה זמן? שלומי מי מקשיב לבעיות שלך? שירה?;[ עם מי את רבה הכי הרבה? לא רב הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אמא המקום האחרון שהיית בו? אצל אחותי בחדר האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? שירה הדבר האחרון שאכלת? סנדויץ' שקנית? בורגר ראנץ';[ דיסק אחרון ששמעת? קטזל שיר אחרון שנתקע לך בראש? כלום אדם אחרון שצעקת עליו? אמא? אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכר

למעלה