בושה.

בושה.

הולך להיות יום העצמאות הכי מגעיל שהיה אי פעם ברעננה. האמנים- ע ל הפנים. פשוט עצוב שבחרו לפנות רק לקהילה של אוהבי הרוק ולהביא את כל הזמרים הגרועים. מה עם אוהבי המזרחית? איזה קיפוח, בושה. יהיו רק פעמיים זיקוקים? תמיד יש 3-4, דווקא השנה? שאומרים שהחגיגות יהיו גדולות פי כמה וכמה משנים קודמות? הולך להיות מ ע פ ן !

תראה, כאן הרגזת אותי ../images/Emo13.gif

אני חובבת רוק בכלל ורוק כבד/מטאלי בפרט. עם כל חיבתי לפולקלור לסוגיו - מלהקות צבאיות, דרך שירי א"י ועד מזרחית - זו בעיני לא ממש מוזיקה...

a r t h e m i s

New member
צודק ולא מהסיבות שנקבת בהן

חזרתי עכשיו מהפארק. פיככככככככככככככככככס. הזיקוקים? היו סבירים לא יותר מזה. המנחה? על הפנים. אפשר לחשוב שזה מסיבת יומהולדת לילד בן 8. כמעט עליתי על הבמה לתת לו כאפה לאיפוס. הריקודים? אלוהים- אני מבינה שיש מסורת אבל בכנות- את מישהו חוץ מאת הורי הילדות מעניינים ריקודי מופע סיום השנה האלו? התשובה היא= לא! ואבי סינואני? (מי זה בכלל?) = בושה איך שהוא שר את התקווה- רגע מרגש של שירת התקווה בכל העולם הפך לסלסול ארוך שיותר דמה ליבבה. וכשהוא פצח במחרוזת שירים ביקשתי מאחותי שתאפס אותי לשניה- אולי בטעות נקלענו לחגיגת מימונה המונית. בקיצור- בוששששששששששששששששה אחת גדולה. מקוה שמחר בקונצרט תעלה הרמה בגדול. מישהו מהאחראים על הבחירות העגומות הנ"ל קורא את ההודעות האלה? לילה טוב לכם רעננה וחג עצמאות שמח.

לעומתך...אנחנו על מיגוון גילאינו - נהנינו עד

מאוד... אני אישי וארבעת ילדיי- (גילאי: 45, 19, 16, 11 ) - נהנינו עד מאוד... לילד בן ה -11, פעמיים זיקוקים - היו יותר מדי... והספיקו עד לשנה הבאה... (ואגב, אם היו רק שני מופעי זיקוקים שאגב, הפעלתם עולה כסף רב. - וחסכנו כסף למשלם המיסים - ברכה!!!) לבוגר שלי ולחבריו החיילים הספיקה התוכנית ומשום כך, נשארו בגבולות עירם...בשעות הבוקר המוקדמות כאשר הבוגר נכנס הבייתה אמר שהחברה נהנו מאוד... הבנות שלי, שיצאו בקבוצה - (חלק מהקבוצה עדיין ישנים אצלי בבית משום קירבתינו לפארק...) חזרו הבייתה מאושרות על אף שרוססו בספריי בדרך מ. ואל מהמופעים... (הבנתי שבתוך תחומי המופעים לא הורשו להסתובב עם ספרי ריסוס למינהם, כל הכבוד על האכיפה!!!). לי ולאישי הייתה אוירת חג אמיתית , ("אווירה מחשמלת" במובן החיובי של הביטוי...) אומנם, הובלנו ע"י הילד הקטן, שהתעקש שהוא מבלה רק עם חבריו, אז השגחנו בשלט רחוק... פגשנו מכרים ואף כאלה של פעם בשנה, המוסיקה נעמה לנו מאוד והרגשנו מאוד גאים להיות שייכים לעיר ... לגבי מופעי הריקוד, בעבר בנותיי כיכבו כך שנים לא מעטות, הרי, שחוץ מהורי הרקדניות מגיעים אף חבריהם, משפחתם הרחבה ועוד...ואין מאושרות מאותן רקדניות שמקבלות במה על עבודה רבת השנים בעירם...ואגב, אני שאין לי כבר ייצוג, נהניתי לראות את מופעי הילדות, אותה הנאה, מרגשת עד דמעות שהייתה לי , כאשר ראיתי קטע ממופעי הריקוד והשירה של הילדים בטלוויזיה בטקס הדלקת המשואות... ואגב, עומרי, זכור לי ששמעתי שירים מזרחיים שגרמו לי לרקד... ( אבי סינואני, הוא לא אחד מהם?) חזרנו הבייתה עייפים אך מרוצים... והלוואי עלינו כל שנה... ועכשיו אני רצה ל "שעת הכושר" ... חג שמח ל-כ-ו-ל-ם/ן...

אני מסכימה עם תמי וארתמיס כאחת :)

עם ארתמיס לגבי הצפיפות - אולם זה אומר שהארועים פופולאריים, אהובים על ידי תושבי ותושבות העיר, למרות שאני אישית כבוגרת (לולא הייתי באה עם ילדיי) לא הייתי נכנסת לצפיפות הזו. ובעודי אומרת זאת, אני חייבת לציין שכמי שמכירה ה-מ-ו-ן א/נשים ברעננה (מבתיה"ס והגנים של ילדי, מהפעילות הציבורית, מהשכונה ובכלל) - מאוד נהנתי לפגוש המון מכרים. תחושה של יישוב קטן...זהו אחד מיתרונותיה של העיר שלנו
הזיקוקים היו צנועים, במידה. אהבתי. הבת שלי הופיעה עם האפרוחים בבימת הילדים. היה מקסים בעיני - מופע שלם של ילדי רעננה. נהנתי מכל רגע, גם מהרגעים בהם היא לא הופיעה. זה היה פשוט מקסים ותודה לאגף חינוך משלים ולאסתר סלע העומדת בראשו על המופע המקסים הזה. בכלל, הארועים ברעננה היו יותר "של התושבים" ופחות מלאכותיים ופלסטיים מאלו שבעירים אחרות. (כששבנו הביתה ראיתי את המופע האורקולי בת"א, בטלוויזיה - אם יש בושה ובזבוז כספי ציבור, שם הם היו. הבוקר אמר מישהו בטלוויזיה שניתן היה לעשות את המופע הזה, שצפו בו לייב רק 100,000 איש ואישה ורוב העם צפה בו בטלוויזיה, באנימציה, בעלות מינימאלית....צודק....ורמי ורד אמר שהדבר הכי טוב שקרה היום, זה שלרוחמה אברהם נגמר הכסף - היא לא תבזבז יותר).

BellA עלמה

New member
צודק

הזיקוקים השנה היו די מעכזבים. אני שגרה בבניין גבוהה יכולה לראות את כל הזיקוקים מסביב (הרצליה, כפר סבא, רשפון נתניה ואפילו עד חדרה) נתניה השנה היו קצת יותר מכולם השאר עיכזבו ובגדול דיכאון לאומי? חסחנות? השנה של מלחמת לבגון ה2 היו יותר מהשנה(ואז באמת הייתה סיבה למה להצטנע)

קצת פרגון לא יזיק

עם כל הכבוד לביקורת שאת כותב כאן ואני מאוד בעד ביקורת קצת ענווה וצנעה לא תזיק. עשרות האלפים שהיו אתמול בפארק רעננה עד השעה 05:30 בבוקר הם העדות לכך שהאנשים נהנו. 5 במות (במת ילדים, במת ניגונים, במת נוער, במה מרכזית ובמת המושבה) איפשרו לכל אחד בכל גיל לבחור להיכן ללכת. יהדית רביץ, גידי גוב, אבי סינאווני ולהקות המחול של רעננה הם מיגוון מספיק מכובד לבמה המרכזית ואין ספק שלכל אחד יש את הבחירה שלו, אנו השתדלנו לקלוע לדעתם של רבים בכל חתך הגילאים ואני חושב שאין עוד עיר שמשקיעה כל כך בארועי יום העצמאות שמבחינתנו עדיין לא הסתיימו. יש לנו היום גם את פסטיבל המחולות וקונצרט ראש העיר שיתקיימו היום. רבים משכנינו באים גם הם לחגוג ברעננה בגלל אותו מיגוון רחב. עובדי העירייה השקיעו את כל מרצם ונשמתם כדי שאתם תהנו אז עם כל הכבוד לביקרות אפשר לפעמים לחשוב קצת מה ומי עומד אחרי כל המאמץ הרב שמושקע בכך.

אכן, ארועי יום העצמאות היו נפלאים

הכל היה מאורגן לעילא ולעילא - ואני מציינת זאת הן כתושבת שטיילה בשבילי הפארק, הן כאמא לילדה שהופיעה בבימת הילדים, הן כאם לילד בן 12 שהסתובב שם בביטחה עד שלוש לפנות בוקר והן כמי שראתה עשרות רבות של חגיגות בערים שונות בחייה ורכשה לעצמה קצת פרספקטיבה.... נכון הוא שאני אישית לא נוטה להידחק בהמון חוגג בשום מקום, אולם בגלל הילדים אני מגיעה כל שנה, ומתרשמת לטובה כל שנה מחדש מהמגוון, הארגון, האיכות, הטיפול בהמונים. תמיד יהיו מי שסיוואני מחד או יהודית רביץ מאידך, לא יהיו לטעמם. וארתמיס - חכי חכי, התאומים יגדלו ויופיעו בבימות....
הקהל בבימת הילדים היה קהל תושבים רב (הערכתי שהיו שם כ- 3000 צופטות וצופים מכל הגילאים - כולל לא ממעט בני נוער), לא רק הורי הילדים המופיעים. זה היה אחלה מופע של ילדים לילדים.

חגיתלה

New member
דווקא היה נחמד בהחלט../images/Emo13.gif

לא שאין לי הערות והשגות, אבל הערות הן דבר בונה. האירוע היה מכובד, אך המנחה באמפי היה ילדותי וגמגם וכל מילה שניה שלו הייתה סבבה. שזה מרגיז לכשלעצמו. המצגת ל60 שנות המדינה הייתה מאוד יפה ומכובדת. הזיקוקים היו יפים וצבעוניים ובהחלט האירו את השמיים, אך נורו באופן אקראי. יחד עם זאת בהחלט עשו את עבודתם והאירו את השמיים. ההסעות - נושא ההסעות היה מאוד לא ברור. מתי יש ומהיכן הן יוצאות, וכיצד נחזור מהפארק. למזלי השנה הגענו עם הרכב, אבל חברים שהגיעו בהסעה ויצאו משער האמפי גילו כי אין מהשער הזה הסעות ונאלצו ללכת ברגל עד לרחוב ירושלים פינת וייצמן ומשם לקחת אוטובוס לוייצמן וללכת ברגל עוד 15 שעה לביתם. אבל הנקודה שהכי הפריעה לי הייתה בשירת ההמנון הלאומי שלנו. ולא אני לא מתכוונת לאבי סינוואני ששר איום ונורא. אני מתכוונת לעשרות בני נוער שהמשיכו במעלה האמפי לשיר ולצעוק ולרסס ולאכול ולצחוק. כאילו ההמנון הלאומי אינו נוגע להם. והפריעו לי הורים שצעדו עם ילדיהם והמשיכו לשיר ולשאול אותם איזה הפתעה לרכוש עבורם. ואז תהיתי ביני לביני האם הילדים של אותם הורים צעירים הם הדור הבא של הנוער שבחגיגות השבעים למדינה יתנהג כמו אלו שבזו השנה? אז על מי כעסתי יותר??? גועל נפש

BellA עלמה

New member
האירוע באמפי ללכת אחריה

שירים של נורית הירש היה ממש יפה הדבר היחיד הוא שחבל שלא היו סדרנים ביציאה מהחנייה .היה המון בלגן ולקח לנו משהו כמו חצי שעה לצאת מהאזור

די להתבכיין על כל דבר.....

אפשר לחשוב שאצלך בבית הכל עובד 10. כשיוצאים 8000 איש באותה עת יש קצת פקקים מה קרה!? גם אני הייתי.. תוך 10 דקות הייתי בחוץ. חאלס עם ההתבכינות הזאת כל הזמן עוד ועוד ועוד פקחים סדרנים שוטרים שלא יהיו פקקים..... נו באמת!? אפשר לסיים שהיה טוב בלי אבל.... תנסי/תנסו זה עובד טוב. יש לנו אחלה מערכת עירונית ואנחנו כבר לא יודעים מה לבקש. הגזמנו קצת עם הבקשות שלנו, רוצים שיהיה נקי בחג אבל שלא יפנו את הזבל בשבע בבוקר. רוצים קונצרט אבל שלא יהיה צפוף. רוצים מצעד המחולות אבל שלא יסגרו את אחוזה. רוצים להזמין את אורחינו לקונצטרט שיראו כמה טוב לנו אבל אם אפשר להזמין רק! את האורחים שלנו לא של השכנים שלא יתפסו לנו את המקומות. מה עוד.... אנחנו חיים בעיר אורבנית ולא בחלל החיצון. הרגזתם אותי. נרגעתי. שבת שלום. נ.ב. שוצמן, אתה לא צריך להתנצל, יש לך אחלה חברה בעבודה שעושים עבודה מדהימה!

תשתלטי על עצמך, בבקשה

שוצמן לא התנצל, לא חש צורך או התבקש להתנצל - למעט בהודעתך האגרסיבית. השאר החמיאו לעירייה מכל הלב מבלי לחוש שהם צריכים לדרוס גולשים אחרים כדי לצאת "צודקים" - כדאי לך ללמוד מהם משהו.

A r t h i m i s

New member
רוסנה- שקלת טיפול תרופתי?

מה יש לך????????? מה זה ההתפרצויות זעם האלו????? ולך שוצמן- אני מסכימה במאתיים אחוז שהיה ארגון למופת. מבחינת אבטחה וסדר- לפי מה שאני ראיתי היה פשוט פיקס. אין לי מילים. אבל עצם העובדה שאנשים עבדו קשה לא מחייבת משוב חיובי ולא פותרת את המתאמצים לשמוע ביקורת שלילית. בלי שום קשר לארגון, אני חושבת שהבחירות להופעות, למנחה ולריקודים היו תמוהות. מכיוון שנפגשתי עם חבורת רעננים עליזה וותיקה ביום העצמאות וכולם היו תמימי דעים ודעות שהשנה החגיגה בפארק היתה בסטנדרט נמוך. וחבל. זה לא גורע בכהוא זה מרמת השירות של העירייה, קבלניה ועובדיה. כרגיל- הם עשר! חנה, התאומים יכולים בעתיד לחולל בכל מופע פנימי של כל ביצפר בו הם יבחרו (לא דמוקרטי
) אבל אני לא אפיל על כל תושבי העיר את העונש הזה, יהיה חמוד ככל שיהיה. ושוב שאני שואלת- מי זה אבי סינואני???

חכי חכי... (עם התאומים והריקודים ../images/Emo13.gif)

אני מניחה שאבי סינוואני הוא זמר מזרחי. לטעמי החגיגות בפארק היו מצויינות כתמיד. יע"ז אני לא הולכת לארועים המוניים אלא אם כן אין לי ברירה - ולכן מתכנסת בחזרה למעוני הרגוע מיד כשמסיימת את חובותי האימהיים. לא הולכת למופעי יום העצמאות. כפי שציינתי - בימת הילדים היתה מרגשת ונפלאה בעיני.

HayaBee

New member
עד לרגע זה לא הכרתי עשיתי הכרה בגוגל יש כזה

אבי סינוואני - זמר מזרחי, טוב שיש יום העצמאות מכירים זמרים שלא הכרנו במקום להנות מכאלו שמכירים ומוקירים.

שלום לכולם!

שלום לכם אנשי רעננה היקרים אני רוצה להבין על מה אתם מתבכיינים את נשמעים כאילו כל הזמן רע לכם פה רע לכם עושים לכם עוול בבקשה תקחו את רגליכם ותעזבו את העיר! מי שלא טוב ל פה יכול ללכת! העיריה עוששה עבודה נפלאה ואתם לא מעריכים פה כלום מה קרה לכם השתגעתם????!!!! אני חושב שלא רוסנה צריכה טיפול תרופתי אלה אתם!!

למעלה