בו

The Damned

New member
לדור יש חבר../images/Emo8.gif

[איזה ערס אתה, באמאשלי] הוציאו לך את השקדים או מה כואב לך

dors

New member
אין לי חבר

מה הקשר ערס סתם כואב לי אני גוסס

בא לי../images/Emo110.gif

שם: מתן תאריך לידה: 24.5ץ88 מקום מגורים: ירושלים! שיר אהוב: הרבה סרט אהוב: חומות של תקווה, טיפשים בלי הפסקה, יש מליון
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים, מכושפות, ורוניקה מארס, 24, או.סי זמר אהוב: אממ, עברי? זמרת אהובה: קלי קלארקסון אולי יום אהוב בשבוע: שבת! דיסק אהוב: יש מלא תאריך אהוב: אנאעארף האם אי פעם עישנת? כן איכס האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? ישמצב האם אי פעם נשבר לך הלב? לא ממש האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? תמיד האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 168 מידת נעלים: 40 פריסינג: אני רוצה בגבה קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? ירדו לי דמעות כי פיהקתי, זה נחשב? ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? הלוואי הדבר שהכי קשה לך איתו: מה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: עידו המקום האחרון שהייתי בו: חדרי הסטיה שלי היא:
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- לא יודעת תכונה טובה שלי: חכמה תכונה רעה שלי: קרציה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כלב נכה
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ישמצב עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? אולי האם גנבת משהו במכולת? מסטיק כשהייתי קטנה, והוא היה מגעיל אז ירקתי אותו יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן! הפרת הבטחה שהבטחת? אולי השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? צהוב בהיר באיזה בושם אתה משתמש? Angel, 212 Sexy, Light BLue, לוליטה למפיקה אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הרבה
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודש וחצי חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? איכ, ל"ג בעומר שנה שעברה, וגם שם כולה הדלקתי סיגריה למישו שתית משקה אלכוהולי? אמממ, שבת אצל סבתא השתכרת? ביומולדת שכבת עם מישהו/י? בחלום היית במועדון? אמממ... יותר מדי לבשת חצאית? מסיבת סיום קנית בגד? קניתי בגד ים שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול? שלשום? הקדישו לך שיר? מזמן שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת היום: באיזו שעה התעוררת? 12 בערך מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? שניצל וירקות בתנור
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שהוא טס איזה כיתה את: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: המון! את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: לא יודעת אוהב/ת: לא יודעת מתגעגע/ת אליו: :| חסר לך: יעל עושה לך טוב להיות איתו: הרבה זמן לא היה כזה הכי מצחיק: אתי הכי דפוק: כנ"ל, אבל בשיתוף עם עידן הכי מוזר: יוני הכי כיף לדבר איתו: יפעתי יש לך פלאפון? ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? המון הקול הכי יפה ששמעת? צ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? BEP את רוצה להיות זמרת? אם היה לי קול יפה? בכיף את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן, אלא אם כן זה בנימה צינית איפה את רוצה פירסינג? גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מתפלשת בו עירומה פורום אהוב: ערוץ 24, א"ט באיזה פורומים את כותבת: ^ יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? עידו מה את עושה עכשיו? משתעממת למוות ונמנעת מללמוד ספרות את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? הבנות נחמה - להיות, אח"כ יש עידן יניב וליאור דטאוקר - חושב עליה
מה הסרט האחרון שראית? המסיבת סיום
מה התוכנית האחרונה שראית? אממ, גיא פינס מה הדיסק האחרון ששמעת? סאבלימינל אולי מה החלום שלך? צ האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כןןןןןןןןן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

מנצל תהזדמנות לומר שאני חדש=]]

איזה צבע החדר שלכם? לבן, אבל בקושי רואים אותו איזה צבע החלונות שלכם? גם לבן מה הצבע האהוב עליכם? אדום מה הצבע השנוא עליכם? ורוד וכתום אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? חופשי איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין כזה איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? ורוד זוהר מה צבע התיק שלכם? של הבית פר? שחור יש לכם סימס? כן יש לכם IDDR? לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם? סימס, אבל אני כמעט ולא משחק אוהבים משחקי קופסא? לא אוהבים את משחקי וואלה? לא ניסיתי מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא זוכר מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? כנ"ל:) מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? ... מהי החיה האהובה עליך? כלבים, דולפינים וסוסים מהי החיה השנואה עליך? כל השאר יש לך חית מחמד? כלב אם כן..איזה?:/ מה השם שלה? שלו...רובי מפחדים מחיה כלשהי? טרנטולה מהי החיה הכי מוזרה? כל החסרי חוליות איכסה מהי החיה שחיה הכי מוזר? אה? מהי החיה שחיה הכי נורמלי?
שיר שמתנגן ברקע: כלום מחשבה שעוברת בראש: עובר לאנגליה בקרוב, אז חושב על זה:) חשק ל...: אוכל, אני רעב... מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? ברורררררררררר נכון שיר ענק? ברוררררררר נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אשכרה יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? לא נראה לי מה המידה שלך בנעליים? 45 יש לך בהן גדולה? רגילה? אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? ממש לא יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לא ממש מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. ממש לא ממש נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? ממש נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. ממש קצת נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? איכסה חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? רק אם יבעטו בי מספיק חזק תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? כשאני אשמע אני אענה לך:) -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש בש משחק של זקנים 2.שיעור חקלאות או מולדת? לא זה ולאזה 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? ככדורגלן אני "קצת" משוחד:) 8.חנונים או ערסים? ערסים אם כבר... 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? כלום 2.אלוהים? שהוא גבר-גבר 3.להקת טיפקס? סולן גמד 4.מוזיקה מזרחית? לא אוהב 5.חתונות? העיקר לא אני 6.משפחה? מת עליהם 7.דיכאון? להרחיק ממני 8.פורום : אחלה 9.השיעמום שלי: לא הבעיה שלי;) 10.סקס? בכיף 11.שלמות? אני יודע:) 12.לימודים?מה איתם? חובה אז חובה -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? ממהר להצליח בכדורגל 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? ממשיך ללכת 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בואי נאמר שהייתי נאשם ברצח 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? מזמין אותם לקפה 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? כלום? בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? ירקות עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? מקורים מוזיקה לועזית או אנגלית? לועזית סינרגיה או משינה סינרגיה נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? הופעת מוזיקה מסנג`ר או אי סי קיו? מסנג'ר פוקס או טי אנ טי? טי אנ טי קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? פחחח

The Damned

New member
מי ממציא את החארטה הזה

איזה צבע החדר שלכם? שני קירות בסגול, שני קירות בתכלת איזה צבע החלונות שלכם? אמ, שקופים? Oס מה הצבע האהוב עליכם? שחור~כחול מארין~סגול ויולט [למה בכל שאלון יש את השאלה הזו] מה הצבע השנוא עליכם? צהוב! איכס אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? אין מה לעשות
מה צבע התיק שלכם? של בי"ס - ג'אנספורט בגווני חאקי ירוקים כאלה, האחד שאני יוצאת איתו - עור שחור וג'ינס שחור משולב. יש לכם סימס? לא יש לכם IDDR? מה זה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? מה אוהבים משחקי קופסא? אמ, כן? אוהבים את משחקי וואלה? לא יודעת, לא ניסיתי מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מי זוכר$%^ מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך? כלב ים
מהי החיה השנואה עליך? ג'וקים, דוה יש לך חית מחמד? לא
אם כן..איזה? אומרים לכם אין לי! מה השם שלה? #$%^& מפחדים מחיה כלשהי? ג'וקים, עכבישים, ושאר זוחלים ומעופפים חסרי עצמות מהי החיה הכי מוזרה? חמוסים, באמא שלי. מהי החיה שחיה הכי מוזר? מה$%^ מהי החיה שחיה הכי נורמלי? לכו ממני שיר שמתנגן ברקע: אין שיר מחשבה שעוברת בראש: איתמר מעצבן
חשק ל...: בגרות בהסטוריה. כי אני רוצה שיעבור, אבל אני רוצה להתמודד. מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? חמודי נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? די, חפרתם, נו
יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה [אם הבנתי, אז כן] מה המידה שלך בנעליים? יש לך בהן גדולה? מה אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? אלוהים
יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? כן, יא מתלהב/ת נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נכון שאני משגעת לכם ת`שכל? כן, מזלך שאיני יודעת מי את נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? נו תתאבדי כבר חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? אין לי לא זה ולא זה 3.למות זקן או צעיר? צעיר 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? תלוי 7.כדורגל או טניס? אף אחד מהם [טוב, אם חייביםאז טניס] 8.חנונים או ערסים? תלוי [יש ערסים מצחיקים ויש חנונים ממש מעצבנים] 9.אדום או ירוק? מה 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה
12.ידיעות או מעריב? לא קוראת עיתונים 13.די או מספיק? חלאס, אחותי. [סתם, די] 14.ליטוף או מילה טובה? לקבל או לתת? 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה [לך, למשל
-מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? מה איתו 2.אלוהים? מי זה 3.להקת טיפקס? חמודים [גיא - מוערכים, טוב?] 4.מוזיקה מזרחית? לא 5.חתונות? לא
6.משפחה? לא [סתם, תלוי] 7.דיכאון? זה קורה 8.פורום: תלוי באנשים 9.השיעמום שלי - נובע מהחור באוזון ומזיק לעולם מאוד 10.סקס? בטוח 11.שלמות? לא קיימת עלי אדמות 12.לימודים? הם אחלה -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? ממשיכה כרגיל, מה יש? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? אם הם לא ראו אותי, יוצאת החוצה ומתקשרת למשטרה, אם הם ראו אותי, בוכה או עושה משהו שיעורר את הרחמים שלהם/ מנסה לדבר איתם בהגיון [מה!] 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? מצלמת 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? לא הייתי מזהה אותו]; בריכה או ים? ים [להסתכל] פירות או ירקות? תלוי אילו עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים! מוזיקה לועזית או אנגלית? כי אנגלית זה לא לועזי? Oס סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה? נינט אוונסנס או דפש מוד? דפש סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? תלוי [יותר לכיוון הבית של איתמר, בלי הקולה והסגריות] באולינג או מסעדה? תלוי סרט או הופעת מוזיקה? תלוי
מסנג`ר או אי סי קיו? תלוי פוקס או טי אנ טי? לא בקטע של מותגים [בטח לא של פרחות] קסטרו או רנואר?^ גיטרה או תופים? גיטרה [כי זה מלודי] חליל או קלרינט? עלק

עופריקי

New member
בוהו

איזה צבע החדר שלכם? צהוב איזה צבע החלונות שלכם? ממ, שקוף מה הצבע האהוב עליכם? צהוב מה הצבע השנוא עליכם? חום אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? כחול איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? סגול מה צבע התיק שלכם? ורוד, ויש אחד תכלת יש לכם סימס? לא יש לכם IDDR? לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם? NFS MW (ניד פור ספיד מאסט וונטד. כילו עם ההגה
) אוהבים משחקי קופסא? כן אוהבים את משחקי וואלה? לא מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? ממ, DX BALL מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? לא יודעץ מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? סוליטר? מהי החיה האהובה עליך? לוויתן מהי החיה השנואה עליך? חתולים יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? חתול הומו מה השם שלה? שלו. הרקולס כי ככה רע רוצה. אבל סיימון מפחדים מחיה כלשהי? מפחדת לא, אבל צרצרים עושים לי צמרמורת מהי החיה הכי מוזרה? כינים מהי החיה שחיה הכי מוזר? לא יודעת, צבוע מהי החיה שחיה הכי נורמלי? פרפר=| שיר שמתנגן ברקע: miss sin- lady's light מחשבה שעוברת בראש: מחר אפגוש את רע חשק ל...: אוכל מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: eyes מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? לגמרי נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? לא יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? כן=| מה המידה שלך בנעליים? 36 יש לך בהן גדולה? ממ יחסית לשאר האצבעות, כן. (הכל יחסי!) אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? כן, בערך יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? ממ. מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. לא נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? כן נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. אולי נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? האמת, שכן=| חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? ערסים 9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא. אבל קצת. 12.ידיעות או מעריב? מעריב לנוער 13.די או מספיק? מספיק 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? זה בשביל להשלים שעות שינה 2.אלוהים? גדול 3.להקת טיפקס? אחלה 4.מוזיקה מזרחית? טוב 5.חתונות? כיף 6.משפחה? הכל 7.דיכאון? לא כיף 8.פורום : מה פורום 9.השיעמום שלי סבבה 10.סקס? ;[ 11.שלמות? היא לא מילה גסה 12.לימודים?מה איתם?, מה איתם. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? אומרת לכולם את כל מה שיש לי להגיד להם, אבל באמת 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? לאידעת 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתעלפת 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? הולכת להגיד שלום 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? ממ זה מאד תלוי:| בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? (זה אותו דבר, לא?) הכל סינרגיה או משינה? לאידעת שניהם טובים נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? סרט מסנג`ר או אי סי קיו? מסנ פוקס או טי אנ טי? טיאנטי קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים? תופים חליל או קלרינט? חליל

+

איזה צבע החדר שלכם? אפרסק איזה צבע החלונות שלכם? שקופים? מה הצבע האהוב עליכם? שחור מה הצבע השנוא עליכם? סגול אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? ירוק איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? סגול מה צבע התיק שלכם? צכלצ יש לכם סימס? לא יש לכם IDDR? לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם? באבל טראבל!!!!!!!! לפנים. אוהבים משחקי קופסא? כן? אוהבים את משחקי וואלה? לא מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? סוליטייר מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? .. מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? סוליטייר מהי החיה האהובה עליך? כלבים מהי החיה השנואה עליך? בני אדם יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? מוקה מה השם שלה? מוקה מפחדים מחיה כלשהי? ציפורים, אלוהים, זה הרוע מהי החיה הכי מוזרה? ציפורים מהי החיה שחיה הכי מוזר? ציפורים מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שיר שמתנגן ברקע: שום שיר מחשבה שעוברת בראש: "איזה שאלון מפגר" חשק ל...: לישון מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: שום מילה מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק? לא נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? נגיד יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה המידה שלך בנעליים? 39 יש לך בהן גדולה? לא יודעת אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לא מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. לא סגורה על המיקום נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? נכון שפעם אחת הייתם רוצים שאלון עם שאלות באמת נורמליות שגורמות לאנשים אחרים שקוראים את התשובות שלכם להכיר אתכם? חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? כמובן תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? כן -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? ששבש 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות 3.למות זקן או צעיר? 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא 12.ידיעות או מעריב? בשניהם יש תשחץ, זה לא משנה לי 13.די או מספיק? מספיק 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? שטויות. לא רק שאנשים צריכים לבקש סליחה כל הזמן ולא רק ביום אחד ספציפי, אלא הם צריכים שלא תהיה להם בכלל סיבה לבקש סליחה 2.אלוהים? שומר עלי מלמעלה 3.להקת טיפקס? חמודה 4.מוזיקה מזרחית? לא מתחברת 5.חתונות? הזדמנות לקנות בגדים חגיגיים 6.משפחה? אוהבת הכי בעולם 7.דיכאון? קורה יותר מדי לאחרונה 8.פורום : ?.. 9.השיעמום שלי? צהל 10.סקס? כמה תשלמו לי? 11.שלמות? זו אני 12.לימודים?מה איתם? בקרוב, ב"ה -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מתחילה לבקש סליחה ולכפר על המעשים שלי 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי זו? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? "קחו אותי אתכם, הצילו אותי מצהל" 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? מטאפורי או פיזי? בריכה או ים? ים פירות או ירקות? ירקות עכבר או מקלדת? שאלה מטומטמת דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית? סינרגיה או משינה? נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? מסנג`ר או אי סי קיו? פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט?

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

איזה צבע החדר שלכם? איזה צבע החלונות שלכם? מה הצבע האהוב עליכם? מה הצבע השנוא עליכם? אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? כן איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם? יש לכם סימס? כן יש לכם IDDR? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אוהבים משחקי קופסא? כן אוהבים את משחקי וואלה? מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך? זאבים מהי החיה השנואה עליך? חרקים יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? כלב מה השם שלה? רובי מפחדים מחיה כלשהי? מהי החיה הכי מוזרה? מהי החיה שחיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שיר שמתנגן ברקע: מתיסיהו
מחשבה שעוברת בראש: עדיף שלא תדעו:\ חשק ל...: מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: soul מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? לא נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה המידה שלך בנעליים? 38 יש לך בהן גדולה? לא אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. לא נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נכון שאני משגעת לכם ת`שכל? כן נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת:\ 3.למות זקן או צעיר? צעיר
4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? 13.די או מספיק? די
14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? 2.אלוהים? 3.להקת טיפקס? 4.מוזיקה מזרחית? 5.חתונות? 6.משפחה? 7.דיכאון? מומלץ 8.פורום : 9.השיעמום שלי שעמום זה המצב הבסיסי של בן אדם:\ 10.סקס? 11.שלמות? 12.לימודים?מה איתם? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מתאבדת:\ 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? אה הבנתי זה מפורום בנות גילמור. 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתקשרת בסלולרי למשטרה 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? בורחת 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? בריכה או ים? פירות או ירקות? עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? צרובים מוזיקה לועזית או אנגלית? סינרגיה או משינה נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? דפש מוד סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בקולנוע באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? מסנג`ר או אי סי קיו? פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט?

למעלה