בכל זאת,נגיב לשטויות שאמרת...
אני בחיים לא אמרתי: "אין מה לעשות עומדים מולנו כנופיות של מחבלים" וגם לא דבר דומה לזה. אם נוח לך להבין את מה שאתה רוצה להבין,אז תתוכח עם עצמך באמצעות סימולציה או כל דבר שאתה רוצה. בכל אופן לדיון כזה, אתה לא צריך פרטנרים,אולי חוץ מצהוב בנשמה- שניכם מדברים בלי הרבה קשר אחד לשני,ותוקעים לכ"א איזה משהו בתוך הפה...... לא מזמן אמרתי שנמאס לי שתינוקות נולדים על הכוונות של טרוריסטים,ואתה קראת לי פציפיסט. נו יופי, לא ידעתי שגם תינוקות צריכים להתגייס למלחמה הזאת, זה אומר משהו עליך,לא?.משהו תקוע במחשבה.!!! כמו שאמרתי מקודם לא התחתנת עם הציונות.אני בטוח שגם היא לא רוצה להתחתן עם כיעור מחשבתי כמו שלך. לא אתה תקבע לי, לענבר או לכ"א פה אם הוא ציוני או לא. יש פה אנשים שמסתכלים קדימה,ולא חיים כמוך על מיסטיקות מטורפות של "הכל שלנו",ומביאים ציטוטים מלפני 3,000 ,ורוצים לבסס עליהם פה את החיים במאה ה21. בסופו של דבר,אחרי שנעיף את ערפאת,ונפעל בכל האמצעים הצבאיים,ורק כאשר באמת ייראה שיש סיכוי, אז נגשים אותו. אחת המטרות הבסיסיות של המדינה זה לשאוף להספקת ביטחון לאזרחיה. אם נחיה ככה עוד עשור או שניים,אתה תראה כבר את השיירה שתתחיל לברוח מהארץ הזאת. זאת השאיפה הציונית שלך?.להראות שהציונות כולה מוכנה להתאבד על קיצוניות?. אף אחד בינתיים לא רץ לתת את ירושלים, כל מה שאני מביע פה הוא רק דעה מה עלינו לעשות אחרי שהצד השני יהיה מוכן לזה,וזה יכול לקחת עשרות שנים- אני לא לחוץ, וכן אני מוכן למלחמה- אני רק מבין שזה יהיה בלתי נמנע,כמו שאתה אולי פעם גם תבין..... "ויש את המרקיסיסט השבוי לעבר..." אתה היחידי פה שביסס את תפיסת עולמו על ציטוטים מלפני חמישים ומאה שנה,שנאמרו בהקשרים אחרים,ואתה קושר אותם להווה איך שנוח לך.