בוש הלך לסיינטס.

ESPN

New member
למי שמקשיב לרדיו של אי אס פי אן

מה כל הדיבורים האלו של דנבר וQB? מה נסגר עם ג'ייק דה סנייק? טוב, הרגע הם לקחו את הקאטלר. הסברים?

ranatz

New member
ולמה הריידרס לא לקחו QB?

יכלו לבחור את ליינארט או קאטלר. מה קורה באן? ומה אחי אוהדי הניינרס אומרים על בחירת ורנון דייויס? אני לא מתעלף מהבחירה הזו.

lambdeus

New member
לא ממש משנה מה יקחו הניינרס

זה לא יעזור להם השנה. אבל אין ספק שמה שהיה חסר לאלכס סמית בשנה האחרונה זו מטרה נוחה למהלכים מהירים. הוא חייב לשחרר כדורים מהר לפני שיקברו אותו בדשא ווררנון יכול לספק לו מטרה כזו.

ranatz

New member
זה נכון

אבל חבל שלא לקחו את ליינארט והיו מעיפים את אלכס סמית המעפן הזה. יש איזו תקווה לשנים הקרובות רביב? אני פסימי...

lambdeus

New member
תראה מה קרה באריזונה

לפני שנתיים הם היו בדיחת הליגה. אבל בשביל זה צריך מאמן נורמלי ונולאן עדיין לא הוכיח את עצמו (ולא, להשיג שלושה נצחונות לעומת שניים שנה קודם לכן, לא נחשב הצלחה בספר שלי). אני מאוד מקווה שהם יחזקו קצת את קו ההתקפה הולך ומתדלדל, בעיקר בתאקל השמאלי, בהמשך הדראפט. אבל הם צריכים השלמות (אני אפילו לא מדבר על חיזוק) בכל כך הרבה עמדות שאני חושש שיהיו לנו בחירות גבוהות לפחות עוד שתי עונות. אבל היי, ניסים קורים.

lambdeus

New member
יש סיכוי שהנינרס יקחו את

סנטוניו הולמס. התופס הכי טוב בדראפט.

ranshechter

New member
הם התחזקו בעמדת הWR

עם free agents, אז לא היתה להם סיבה לעשות את זה. זאת הבעיה עם 2 הנצחונות בסוף העונה, מצד אחד זה טוב לגמור ככה עונה מצד שני זה הוריד אותנו בדראפט ממקום 1-2 (ורג'י בוש) למקום 6 בכל מקרה, ההיסטוריה מראה ששחקנים טובים אפשר למצוא גם בסיבובים המאוחרים או ב"שאריות" של הדראפט. אין מה להיות אופטימי לקראת העונה הבאה, זה אומר שכל דבר מעל 4 נצחונות יהיה הפתעה טובה ויגרום לי להיות מרוצה, זה תהליך שייקח קצת זמן ועוד צריך לראות כמה יורק באמת מוכן להשקיע. כל עוד הקבוצות עם 5 אליפויות לא לוקחות בשנה הבאה זה בסדר, אנחנו עדיין היחידים עם מאזן 5-0 במשחק הגדול

ESPN

New member
יש להם איזה קטע עם הQB שהם לקחו

בסיבוב השלישי בשנה שעברה (אנדרו וולטר) הם מתים עליו... כנראה בעיקר בגלל זה.

סיכום בחירות עד עכשיו

1. יוסטון טקסאנס - מריו וויליאמס (קיצוני הגנתי, נורת' קרוליינה סטייט) 2. ניו אורלינס סיינטס - רג'י בוש (רץ אחורי, USC) 3. טנסי - וינס יאנג (קוורטרבק, טקסס) 4. ניו יורק ג'טס - ד'בריקשאו פרגוסון (תאקל התקפי, וירג'יניה) 5. גרין ביי פאקרס - איי ג'יי הוק (ליינבקר חיצוני, אוהיו סטייט) 6. סן פרנסיסקו פורטי ניינרס - ורנון דייויס (טייט אנד, מרילנד) 7. אוקלנד ריידרס - מייקל האף (סייפטי חזק, טקסס) 8. בפאלו בילס - דונטה וויטנר (סייפטי חזק, אוהיו סטייט) 9. דטרויט ליונס - ארני סימס (ליינבקר חיצוני, פלורידה סטייט) 10. אריזונה קרדינאלס - מאט ליינארט (קוורטרבק, USC) 11. דנבר ברונקוס (בחירת מקור של הראמס, טרייד רגע אחרון) - ג'יי קאטלר (קוורטרבק, ונדרבילט) 12. בולטימור רייבנס (בחירת מקור של קליבלנד, טרייד רגע אחרון) - האלוטי נגאטה (תאקל הגנתי, אורגון) 13. קליבלנד בראונס (בחירת מקור של בולטימור, טרייד רגע אחרון) -קמריון ווימבלי (קיצוני הגנתי, פלורידה סטייט) 14. פילדלפיה איגלס - ברודריק באנקלי (תאקל הגנתי, פלורידה סטייט) 15. סט. לואיס ראמס (טרייד עם אטלנטה דרך דנבר) - טיי היל (מגן פינה, קלמסון) 16. מיאמי דולפינס - ג'ייסון אלן (מגן פינה, טנסי) 17. מינסוטה וייקינגס - צ'אד גרינוויי (ליינבקר חיצוני, איווה) 18. דאלאס קאובויס - בובי קרפנטר (ליינבקר חיצוני, אוהיו סטייט) 19. סן דייגו - אנטוניו קרומארטי (מגן פינה, פלורידה סטייט) 20. קנזס סיטי צ'יפס - טמבה האלי (קיצוני הגנתי, פן סטייט) 21. ניו אינגלנד פטריוטס - לורנס מארוני (רץ אחורי, מינסוטה) 22. סן פרנסיסקו פורטי ניינרס (טרייד עם וושינגטון דרך דנבר) - מני לאוסון (ליינבקר חיצוני, נורת' קרוליינה סטייט) 23. טמפה ביי באקנירס - דאווין ג'וזף (גארד, אוקלהומה) 24. סינסינטי בנגאלס - ג'ונת'ן ג'וזף (מגן פינה, סאות' קרוליינה) 25. פיטסבורג סטילרס (טרייד רגע אחרון עם הניו יורק ג'איינטס) - סנטוניו הולמס (תופס, אוהיו סטייט) 26. בפאלו בילס (טרייד רגע אחרון עם שיקגו) - ג'ון מקארגו (תאקל הגנתי, נורת' קרוליינה סטייט) 27. קרוליינה פנת'רס - ד'אנג'לו וויליאמס (רץ אחורי, טנסי) 28. ג'קסונוויל ג'אגוארס - מרסדס לואיס (טייט אנד, UCLA) 29. ניו יורק ג'טס (טרייד עם דנבר) - ניק מאנגולד (סנטר, אוהיו סטייט) 30. אינדיאנפוליס קולטס - ג'וזף אדאי (רץ אחורי, לואיזיאנה סטייט)

moss84

New member
זה רק נדמה לי?

או שהדראפט הזה הגנתי במיוחד? האמת שלא ממש עקבתי אחרי הדראפט'ס הקודמים אבל נראה שכמעט כל הבחירות מוכוונות הגנה, לא?

למעלה