אווווווווווו עכשיו אני מחכה לתגובה של לירן כדי לראות אם הכאבת לו
H H E L L O111 New member 21/6/04 #124 לילה טוב ../images/Emo1.gif נדמה לי גם אני יוצא לישון... אז לילה טוב נמשיך מחר......
S sapir aloud555 New member 21/6/04 #125 לילה טוב ערפושששששש בטח יגידו מה אלה ארבעת המשוגעים האלו שערים בשעה כזווו....... טוב גם אני הולכת לישון אז בהבייייי עייפה...
לילה טוב ערפושששששש בטח יגידו מה אלה ארבעת המשוגעים האלו שערים בשעה כזווו....... טוב גם אני הולכת לישון אז בהבייייי עייפה...
A aloudy New member 21/6/04 #126 טוב אם כולם פורשים גם אני פורש. לילה טוב לכולם... ולא ידעתי שמהודעה קטנה נעשה פה בערך 130 הודעות......... ... טוב ביי.
טוב אם כולם פורשים גם אני פורש. לילה טוב לכולם... ולא ידעתי שמהודעה קטנה נעשה פה בערך 130 הודעות......... ... טוב ביי.
H H E L L O111 New member 21/6/04 #15 ../images/Emo3.gif נדמה לי שמהיום גם אני אהפוך את סדר היום שלי....
H H E L L O111 New member 21/6/04 #25 זאת אומרת שעכשיו אני ער, וכרגע אני לא ממש חושב שאכנס לישון... אז אישן בבוקר כפי שאמר,ת וזה יהפוך לי את השעון, אני אשן ביום ואשאר ער בלילה....אבל עכשיו זה לא ממש מפריע לאף אחד, חופש גדול.
זאת אומרת שעכשיו אני ער, וכרגע אני לא ממש חושב שאכנס לישון... אז אישן בבוקר כפי שאמר,ת וזה יהפוך לי את השעון, אני אשן ביום ואשאר ער בלילה....אבל עכשיו זה לא ממש מפריע לאף אחד, חופש גדול.
N necky New member 21/6/04 #26 אצלי זה ככה... כל השנה גם כשיש לימודים אבל השינוי הוא שאני ער בלילה אבל לא יושן בבוקר אלא הולך לבית הספר
אצלי זה ככה... כל השנה גם כשיש לימודים אבל השינוי הוא שאני ער בלילה אבל לא יושן בבוקר אלא הולך לבית הספר
N necky New member 21/6/04 #30 דווקא לא.... אני מתפרע בבית הספר ולא יושב לשנייה על הכיסא ומשחק כל היום כדורסל ואם תשאל את ספיר היא תגיד לך מה אני אומר לה כל פעם שאני חוזר מהבית ספר
דווקא לא.... אני מתפרע בבית הספר ולא יושב לשנייה על הכיסא ומשחק כל היום כדורסל ואם תשאל את ספיר היא תגיד לך מה אני אומר לה כל פעם שאני חוזר מהבית ספר
H H E L L O111 New member 21/6/04 #41 ../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif אני מעדיף כדורגל אבל שיהיה יופי שאתה לא נרדם......[כמוני למשל...4 פעמים... ]
../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif אני מעדיף כדורגל אבל שיהיה יופי שאתה לא נרדם......[כמוני למשל...4 פעמים... ]
N necky New member 21/6/04 #43 חחחחחחח לפעמים אני נרדם גם גם אני מעדיף כדורגל אבל אי אפשר לשחק כדורגל בבית הספר כאשר אתם רק 3 בנים בכיתה אז אנחנו משחקים כדורסל
חחחחחחח לפעמים אני נרדם גם גם אני מעדיף כדורגל אבל אי אפשר לשחק כדורגל בבית הספר כאשר אתם רק 3 בנים בכיתה אז אנחנו משחקים כדורסל