בושה

EverMan

New member
סלח לי חמוד. לי נמאס

מכל ההנשאויות , ירידות , הקנטות , קללות , הכללות וכו´ וכו´. הוא לא בא לפה אחרי השביתה הממושכת שלו לכתוב או להביע דעה , אלא בשביל לנגח ולשנוא. אם הוא רוצה את זה ? - סבבה ! שלא יגיב לי. אני לא אסבול שיגדפו אותי בויכוח.

udi17

New member
בכל זאת,נגיב לשטויות שאמרת...

אני בחיים לא אמרתי: "אין מה לעשות עומדים מולנו כנופיות של מחבלים" וגם לא דבר דומה לזה. אם נוח לך להבין את מה שאתה רוצה להבין,אז תתוכח עם עצמך באמצעות סימולציה או כל דבר שאתה רוצה. בכל אופן לדיון כזה, אתה לא צריך פרטנרים,אולי חוץ מצהוב בנשמה- שניכם מדברים בלי הרבה קשר אחד לשני,ותוקעים לכ"א איזה משהו בתוך הפה...... לא מזמן אמרתי שנמאס לי שתינוקות נולדים על הכוונות של טרוריסטים,ואתה קראת לי פציפיסט. נו יופי, לא ידעתי שגם תינוקות צריכים להתגייס למלחמה הזאת, זה אומר משהו עליך,לא?.משהו תקוע במחשבה.!!! כמו שאמרתי מקודם לא התחתנת עם הציונות.אני בטוח שגם היא לא רוצה להתחתן עם כיעור מחשבתי כמו שלך. לא אתה תקבע לי, לענבר או לכ"א פה אם הוא ציוני או לא. יש פה אנשים שמסתכלים קדימה,ולא חיים כמוך על מיסטיקות מטורפות של "הכל שלנו",ומביאים ציטוטים מלפני 3,000 ,ורוצים לבסס עליהם פה את החיים במאה ה21. בסופו של דבר,אחרי שנעיף את ערפאת,ונפעל בכל האמצעים הצבאיים,ורק כאשר באמת ייראה שיש סיכוי, אז נגשים אותו. אחת המטרות הבסיסיות של המדינה זה לשאוף להספקת ביטחון לאזרחיה. אם נחיה ככה עוד עשור או שניים,אתה תראה כבר את השיירה שתתחיל לברוח מהארץ הזאת. זאת השאיפה הציונית שלך?.להראות שהציונות כולה מוכנה להתאבד על קיצוניות?. אף אחד בינתיים לא רץ לתת את ירושלים, כל מה שאני מביע פה הוא רק דעה מה עלינו לעשות אחרי שהצד השני יהיה מוכן לזה,וזה יכול לקחת עשרות שנים- אני לא לחוץ, וכן אני מוכן למלחמה- אני רק מבין שזה יהיה בלתי נמנע,כמו שאתה אולי פעם גם תבין..... "ויש את המרקיסיסט השבוי לעבר..." אתה היחידי פה שביסס את תפיסת עולמו על ציטוטים מלפני חמישים ומאה שנה,שנאמרו בהקשרים אחרים,ואתה קושר אותם להווה איך שנוח לך.

EverMan

New member
אני עשיתי לו את הנאום הזה כבר

עשרות פעמים. כבר נמאס מההשמצות האלה. חבל שאתה טורח לענות לו בכלל.

מעניין, תמים שלי

כשאתה משמיץ את הימנים כאן זוהי השמצה צודקת, ואתה אחרי זה אפילו לא מבין מה לא בסדר בהשמצות-עקיצות האלה שלך.

EverMan

New member
חמוד , אני לא מתמם ואני לא טלית

שכולה תכלת , אבל אני לא מפרסם הודעות השמצה שלמות ללא תוכן מלבד השמצות. הוא אשכרה מפרסם הודעות שכל תוכנן זה התקפה עליי השמצות וקללות. שיחסוך ממני.

.המוסד

New member
אוי אוי אוי, נראה שנגעתי בעצב חשוף

של ה"פטריוט", אז מצטער על הטעות, אז בגלל שהערבים נלחמים בנו צריך לוותר להם, הבנתי, מה שלא הבנתי, העם מפריע לך שתינוקות נולדים או שיש ערבים עם רובה צלפים? למיטב ידיעתי, קראתי לך פציפיסט במקרה אחר. כשלא מצליחים להתמודד עם השאלות אז עוברים להתקפה חסרת בסיס, אני אולי לא אקבע מהי ציונות, אבל, גם לא אתן לחלל את הציונות ולהדביק לה נסיגה מיהודה ושומרון, ומירושלים, מבחירה! לא מאילוץ חסר פשרות, ב-ח-י-ר-ה אני לא קושר שום משפט ולא מסלף אף מילה(נראה לי שמצאת לך בן ברית כענבר) אבל האמת, כשמדברים על דברים שהיו לפני חמישים שנה, אין ברירה אלא להביא ציטוטים מאז, אלא אם אתה רוצה סרטים, פסקולים, מכתבים, וכדומה

EverMan

New member
לא ביקשתי ממך לא לדבר עליי ?

סילוף .. בדיוק ... אני מסלף , משקר , מגדף , וכו´ וכו´ .. אם אני כזה זוועתי - תחסוך ממני את הסבל שאתה ואל תדבר עליי או איתי. "זה מתחת לרמה שלך"

totony

New member
נס! הסנאי חזר בגירסה מחודשת!

ברוך השב, "סנאי מכור לקורנפלקס"... אחלה כינוי....

למעלה