אז אתה אומר שמי שימני הוא לא בנאדם?
עוד התבטאות בלתי-דמוקרטית בעליל מבית היוצר של ענבר. ותעשה לי טובה, אל תלמד אותי אזרחות, קיבלתי 97 בבגרות. מה שאתה עושה זה פשוט מערבב את השסע הפוליטי בשסע הדתי, דבר שהוא לא נכון. זה נכון שהימין לפעמים מזוהה יותר עם הדת, אך אין ביניהם כל קשר במצען של שתי המפלגות הגדולות! אתה פשוט ממשיך לדבר שטויות, תנסה ללמוד קצת מימני אינטלגנט (לשם שינוי, לפי משנתך! אה...אתה יודע בכלל מה זו משנה?) שוב אני אסביר לך: אין קשר בין ימין ומדינת הלכה, יש קשר בין דתיים אורתודוכסיים לבין מדינת הלכה! ימני יכול להיות גם חילוני גמור, אם אתה לא יודע (ואתה לא יודע, הוכחת זאת) אלה שמסתפקים בינתיים ב"דברים הבסיסיים", הם למעשה החרדים המתונים יותר- ש"ס, אלה שמכירים במדינה ומנסים באמצעות השלטון- לשנותה אני בינתיים לא שמתי לב לאי-אילו הצהרות דתיות באופיין מצד הליכוד\מולדת ,מפלגות ימין לכל דבר ענבר, אינני מביע פה דיעה, אני מציג לפנייך עובדות הכתובות בכל ספר אזרחות, אני מציע לך להעיף הצצה נוספת בספר האזרחות אותו למדת. "אחי, תלמד אזרחות"...כבר למדתי, קיבלתי 97 על הדברים שאתה, ידידי הלא-מלומד, לא יודע! עם 97 אתה לא תוכל להתווכח, כי גם אם לך יש 100 (ואני בספק)- השאלה הזו לא הייתה בבגרות. במבחנים פנים-בית-ספריים, קיבלתי על זה 100, עם זה-לא תוכל להתווכח. אותי תפסת מלכלך על דברים שאני לא מבין? תנסה שוב? ענברוש, מתוק שלי, זו לא בושה להודות שטעית. טעית בעובדות, תודה בזה, ונגמור את העיניין, כי השגיאה הזו גורמת לך לצאת מנקודת-הנחה מאוד מאוד לא נכונה.