בו.

Little Chiwawa

New member
פאנקי גירל2 שחזרה מארה"ב

טעלי!!!
!!!

מיסטר מנגו.

מסנג'ר: ni_t_z@hotmail. 3 חברות טובות..קשה קשה. אפשר יותר? עירית
!!!!, איילת [אבל אני מניחה שהיא לא בפרויקט אז אם היא תצטרף או משהו><], אנבל, סשה, אילנה ותמי. יותר ממה שביקשת אבל זה יכול לעשות לך חיים קלים כי את צריכה אחת מתוכן נכון?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif נראה לי שסשה השניה...

כבר לא פה לא ראיתי הודעות שלה כבר ממש מזמן

אנבלייי

New member
פופייייייייייייייייייייייייקקק ../images/Emo2.gif

חלמתי שאני עושה עגיל ובאף ויש אישה זקנה ומפחידה שאומרת לי לשכב על מיטה של ורטינרים ויש לה את הבן והם מפ חידים אותי והיא אומרת לי שלא כדאיל לי לעשדות עגיל באף אלא בפופיק כי אם יש לנו מזגן בבית האף שלי ינזול דרך החור

צודקת!

סתם לא יודעת מה עובר עלי>< כן, סשה סופר קאט.. זאת שיש לה קטע עם חתולים ושמוליק. ואילנה הפופיקע.

my presious

New member
../images/Emo42.gifאני:]

אייסי: 214161147 מסנג'ר: [email protected] ואני מניחה שגם מסרים:] 3 חברות? נמנמנמ...באמת שאין לי...אני מסתדרת עם כולן

../images/Emo26.gif

אייסיקיו- 324833024 מסנג'ר [email protected] וחברות? אממ..
נגה (רוח גדולה), נעה (Koobit) אבל אני לא חושבת שאני הצטרפה לפרויקט, רוני (לובסטרית בהכחשה) נו מההה. אני לא מכירה כאן כמעט אף אחת ><

../images/Emo31.gif אני לא.

ידעתי שיטעה אם אגיב לשרשור, בגלל זה רשמתי "רק הצעה". זה גם לא עזר. חפיף מה, רק תוציאי אותי

ש ר ו נ ע

New member
את מוסיפה אותי לרשימה?...

עד שתוסיפי אותי לרשימה,הנה הפרטים:] המסן: sharon-ra@hotmail מסרימ כמובנ אייסי:306630073 3חברות הכי טובות,אממ... יובל(shmeksit)נועה(e f r o a c h) וניצנ(nitzanru) אבל הן לא משתתפות בפרויקט.....

GalGul000

New member
אני? ../images/Emo12.gif

לא נרשמתי..... הייתי רוצה, אבל באמת שאני עסוקה מעל הראש ואין לי זמן... חוצמזה שאני גרועה בדברים האלה. לא יהיה לי מה לספר בגרוש....

GalGul000

New member
אבלאבל

אני אוהבת סאפיר מאוד
אל תעלבי. זה לא אישי. באמת שאין לי זמן... אני בקושי בבית.

למעלה