בוש הלך לסיינטס.

הייתי עושה טרייד במקום הג'טס

נותן את בחירה 4 + בחירה מספר 29 תמורת רג'י בוש.. ובמקום ניו אורלינס- בתקווה לוס אנג'לס עוד שנתיים-3.. הייתי מקבל זאת מייד . יש להם את דוס מקאליסטר שחוזר ויהיה לכם עדיין בחירה גבוהה+29

ESPN

New member
לא מבינה למה הג'טס לא לקחו את

ליינרט עם הבחירה ה-4. מצידי, אם הם רוצים להמשיך לסמוך על הכתף הדפוקה של פנינטון, שיבושם להם.

lambdeus

New member
או על רמזי.

אבל ברצינות. ק"ב עם שני ניתוחים בכתף ועוד אחד שכבר שנים מקבל הזדמנויות ונכשל בכולם, הם לא פתרון. עוד עוננה פיננסית לקבוצה השניה שאני אוהב.

DAnalyst

New member
סבלנות

רמזי הוא לא גרוע כמו שנדמה לך, כנ"ל פנינגטון בימים בריאים, והג'טס בוחרים מוקדם בסיבוב השני. יהיו עוד הרבה QB טובים לקחת.

ESPN

New member
אבל לפנינגטון אין ימים בריאים בשנים

האחרונות. בנתיים מסתמן שליינרט הוא האהרון רוג'רס / בן רות'לסברגר של השנה - QB שנבחר במקום הרבה יותר נמוך מהצפוי. לביג בן זה בסופו של דבר יצא מצויין, נראה מה יהיה.

ESPN

New member
אני חושבת שהוא ילך לאריזונה, לעבור

שנה חניכה מוורנר ואז לסחוב ת'פרנצ'ייז. לדעתי זה יכול להיות פיצוץ. (במובן החיובי של המילה). אם ליינרט יעמוד בציפיות, יחד עם אדג'רין ג'יימס - יהיה כיף לראות (כמובן בתנאי שיש להם כסף לשלם לשניהם...).

lambdeus

New member
רק לא לאריזונה

זה מב שחסר לי. קבוצה חזקה בבית של הניינרס.

DAnalyst

New member
אבוד

אני לא חושב שאריזונה תחלש בשלוש שנים הקרובות, השאלה אם ייצא לוורנר לשחק את כל החוזה או שיחליפו אותו באמצע. אני לא רואה אותו פורש מרצונו בשנים הקרובות.

DAnalyst

New member
מצוין

היו לי דילמות אם הם צריכים לקחת את קאטלר או את וינסון ג'אסטיס, אבל ברגע שליינארט הגיע לשם...

lambdeus

New member
מדהים איך תוך שנתיים

אריזונה הפכה למעצמת התקפתית פוטבול. ליינהרט, אדג'רין ג'יימס, אנקין בולדין, לארי פיצ'גרלד. יהיה מאוד מעניין בבית הNFC מערב.

DAnalyst

New member
אתה מתעלם ממשהו

OL!!!! ג'וש אכל עשב כמה שנים, וורנר אחרי עונה של הסתגלות לעשב בג'איינטס נתן עונה טובה, אבל אני לא רואה רוקי שורד שם, והריצות לא התקדמו מטר. הם צריכים OL אם הם רוצים לנצח מישהו.

ranshechter

New member
השיטה של אריזונה הרבה יותר מתאימה

לו ובג'טס נראה לי שהוא היה סובל

למעלה