בושה! לא כתבתם אף הודעה היום! לאן הגענו???? מישהו ער?! לא נראה לי..... אז תגיבו אם אתם פה......=/
A aloudy New member 21/6/04 #1 בושה! לא כתבתם אף הודעה היום! לאן הגענו???? מישהו ער?! לא נראה לי..... אז תגיבו אם אתם פה......=/
N necky New member 21/6/04 #2 אני פה... וגם ספיר פה כן בושה חכו עד מחר ותראו מה תעשה לכם ספיר אני מרחם עליכם
S sapir aloud555 New member 21/6/04 #13 מממ.... סבבה...אני אפילו לא בדקתי ממוצע..... אבל תעודה לא רעה בכלל יצאה לי. רק חשבון לא משו :-S
N necky New member 21/6/04 #11 אצלי הכל מצוין וגם אצלי משעמם אין מה לעשות באינטרנט ואין מה לראות בטלוויזיה
A aloudy New member 21/6/04 #17 ../images/Emo1.gif כן.... אין מה לעשות.... נדמה לי שהחופש התחיל כבר עכשיו לשעמם אותי.....
N necky New member 21/6/04 #23 אני בכלל... לא רציתי שיתחיל החופש פשוט רציתי שכל השנה תהיה כמו סוף השנה הולכים לבית הספר רק כדי לעשות כיף ולא ללמוד
אני בכלל... לא רציתי שיתחיל החופש פשוט רציתי שכל השנה תהיה כמו סוף השנה הולכים לבית הספר רק כדי לעשות כיף ולא ללמוד
A aloudy New member 21/6/04 #32 חחחח בדיוק! תאמת שלא חשבתי על זה, אבל מחשבה טובה....[ומי אמר שהמורים יסכימו לה?.... =/ הם לא יסכימו לה....
חחחח בדיוק! תאמת שלא חשבתי על זה, אבל מחשבה טובה....[ומי אמר שהמורים יסכימו לה?.... =/ הם לא יסכימו לה....
N necky New member 21/6/04 #33 מי אמר... שאנחנו צריכים תמיד לעשות מה שהמורים מבקשים מאתינו? אנחנו לא נעשה חחחחחחחחח