מי ממציא את החארטה הזה
איזה צבע החדר שלכם? שני קירות בסגול, שני קירות בתכלת איזה צבע החלונות שלכם? אמ, שקופים? Oס מה הצבע האהוב עליכם? שחור~כחול מארין~סגול ויולט [למה בכל שאלון יש את השאלה הזו] מה הצבע השנוא עליכם? צהוב! איכס אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? אין מה לעשות
מה צבע התיק שלכם? של בי"ס - ג'אנספורט בגווני חאקי ירוקים כאלה, האחד שאני יוצאת איתו - עור שחור וג'ינס שחור משולב. יש לכם סימס? לא יש לכם IDDR? מה זה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? מה אוהבים משחקי קופסא? אמ, כן? אוהבים את משחקי וואלה? לא יודעת, לא ניסיתי מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מי זוכר$%^ מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך? כלב ים
מהי החיה השנואה עליך? ג'וקים, דוה יש לך חית מחמד? לא
אם כן..איזה? אומרים לכם אין לי! מה השם שלה? #$%^& מפחדים מחיה כלשהי? ג'וקים, עכבישים, ושאר זוחלים ומעופפים חסרי עצמות מהי החיה הכי מוזרה? חמוסים, באמא שלי. מהי החיה שחיה הכי מוזר? מה$%^ מהי החיה שחיה הכי נורמלי? לכו ממני שיר שמתנגן ברקע: אין שיר מחשבה שעוברת בראש: איתמר מעצבן
חשק ל...: בגרות בהסטוריה. כי אני רוצה שיעבור, אבל אני רוצה להתמודד. מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? חמודי נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? די, חפרתם, נו
יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה [אם הבנתי, אז כן] מה המידה שלך בנעליים? יש לך בהן גדולה? מה אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? אלוהים
יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? כן, יא מתלהב/ת נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נכון שאני משגעת לכם ת`שכל? כן, מזלך שאיני יודעת מי את נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? נו תתאבדי כבר חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? אין לי לא זה ולא זה 3.למות זקן או צעיר? צעיר 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? תלוי 7.כדורגל או טניס? אף אחד מהם [טוב, אם חייביםאז טניס] 8.חנונים או ערסים? תלוי [יש ערסים מצחיקים ויש חנונים ממש מעצבנים] 9.אדום או ירוק? מה 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה
12.ידיעות או מעריב? לא קוראת עיתונים 13.די או מספיק? חלאס, אחותי. [סתם, די] 14.ליטוף או מילה טובה? לקבל או לתת? 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה [לך, למשל
-מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? מה איתו 2.אלוהים? מי זה 3.להקת טיפקס? חמודים [גיא - מוערכים, טוב?] 4.מוזיקה מזרחית? לא 5.חתונות? לא
6.משפחה? לא [סתם, תלוי] 7.דיכאון? זה קורה 8.פורום: תלוי באנשים 9.השיעמום שלי - נובע מהחור באוזון ומזיק לעולם מאוד 10.סקס? בטוח 11.שלמות? לא קיימת עלי אדמות 12.לימודים? הם אחלה -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? ממשיכה כרגיל, מה יש? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? אם הם לא ראו אותי, יוצאת החוצה ומתקשרת למשטרה, אם הם ראו אותי, בוכה או עושה משהו שיעורר את הרחמים שלהם/ מנסה לדבר איתם בהגיון [מה!] 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? מצלמת 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? לא הייתי מזהה אותו]; בריכה או ים? ים [להסתכל] פירות או ירקות? תלוי אילו עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים! מוזיקה לועזית או אנגלית? כי אנגלית זה לא לועזי? Oס סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה? נינט אוונסנס או דפש מוד? דפש סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? תלוי [יותר לכיוון הבית של איתמר, בלי הקולה והסגריות] באולינג או מסעדה? תלוי סרט או הופעת מוזיקה? תלוי
מסנג`ר או אי סי קיו? תלוי פוקס או טי אנ טי? לא בקטע של מותגים [בטח לא של פרחות] קסטרו או רנואר?^ גיטרה או תופים? גיטרה [כי זה מלודי] חליל או קלרינט? עלק