בו

בו

איזה צבע החדר שלכם? איזה צבע החלונות שלכם? מה הצבע האהוב עליכם? מה הצבע השנוא עליכם? אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם? יש לכם סימס? יש לכם IDDR? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אוהבים משחקי קופסא? אוהבים את משחקי וואלה? מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך? מהי החיה השנואה עליך? יש לך חית מחמד? אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? מהי החיה הכי מוזרה? מהי החיה שחיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שיר שמתנגן ברקע: מחשבה שעוברת בראש: חשק ל...: מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה המידה שלך בנעליים? יש לך בהן גדולה? אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? 2.שיעור חקלאות או מולדת? 3.למות זקן או צעיר? 4.לילה או יום? 5.זריחה או שקיעה? 6.ספגטי או פיצה? 7.כדורגל או טניס? 8.חנונים או ערסים? 9.אדום או ירוק? 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? 12.ידיעות או מעריב? 13.די או מספיק? 14.ליטוף או מילה טובה? 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? 2.אלוהים? 3.להקת טיפקס? 4.מוזיקה מזרחית? 5.חתונות? 6.משפחה? 7.דיכאון? 8.פורום : 9.השיעמום שלי 10.סקס? 11.שלמות? 12.לימודים?מה איתם? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? בריכה או ים? פירות או ירקות? עכבר או מקלדת? דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית? סינרגיה או משינה נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? מסנג`ר או אי סי קיו? פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט?

s h e e p i t

New member
מה לא עושים כדי לברוח מלימודים

איזה צבע החדר שלכם? קרם + סגול + ציור אדום איזה צבע החלונות שלכם?לבן? מה הצבע האהוב עליכם?בורדו מה הצבע השנוא עליכם?צהוב אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים?כחול איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?אדום מה צבע התיק שלכם?בורדו יש לכם סימס?כן יש לכם IDDR?לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם? סימס זה אחלה אוהבים משחקי קופסא? כן אוהבים את משחקי וואלה? לא מהי החיה האהובה עליך? כבש מהי החיה השנואה עליך?ג'וקים חומים
יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה?כלב וחתול
מה השם שלה? פקי ויוסטון מפחדים מחיה כלשהי?
מהי החיה הכי מוזרה? מהי החיה שחיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שיר שמתנגן ברקע:X מחשבה שעוברת בראש:המזגן למטה פועל ואני למעלה [לא חכם] חשק ל...:חופש נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? לא יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? כן =| מה המידה שלך בנעליים?39 יש לך בהן גדולה? נראה לי
אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?כן יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה?כן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?.כן
נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה?לא נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?.כן נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש בש 2.שיעור חקלאות או מולדת?מה =| 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום?יום 5.זריחה או שקיעה?שקיעה 6.ספגטי או פיצה?ספגטי 7.כדורגל או טניס?טניס 8.חנונים או ערסים?ערסים
9.אדום או ירוק?אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה! איכ תפוחים
11.להיות רזה או להיות קצת מלא?להיות דבה
12.ידיעות או מעריב?ידיעות 13.די או מספיק?די
14.ליטוף או מילה טובה? די
15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה [מתלבשת כזאת] -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? משעמם 2.אלוהים? חתיך 3.להקת טיפקס? כלום 4.מוזיקה מזרחית?איכ 5.חתונות?תלוי של מי 6.משפחה? מוזרים 7.דיכאון? כיף 8.פורום : חרא 9.השיעמום שלי חכףגדחלךכףגדכ 10.סקס? סבבה 11.שלמות? אני 12.לימודים?מה איתם?
בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים סינרגיה או משינה משינה נינט טייב או מירי מסיקה? =\ אוונסנס או דפש מוד? דפש מוד =| סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? קולנוע באולינג או מסעדה? תלוי סרט או הופעת מוזיקה? הופעה! מסנג`ר או אי סי קיו? מסנגר פוקס או טי אנ טי?תלוי קסטרו או רנואר?קסטרו
גיטרה או תופים?תופים חליל או קלרינט?
הודגש באמצעות מדגישומטיק
תהיה עצוב

dors

New member
יש

איזה צבע החדר שלכם? כחול לבן ואופייט[?] איזה צבע החלונות שלכם? לבן? מה הצבע האהוב עליכם? שחור מה הצבע השנוא עליכם? לאיודע אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לאיודע איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? ורוד זוהר איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? שחור מה צבע התיק שלכם? שחור יש לכם סימס? כן יש לכם IDDR? לא[?] מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לאיודע אוהבים משחקי קופסא? לפעמים קצת אוהבים את משחקי וואלה? כשמשעמם מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? יש הרבה מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? לאיודע מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? כנל מהי החיה האהובה עליך? נמר מהי החיה השנואה עליך? חיות מגעילות יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? כלבה חתול ודגים מה השם שלה? שמוליק מפחדים מחיה כלשהי? סביר להניח מהי החיה הכי מוזרה? לאיודע מהי החיה שחיה הכי מוזר? לאיודע מהי החיה שחיה הכי נורמלי? כנל שיר שמתנגן ברקע: משה פרץ - אש מחשבה שעוברת בראש: אני לא רואה משהו חשק ל...: לישון מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: "למה" מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? לא נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? נגיד יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה מה המידה שלך בנעליים? 41/2/3 יש לך בהן גדולה? מה אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? זה כואב יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לאיודע מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. כן נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. כן נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? עם צ'יפס חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? עוד לפני תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לא -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? ששבש 2.שיעור חקלאות או מולדת? אף אחד מהם 3.למות זקן או צעיר? זקן[?] 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? לאיודע 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? חנונים לשלטון 9.אדום או ירוק? באמצע 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? באמצע 12.ידיעות או מעריב? לא משנה 13.די או מספיק? חלאס 14.ליטוף או מילה טובה? מכות 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? שניהם -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? סבבה 2.אלוהים? כפרעלהתחתשלו 3.להקת טיפקס? חמודים 4.מוזיקה מזרחית? סבבה 5.חתונות? מרגש אני אבכה 6.משפחה? סבבה 7.דיכאון? לא טוב 8.פורום : טוב 9.השיעמום שלי מה איתו 10.סקס? סבבה 11.שלמות? אין כזה 12.לימודים?מה איתם? מה -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? עוצם עיניים 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי זאת 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בורח 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? בורח מהר יותר 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? מה בריכה או ים? לא מת על שניהם פירות או ירקות? תלוי מתי עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? צרובים מוזיקה לועזית או אנגלית? מה סינרגיה או משינה משינה נינט טייב או מירי מסיקה? נינה אוונסנס או דפש מוד? לאיודע סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? לאיודע באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? סרט מסנג`ר או אי סי קיו? מסנג'ר פוקס או טי אנ טי? פוקס[?] קסטרו או רנואר? קסטרו נראה לי גיטרה או תופים? לאיודע חליל או קלרינט? מה נגמר בפתאומיות

הנני כאן../images/Emo110.gif

איזה צבע החדר שלכם? צהוב בהיר איזה צבע החלונות שלכם? אין חלונות, יש מרפסת מה הצבע האהוב עליכם? שחור, כחול, צהוב... מה הצבע השנוא עליכם? אין כ"כ אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לפעמים איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? מה איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה מה צבע התיק שלכם? שחור יש לכם סימס? היה יש לכם IDDR? כןןןןןןןןןןן
מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא משחקת הרבה במחשב... אוהבים משחקי קופסא? זה ממכר, איך אפשר שלא? אוהבים את משחקי וואלה? לפעמים מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? יש הרבה מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? נבר היה מגניב בעבר, "אני" אחלה של משחק מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? לא יודעת מהי החיה האהובה עליך? אין מהי החיה השנואה עליך? כולן יש לך חית מחמד? איכ אם כן..איזה? לא! מה השם שלה?
מפחדים מחיה כלשהי? לא ממש מהי החיה הכי מוזרה? מה מהי החיה שחיה הכי מוזר? מה מהי החיה שחיה הכי נורמלי? מה שיר שמתנגן ברקע: Maria Carey - Get Your Number מחשבה שעוברת בראש: כואב לי הראש חשק ל...: לישון, דחייה של המתכונת בספרות מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: Damn מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כע נכון שיר ענק? חמדמד נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? ברור יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? תמיד
מה המידה שלך בנעליים? 40 יש לך בהן גדולה? לא
אבל האצבע ברגל נורא ארוכה אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? כןןןןןן יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן
מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. כן נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. טיפה נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לפעמים חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? וואי זה שיר גרמניה, אני אוהבת אותו -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש-בש! 2.שיעור חקלאות או מולדת? מה 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? תלוי לאיזו מטרה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? ערסים, הם יותר מצחיקים 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? אף אחד 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? טיפה מלא, אבל לא יותר מדי 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? חלאס 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? אוהבת 2.אלוהים? קיים 3.להקת טיפקס? אחלה הופעות 4.מוזיקה מזרחית? נחמד לפעמים 5.חתונות? אוהבת! 6.משפחה? טובה 7.דיכאון? צריך מדי פעם 8.פורום : אש 9.השיעמום שלי משעמם. 10.סקס? It's good, have it 11.שלמות? אין כזה דבר 12.לימודים?מה איתם? אנאעארף -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מזדיינת, אומרת לכולם מה אני באמת חושבת עליהם [בעיקר לאלה שאני אוהבת אותם], מסתובבת בעולם וממצה את החיים עד תומם 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מהופנטת מהעיניים שלה 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתרחקת ומתקשרת למשטרה ואז מודיעה לאמא שצריך מחשב חדש 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? בורחת בצרחות אימה 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? נבהלת בריכה או ים? תלוי מה בא פירות או ירקות? ירקות עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים
מוזיקה לועזית או אנגלית? מה
סינרגיה או משינה שתיהן נינט טייב או מירי מסיקה? מירי אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בקולנוע עם קולה ופופקורן באולינג או מסעדה? תלוי עם מי סרט או הופעת מוזיקה? הופעה, מתי שתרצו מסנג`ר או אי סי קיו? שניהם פוקס או טי אנ טי? TNT קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים? גיטרה. ותופים. חליל או קלרינט? למי אכפת הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo192.gif

איזה צבע החדר שלכם? לבן איזה צבע החלונות שלכם? אפור? מה הצבע האהוב עליכם? כחול מה הצבע השנוא עליכם? צבעים זוהרים אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? אם הוא זוהר איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? כחול איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? ורוד מה צבע התיק שלכם? שחור-אפור יש לכם סימס? כן יש לכם IDDR? לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם? סימס אוהבים משחקי קופסא? כן אוהבים את משחקי וואלה? לעיתים מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? כל מיני מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? ^ מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? ^ מהי החיה האהובה עליך? חתולים, כלבים מהי החיה השנואה עליך? זוחלים וחרקים יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? חתול מה השם שלה? טימי מפחדים מחיה כלשהי? זוחלים, חרקים, טורפים מהי החיה הכי מוזרה? לא יודעת מהי החיה שחיה הכי מוזר? ^ מהי החיה שחיה הכי נורמלי? ^ שיר שמתנגן ברקע: משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו מחשבה שעוברת בראש: המורה ליסודות זונה חשק ל...: לישון מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: שיקרתי מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? לא נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אכשרה יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? כן מה המידה שלך בנעליים? 37/8 יש לך בהן גדולה? הא?ס0 אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? כן יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? מישהו לא? נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא נכון שאני משגעת לכם ת`שכל? כן נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לא -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? לא 2.שיעור חקלאות או מולדת? לא 3.למות זקן או צעיר? לא למות 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי עם רוטב שמנת ופטריות (
אני אהרוני הבא) 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? לא 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? לא 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזהרזה 12.ידיעות או מעריב? לא 13.די או מספיק? זדיינו 14.ליטוף או מילה טובה? תלוי 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה בין הרגליים -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? מיותר ואף מטומטם 2.אלוהים? סבבה 3.להקת טיפקס? סביר- 4.מוזיקה מזרחית? גועל נפש, איכס, מיותר בעולם, הצילו אני חותכת וריד ברגל 5.חתונות? סבבה 6.משפחה? סבבה 7.דיכאון? מיותר 8.פורום: סבבה 9.השיעמום שלי: חבל 10.סקס? סבבה 11.שלמות? הלוואי עליי 12.לימודים?מה איתם? מה -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מתה 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? טוב 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתה 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? אוי 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? אוי אוי בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? תלוי עכבר או מקלדת? מה דיסקים צרובים או מקורים? תלוי מוזיקה לועזית או אנגלית? תלוי סינרגיה או משינה שניהם? :[ נינט טייב או מירי מסיקה? נינט אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? נראה לי שקולנוע באולינג או מסעדה? לא זה ולא זה סרט או הופעת מוזיקה? הופעה מסנג`ר או אי סי קיו? מסן פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? לא גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? לא

לולי ../images/Emo110.gif

השמועה אומרת שאת מכינה אחלה מקרוני ברוט שמנת-פטריות. תכיני לי, אני רעבה

R e A

New member
אין-יותר-תנ"ך

איזה צבע החדר שלכם? לבן איזה צבע החלונות שלכם? לבן מה הצבע האהוב עליכם? כחול מה הצבע השנוא עליכם? אדום/ירוק אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? כחול איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כחול מה צבע התיק שלכם? כחול יש לכם סימס? לא יש לכם IDDR? לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם? GTA אוהבים משחקי קופסא?זה נחמד לפעמים אוהבים את משחקי וואלה? אממ מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? אנערף מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? וורמס מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? אנערף מהי החיה האהובה עליך? תוכי מהי החיה השנואה עליך? דבורה יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? כלבה וחתולים מה השם שלה? בובה הכלבה, לולה החתולה ולשאר החתולים אין שמות:X מפחדים מחיה כלשהי? דבורים מהי החיה הכי מוזרה? כל החיות מוזרות מהי החיה שחיה הכי מוזר? שו? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? מה שיר שמתנגן ברקע: קראת לי אסתר. חרשתי יותר מדי את האתר של כוכב נולד. מחשבה שעוברת בראש: אין יותר תנ"ך חשק ל...: לדפוק ת'ראש הלילה מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: לא שומע שיר מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? כן!! חח יש לי את זה
נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? נכון יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? אתמול דיברתי על זה עם חברים. ארטיקארטיקארטיקארטיקארטיק מה המידה שלך בנעליים? 42 יש לך בהן גדולה? אממ לא נראה לי:X אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? כן חח יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. המילה מוכרת לי נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא חושב נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. אממ קצת כזה אבל חפיף נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? אממ לא חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? זה אחלה שיר -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? אחח זה משתנה הרבה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? איכס 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה כאילו!?@#?!?!!!!!!!11 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? חלאס 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? אני מתגעגע לאופניים שלי 2.אלוהים? מה איכפת לי?! סיימתי עם תנ"ך. 3.להקת טיפקס? מגניבים 4.מוזיקה מזרחית? בלעכס. למעט יוצאי דופן. 5.חתונות? אני עוד מעט מתחיל לעבוד באולם אירועים. וחתונות זה נחמד 6.משפחה? חשוב 7.דיכאון? חרא של דבר 8.פורום : מקום נחמד 9.השיעמום שלי: שלך או שלי? 10.סקס? כיף 11.שלמות? מיותר 12.לימודים?מה איתם? הכל טוב מה איתך -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי מתחיל להעיז. יותר לעשות פחות לדבר. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? ממשיך ללכת אחרי שלא הייתי יודע מי זה 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתקשר למשטרה מהפלא?|: 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הייתי מלמד אותם לאכול חומוס 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? מצביע עליו צוחק ובורח בריכה או ים? ים פירות או ירקות? ירקות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? צרובים מוזיקה לועזית או אנגלית? אממממממממממממממממממ.......גם וגם! סינרגיה או משינה? סינרגיה [למרות שמשינה זה קלאסה] נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה אוונסנס או דפש מוד? אממ אוונסנס נגיד סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית באולינג או מסעדה? גם וגם סרט או הופעת מוזיקה? הופעה מסנג`ר או אי סי קיו? מסן פוקס או טי אנ טי? לא איכפת לי כ"כ? קסטרו או רנואר? כל דבר שהוא לא קסטרו יתקבל בברכה גיטרה או תופים? גיטרה [למרות שתופים זה בנזונה. אבל למי יש כוח ללמוד] חליל או קלרינט? חליל

ל א ק י

New member
עד השוקי

איזה צבע החדר שלכם? זוועתי איזה צבע החלונות שלכם? לבן? מה הצבע האהוב עליכם? תכלת מה הצבע השנוא עליכם? ורוד אפרסק אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? כן איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? ורוד איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? ורוד מה צבע התיק שלכם? שחור\כחול יש לכם סימס? לא יש לכם IDDR? מי מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אין אוהבים משחקי קופסא? לא אוהבים את משחקי וואלה? לפעמים מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא יודעת מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? לאיודעת מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? לא יודעת! מהי החיה האהובה עליך? שוקי מהי החיה השנואה עליך? חתולים יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? שוקי מה השם שלה? שוקי מפחדים מחיה כלשהי? לא מהי החיה הכי מוזרה? חתול מהי החיה שחיה הכי מוזר? לא יודעת מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שוקי שיר שמתנגן ברקע: אביב גפן - צלקות מחשבה שעוברת בראש: כואבת לי האוזן חשק ל...: נתי מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: אבודים מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כו נכון שיר ענק? קצת נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אשכרה יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? כן מה המידה שלך בנעליים? 39 יש לך בהן גדולה? לא נראה לי אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? ניסיתי עכשיו.. כן יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. איזה עגיל? נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה?לא נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. לא נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לא -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? ששבש 2.שיעור חקלאות או מולדת? מה לעזעזל 3.למות זקן או צעיר? צעיר 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? כדורגל 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? כלום 2.אלוהים? כלום 3.להקת טיפקס? כלום 4.מוזיקה מזרחית? כלום 5.חתונות? כלום 6.משפחה? הם פסדר 7.דיכאון? כלום 8.פורום : מי 9.השיעמום שלי כלום? 10.סקס? מאיפה לי.. 11.שלמות? נתיייייייי 12.לימודים?מה איתם? מה איתם -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? לא הגזמתם? זה לא איזה חצי שנה? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מאגניב, אקשן 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? טוב 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? מה בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? צרובים מוזיקה לועזית או אנגלית? לועזית או אנגלית? סינרגיה או משינה סינרגיה נינט טייב או מירי מסיקה? איכס אוונסנס או דפש מוד? לאיודעת סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? סרט מסנג`ר או אי סי קיו? מסנג'ר פוקס או טי אנ טי? טיאנטי קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? לאיודעת חליל או קלרינט? לאיודעת

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש / אין - פירסינג: קעקועים: אובססיות: התמכרויות: איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

dors

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo97.gif

שם: דור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: חולון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? דור אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליף! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אף פעם אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא סטרייט/גיי/ביי: ישר רווק? גרוש+8 אם לא, רוצה להיות? מה תאריך לידה: 12.4 גיל: 18 גיל שהיית רוצה להיות: 67 כיתה: יב מצבך החברתי: מנודה ומוחרם טוטאלית גובה: 173 צבע עיניים: חום אוהב אותו? מת עליו צבע שער: בהיר אוהב אותו? מת עליו צבע אהוב: שחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? יש מה העבודה שלך? לישון ולאכול יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: יש אובססיות: לאנראהלי התמכרויות: יש! איזה שפות אתה דובר? עברית ציטוט מועדף/ מוטו: שקל לא תראו ממני האם... אתה חי את הרגע? לא[?] יש לך סודות? בטח אתה שונא את עצמך? משתדל שלא! אתה אוהב את הכתב יד שלך? בטח יש לך הרגלים רעים? רק רעים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מצביעים עלי וצוחקים אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא היו קוראים לו מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אנשים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא שזכור האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לאיודע אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לאיודע האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? ישמצב האם אתה פסיבי או פעיל? לאיודע יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לאיודע מה החוזק הכי גדול שלך? לאיודע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הרבה דברים! אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? ישמצב אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בגדול........... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לשתות הרבה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לאיודע ומה הכי פחות אוהב? הכל[?] אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? בשמיים לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? שרק האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? בטח ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא[?] מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא בכוונה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן[?] עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? רובו ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יש מצב גנבת משהו? כשהייתי קטן בטח היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לאחושב קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? אולי קצת בפיות? לא במזל? לאיודע באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לאיודע האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה מי החבר הכי טוב שלך? הילה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? הילה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאיודע מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? היי עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הילה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? בטח אמא על מי אתה סומך הכי הרבה? הילה מי מקשיב לבעיות שלך? הילה עם מי אתה רב הכי הרבה? עם עצמי! האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? הילה האם החברים שלך מכירים אותך? חברים של מי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למי איכפת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לאיודע שצחקת עליו? לאיודע שהלכת איתו לקניות? הילה ששבר את הלב שלך? קוסטה שאיכזב אותך? לאיודע שגרם לך לבכות? לאיודע ששימח אותך? אני עייף!! שראית איתו סרט? הילה שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת איזה ספר אתה קורא? אני לא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייייף האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

להלה

שם: הילה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: טבריה החמה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. ואני לא מבינה למה יש אנשים שעושים את זה! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מאיפה לי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? ^ האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית ;) רווק? נשואה+ ילד אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 26.04.1988 גיל: :( גיל שהיית רוצה להיות: 15 כיתה: י"א מצבך החברתי: סבבה גובה: 160 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? הוא סבבה צבע שער: חום אוהב אותו? גם הוא סבבה צבע אהוב: כחול וגווניו ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית! חיות מחמד? חתול מה העבודה שלך? שאלה מעולה יש / אין - פירסינג: יש קעקועים: אין אובססיות: יש התמכרויות: בטח יש איזה שפות אתה דובר? אבל זה שאלות של יש או אין! חלק רק עברית ציטוט מועדף/ מוטו: לא האם... אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא, הוא מכוער יש לך הרגלים רעים? אולי O: איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אממ, לא יודעת O: אולי שיש לי עיניים יפות? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "החמודה הזו" מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? כולנו יודעים, זו לא חוכמה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אנאערף אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? בטח יש אבל אין לי כוח לחשוב על זה, אני עייפה מידי ;< האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? יש לי בלוג, זה נחשב? מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד/גלידה, נראה לי מה החוזק הכי גדול שלך? נו אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ^ אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? בטח אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שכפרעליי ויש המון זונות בעולם
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? אם הם פונים אליי ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא בכוונה יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אני בספק היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אולי O: עברת ניתוח? בערך ברחת מהבית? לא חטפת מכות? בטח החטפת מכות למישהו? ^ התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא יודעת בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? אולי בקטנה פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חרקים הרגת חיה בכוונה? ^ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי כשהייתי קטנה גנבת משהו? מסופקני היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש. אבל נחמד לקרא! בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא החלטתי בפיות? לא החלטתי אבל נוטה יותר לכיוון הלא, כשחושבים על זה D: במזל? הא? באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? נו במכשפות? אני מאמינה שיש אנשים שמאמינים בזה ומתעסקים בזה ;[ האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מתחת לאדמה מי החבר הכי טוב שלך? דור, ספיר, דניאל מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ^ מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה זה בדיחה פנימית פור גאד סייק עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? דור, ספיר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דור על מי אתה סומך הכי הרבה? דור, ספיר, דניאל מי מקשיב לבעיות שלך? ^ עם מי אתה רב הכי הרבה? אנאערף, אחים שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? ספיר האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למי אכפת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: חלקו מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אוהו שצחקת עליו? :$ שהלכת איתו לקניות? דור!, הוא קנה לי סיכה וגומיות ב5 שקלים ששבר את הלב שלך? לא שאיכזב אותך? לא זוכרת שגרם לך לבכות? אף אחד ששימח אותך? |-) שראית איתו סרט? דור שדיברת איתו בטלפון? ממ, אמא בטח D: שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא? נשים מדברות. אבל הוא משעמם אז אני אפרוש מה יש על הפד לעכבר שלך? סוללות ס0 תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ס ב ב ה ה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

יש לזה המשך חח

שם: גיא האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: כרגע תל אביב, עוד חודש וחצי-מנצ'סטר:) האם תקראי לבת שלך על שמך? כן, אני אקרא לה גבר באנגלית אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא רוצה לחשוב על זה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? בן האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? רוצה ואמשיך:) תאריך לידה: 1.5.90 גיל: 16 גיל שהיית רוצה להיות: 18 כיתה: י' מצבך החברתי: לא יכול להיות יותר טוב:) גובה: 1.78 צבע עיניים: ירוקות אוהב אותו? חופשי צבע שער: בלונדיני אוהב אותו? חופשי צבע אהוב: אדום ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך? משחק כדורגל יש / אין - פירסינג: לא קעקועים: לא אובססיות: תחרותיות התמכרויות: לא איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית וקצת צרפתית ציטוט מועדף/ מוטו: COURAGE IS THE FIRE, SPIRIT IS THE FLAME האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא משהו מיוחד אתה שונא את עצמך? מת על עצמי אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן...עצבים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני כישרוני:] אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? THIS IS WHAT DREAMS ARE MADE OF חחח מה הפחד הגדול ביותר שלך? שמשהו ימנע ממני קריירה אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא חח האם אתה מתבודד? ממש לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? הצלחה בכדורגל (אני אשכרה חי לפי זה) אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? העצבים כנראה מה החוזק הכי גדול שלך? חוזק נפשי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מרוצה מעצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מאוד מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לוותר לעצמי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הגובה והעינים ומה הכי פחות אוהב? נחשוב על זה אתה חושב שאתה נראה טוב? לא רע יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? בדיונית? המממ לא יודע האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? ספורט מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא חח יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אם אני חייב נוהג? לא:( אוהב לנסוע מהר? :( אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן הרבה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? כן:) היה לך מקרה חירום רפואי? לא תודה לאל עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא משהו לא רגיל החטפת מכות למישהו? " התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? בזמן האחרון כמה פעמים לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חחח חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן לאחרונה:))) עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן כמה פעמים הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? ג'וקים נחשב? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? וואי כן... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא חח בסנטה קלאוס? ברורררררר סתם לא:) ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? ממש לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?מאוד במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי כוכב נופל:) לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן מי החבר הכי טוב שלך? בן מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? בן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לוותר לעצמי, חוזרים על השאלות?:) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודע עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? 2 דקות עם אמא חח על מי אתה סומך הכי הרבה? על ההורים מי מקשיב לבעיות שלך? החברים עם מי אתה רב הכי הרבה? אחי הקטן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לרוב האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שלסבתא שלי האם החברים שלך מכירים אותך? בטח האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? חופשי למה לא? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: יש ויש:) אבל מקווה מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זוכר שצחקת עליו? מישהו שלמד איתי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אף אח שאיכזב אותך? אף אחד שגרם לך לבכות? חופשי אף אחד ששימח אותך? מי שהביא אותי לשחק בקבוצה אנגלית שראית איתו סרט? זה היה מזמןןןןןןןן שדיברת איתו בטלפון? אבא שראית? ידידה שלי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצת פולו באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? את לא רוצה לדעת חחח סתם ברגל איזה ספר אתה קורא? אין לי זמן לזה מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמח ולא יכול לחכות כבר האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - 34. הוט או יס? - 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? 50. מה דעתך על החברה הישראלית? 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?

dors

New member
לא אהבתי את השאלון הזה לא אענה עליו

*חרם*

בו

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - אביב גפן 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - דנה עדיני 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - מוניקה סקס 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - בו ;[ 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - דנה עדיני3>. סתם, אני לא מתמצאת בשחקניות ישראליות אבל חנה מרון ממש סבבה
6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - שוב? 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - ציון כפרעליו 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - ענת מגן 3> 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - צ 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - כל מיני :( 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - ^ 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - לא מתה על זה 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 2? 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - בלי רדיו 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - טבריה היא סבבה (בחורף) 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - חלב? 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - כנרת
18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - צפון 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - נו 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - ^ 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - ^ 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - ^ 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? -איכסוש 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - לא, תודה. 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - צעקות דחיפות מכות וחוצפה? 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? -צ 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - חורף 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - אריאל 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - עם התינוק החמוד הזה יו אני מתה
30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - בו 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - ^ 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - ממ, לאיודעת. 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - בר רפאלי כמובן 34. הוט או יס? - יס 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - השיר שלנו כמובן 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? כנ"ל + משחק החיים 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? אביבו'ש 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? אריאל! (או שזה לא כזה ישראלי?) 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? לאיודעת ]: לירי, לירון 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? צ 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? עיר 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? שחור 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? מתה על סמדר שיר 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? ממ 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? ^ 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? ^ 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? צער בעלי חיים (וזה עוד יקרה) 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? כלום 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? חח אני לא אתחיל 50. מה דעתך על החברה הישראלית? כנ"ל 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? אמריקה 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? לא 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? אביבו'ש! 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? מ 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? אברילוש 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? לא 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? צ 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? כוכב נולד זה הדבר היחיד שראיתי מבין השלושה

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

dors

New member
../images/Emo112.gif

שם: דור תאריך לידה: 12.4.88 מקום מגורים: חולון שיר אהוב: כל מיני סרט אהוב: כנל תוכנית טלוויזיה אהובה: לאיודע זמר אהוב: לאיודע זמרת אהובה: אני עייף יום אהוב בשבוע: שבת דיסק אהוב: לאיודע תאריך אהוב: לאיודעעעע האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? יש מצב האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושב האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: יש גובה: 173 מידת נעלים: 42 בערך פריסינג: אין קעקועים: יש ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: חם לי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לאיודע האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא זוכר המקום האחרון שהייתי בו: מטבח הסטיה שלי היא: לאיודע הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- כל מיני תכונה טובה שלי: אני רעב תכונה רעה שלי: אני עייף האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא חושב עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? יש מצב השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבןכחולמשהו באיזה בושם אתה משתמש? פולגוטייה החמודי שלי אתה אוהב לענוד תכשיטים? בטח מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאיודע באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לאיודע מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? לא זוכר שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה ימים אבל זה לא נחשב כי זה היה ממש טיפה........ השתכרת? בגיל 5 שכבת עם מישהו/י? אוהו היית במועדון? לא יודע לבשת חצאית? אף פעם קנית בגד? לפני כמה זמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני יומיים נדמה לי הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר הגלידה שיפרה לי את המצברוח היום: באיזו שעה התעוררת? 12 ומשהו מה/מי העיר אותך? הכאבים! מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסעמק מה היה הדבר הראשון ששמעת? את מה שאמרתי........... מה היה השיר הראשון ששמעת? לאיודע מה אכלת? גלידה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כואב לי איזה כיתה את: יב הבנאדם הכי יפה שראית: אבריל!!!!!!11 את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: יש אוהב/ת: הילה מתגעגע/ת אליו: כרגע אני מתגעגע למשפחתי! חסר לך: כנל עושה לך טוב להיות איתו: כל מיני הכי מצחיק: אני, מה זאת אומרת הכי דפוק: בטח מאיר........ הכי מוזר: גם מאיר! [אני מפיל עליו את כל הדברים הרעים] הכי כיף לדבר איתו: אני יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לעצמי איזה צלצול יש לך? לא יכול הקול הכי יפה ששמעת? שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אפור כזה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אני לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אוכל פורום אהוב: א"ט!!!!!!1111 באיזה פורומים את כותבת: א"ט בעיקר יש לך חברים בפורומים? בטח מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה של אחותי[?] מה את עושה עכשיו? ביד את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? משה פרץ - אש מה הסרט האחרון שראית? נראה לי צופן דה וינצ'י מה התוכנית האחרונה שראית? לאיודע מה הדיסק האחרון ששמעת? לאיודע מה החלום שלך? לאיודע האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רציני רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? יש מצב היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא חושב היית בחקירה משטרתית? לא

למעלה