בושה לשכב

בושה לשכב

אני לא יכול לשכב עם נער בגלל שאני שעיר (ירדו עלי שאני גרוזיני ואני לא!) וגם יש לי ריח ואפילו קצת צואה בחריץ על אף שאני מתקלח !! בעיה נוספת , אני לא גאה בכך שאני הומו , ילדים צוחקים עלי בבי"ס ומרוב שצחקו עלי כבר גרמו לי להודות בכך שאני GAY . אני שמעתי על כך שבערוץ המדע נאמר שמי שצוחק על בנאדם כנראה שלו יש את אותה בעיה , אבל זה לא מעניין אותי כי גם ככה אני לא ישכב איתם (ראו לעיל למה) . אם שואלים אותי אם אני GAY - התשובה שלילית ! בעיה מס' 3 , יש ילד בבי"ס שאני דלוק עליו (כי הוא חתיך) והוא לפעמים מלטף אותי כדי לצחוק עלי ואני לא נותן לו זאת למרות שאני נהנה מכך . הוא יוצא עם בנות , למה שהוא יהיה דו ? אני יודע שהוא חולה על בנות!! אבל אני מת עליו , מה עושים? להגיד לו זאת ? זה לא יעזור כי מראש הוא לא ירצה לשכב איתי
(אני לא בטוח בכך , מישהו מפורום זיהוי מינית שב"בננה בום" אמר לי לומר לו מה אני מרגיש כלפיו ולשכב איתו) . מחכה לתגובות ...

St Frangelico

New member
סוודר של אמא אדמה

:) שמע ,ההודעה שלך הגעילה אותי,אתה לא חייב לספר על הריחות שלך ,זה כבר ביזארי אתה יכול לעשות עשווה,זה קצת כואב, אבל יש תוצאות נחמדות אחרי זה אם אתה לא מסתדר תבקש מחברה לך או משהו לעשות לך,או שתלך למכון .. בהצלחה וכל הקטע של הלשכב,שמע,אהבה לא תמיד חייבת להיות קשורה לסקס

בקשר להצעתך

איך אני יוריד בצורה שלא יבחינו שהורדתי , כלומר שאיפה שיש מקום חלק הכוונה שלא גדל לי שם שיער . נגיד עם אני מוריד שערות בישבן , וכשאני ישכב יראו את הרגלים שעירות והישבן חלק - זה מגעיל . אני יכול להתפשר להורדת האיזור שהשומן מתחיל ברגל ועד כולל הישבן , אבל להוריד גם את איזור השוקים אני לא יעשה זאת כי יבחינו שהורדתי !

SHAY4EVER

New member
אתה מוזר...

אתה כותב בפירוש שאתה לא הומו ואח"כ אתה מספר שאתה דלוק על מישהו. נ.ב. אף אחד לא צריך לדעת איזה ריח יש לך ואיפה, והבעיות עם השערות. תתגלח. (נקודה!)

resputin

New member
שי..

הוא לא אמר שהוא בפירוש לא הומו, ואח"כ מספר שהוא דלוק על מישהו- אלא כשהוא כתב "אם שואלים אם אני GAY התשובה היא לא!" הוא התכוון שכאשר אותם אנשים שמציקים ומעצבנים אותו, או אנשים ששואלים בכלל שואלים- התשובה שהם יקבלו היא "לא", כי מן הסתם הוא לא רוצה לספר להם, ואז הם לא יצחקו או יציקו לו על הנקודה הזאת. ובקשר לבעיות עם השערות, אני מקווה מאוד שלך אין אם אתה מציע לאנשים לגלח- אחרת הסוודר שבא בטיבעי? יכפיל וישלש את עצמו, כן בכמות וכן בכיעור. שיער *לא* מגלחים <במיוחד לא גברים. במיוחד וביוחד גברים שעירים> כי א'. זה לא יעיל. ב'. השערות צומחות עבות יותר, רבות יותר וקשות יותר. ו-ג'. מן הסתם זה לוקח המון זמן. -יש שיטות הסרת שיער *הרבה* יותר יעילות מגילוח.

upper girl

New member
אמממ

אמרו לך כבר לעשות שעווה אני איתם בעניין הזה יכאב קצת אבל זה יפתור את הבעיה ואם אתה חושב שלספר לו זה מה שנכון אז ספר לו אבל השאלה אם זה כדאי כי אתה אומר שהוא סטרייט אז סביר להניח שאם הוא נמשך רק לבנות הוא לא ירצה קשר איתך ולא ירצה לשכב איתך בכל מקרה לך לפי מה שהרגשות שלך אומרים אם אתה חושב שאתה צריך לדבר איתו כדי לפחות לדעת שאמרת וניסת אז סבבה תגיד לו ואם אתה שולל את זה שהוא ישכב איתך מהתחלה אז למה סתם לדבר בכל מה שתחליט בהצלחה

אני לא חושב , כך יעצו לי!

ציינתי שאליאור מפורום זהות מינית שב"בננה בום" יעץ לי כך!

resputin

New member
...

הסרת שיער: אפשר עם שעווה, קרמים ושאר צורות הסרת שיער שבשוק- לא לגלח. זה רק גורם לשערות לצמוח שחורות יותר ועבות יותר. אפשר לעשות את זה לבד <וגם לקבוע מה לגלח, כמה לגלח וכו'> ואפשר אצל בעל מקצוע >> בפורום "בנים בלבד" <255> ישנו שרשור על הסרת שיער אצל בעלי מקצוע וכמדומני גם כמה מיקומים, הייתי מציע לך לבדוק את זה. היגיינה: קיץ <בשלבי סיום, אבל עדיין>, חם, מזיעים.. ריחות הגוף הטבעיים מעולם לא התיימרו להיות ניחוחות ועל כך מתקלחים, מסבנים, שוב, שלישית, פעמיים ביום אפילו. אולי אתה לא מנקה עצמך מספיק, לכן הריחות. אם הבעיה נמשכת, אולי יש צורך ללכת לבעל מקצוע- למרות שאין לי מושג למי הייתי מכוון את הבעיה הזו. אידיוטים בסביבות גידולם או\ו במקומות סוציאלים אחרים: לניגוד למה שערוץ המדע אמר, לא כל מי שצוחק על בן אדם, יש לו כנראה את אותה הבעיה. לפעמים ההפך הוא הנכון, ולעיתים זה בגלל.. טיפשות. אם אנשים צוחקים עלייך, המיטב שתוכל לעשות זה להראות בגרות ופשוט לא להסתובב בסביבתם, או לא להגיב. להלן שיטת ה-'שילכו קבינימט'. הבחור: אני חשוב שהתשובה היא בגוף השאלה. אני אסביר; "..והוא לפעמים מלטף אותי כדי לצחוק עלי.." -אם הוא צוחק עלייך, זה אדם שהיית רוצה להיות איתו? נשמע לי כאילו הוא אדם שנראה טוב, שיודע שהוא נראה טוב, והוא רוצה לשחק בך ולצחוק עלייך. אולי הוא ביסקסואל, אבל אפשר להניח שהוא סתם אידיוט- ולכן עומדות בפנייך שתי ברירות. האחת היא לא לספר לו שאתה רוצה אותו, להבין שהוא אידיוט -אידיוט שווה, אבל עדיין אידיוט- ולהשתמש בשיטת ה'שילכו קבינימט' גם עליו. השניה היא לספר לו שאתה רוצה אותו, וכן יהיו שלוש השלכות: 1. הוא ביסקסואל- ונמשך אלייך. 2. הוא ביסקסואל- אבל לא נמשך אלייך. 3. הוא סטרייט, מניאק, מעצבן ונבלה- שירוץ ויספר לחברים שלו, שישבו לך על העצבים עוד יותר חזק אפילו. (ההכי סבירה, לפי הכתוב) אני, הייתי מציע ללכת על האופציה הראשונה, אבל אולי תבחר אחרת- זו בחירה שלך. אם אמרת שזה לא יעזור לך בכל מקרה, הייתי ממליץ בחום ללכת על האופציה הראשונה שוב. *אני חייב לציין, שיש הרבה יותר מה לעשות חוץ מישר ללכת ולשכב עם מישהו. אם אתה חושב שבלי ניסיון מיני, ישר תלך אל מישהו ותצפה לסקס מדהים ומלהיב, עומדת בפנייך בעיה קשה. בהצלחה.

ברוך אתה פורום ג"צ

בורא פרי הרספוטין!
כל הכבוד, יופי של עצות
(למה אין פה אייקון של אצבע שמצביעה למעלה?)

יש לציין ש...

אנחנו בפנימייה . שנה שעברה שאלתי את חבר שלי (שהוא גם מניאק , כל העולם מניאקים!) איך אומרים באנגלית "אני רוצה לרדת לך"? (בגלל שאני מתבייש לומר לכוסון שאנו מדברים עליו בעברית) והוא ענה לי "אי וונט טו סט יור פינס" . אוקיי , אני והוא עלינו לאגף השני בפנימייה , והכוסון התקלח . אני קראתי לו באנגלית פעם אחת ונקראתי בצחוק (עם חבר שלי , וגם אני רעדתי מבושה וקצת פחדתי .) והכוסון עצר את מים וצעק "מה" , כך היה פעם שניה ושלישית . לבסוף , כשהכוסון יצא מהמקלחת וירד לחדרו , אני קראתי לו "אי וונט טו סק יור פינס" והוא לא רצה . הצעתי לו 50 ש"ח והוא הגיב שאפילו תמורת מיליון ש"ח הוא לא ירצה ונכנס לחדרו . יש לציין שבזמן שניהלתי שיחה עם הכוסון , חבר שלי צחק במסדרון על כל הקטע הזה (הוא לא הומו! הוא גם מכוער רצחחחחחחחח!) וכנראה שהכוסון רצה אבל בגלל שהיצור צחק במסדרון, הוא (הכוסון) כאילו לא רצה . אז כנראה שהוא יודע שאני הומו , ואולי הוא לא כ"כ בטוח שאני משחק אותה הומו . אתה משתמש במילים לא מוכרות לי , כמו "ביסקסואל" . אני הומו אבל אני לא הולך למועדונים וכמעט ואף פעם לא מבקר בפורומים של GAY . אני חדש בקהילה . כמו כל ההומוהים (או רובם) אני רגיש , ולא אהבתי חלק מהתגובות שלא אהבו את הריח .... שיער ואפילו צחקו עלי ! נפגעתי מכך ! תבינו , אני במצב קשה , כל השכבה צוחקת עלי, עזבתי חבר טוב שלי בגלל שהפה שלו יותר מידי גדול (למי שלא הבין , הוא סיפר שאני הומו וגם לא עניין אותי איך פלט לו , נפרדתי ממנו וזו הפעם ה-10 [בערך] שאני זרקתי אותו) . גם ככה יש לי מספיק על הראש - כל מיני דברים שאני מרגיש איתם לא טוב בפנימייה ונמאס לי , נמאס לבכות לאמא שלי חצי שעה בטלפון בכניסה לפנימייה שאני לא רוצה להיכנס לבי"ס . נמאס לי להיות מדוכא ורק לאכול חרא! נמאס לי מהבן זונה שצוחק עלי . נמאס לי להתעלם מילדים כל הזמן , כי הם חסרי חיים ולכן ימשיכו להטריד אותי גם אם אני לא מגיב , כי אין להם על מי לצחוק !!! אני צריך לנטוש הרבה זמן מהלימודים וללכת ללמוד אומנות לחימה . שילכו להזדיין כל העולם! נמאס כבר!

resputin

New member
אממ...

תשמע, איך אתה רוצה שאנשים שהם לא ממש חובבי הומואים יגיבו כשאתה הולך ואומר לאנשים באנגלית שאתה רוצה למצוץ להם באמצע החיים? מה נסגר איתך, מי אומר את זה ככה, כאילו באת לבקש סוכר? כאילו, לפי איך שזה נקרא עכשיו, אתה די.. מחפש את זה? עושה רעש? מציג את זה לראווה, זה הביטוי שהכי יתאים, ואני מצטער, אבל כשאתה מציג משהו- תתכונן לקבל ביקורת, לטוב או לרע. יש אנשים שיעשו את זה בהומור (ילכו למישהו ויגידו לו לדוגמא שהם רוצים לרדת לו) וזה ישעשע.. אבל פעם, פעמיים, שלוש? בסוף יתפסו את זה ברצינות, וכן, אפשר לצחוק עליו עד גבול העינוי אפילו. אם אתה לא רוצה שהם ירו עלייך ירידות בקצב, אל תביא להם תחמושת. 'ביסקסואל'- אדם שנמשך לשני המינים. אם כ"כ גרוע לך בפנמיה וההורים שלך יודעים מזה, למה שלא תדבר איתם ו...תעבור פנמיה? או לבית ספר ציבורי?

אי הבנה

כשכתבתי כך היה פעם שניה ושלישית הכוונה באותו רגע כשקראתי לכוסון . וכשכתבת אבל פעם, פעמיים, שלוש? מי אמר לך שאני מציג את עצמי כך כלפי ילדים ?? אני מתנהג כמו קוקס אבל משתדל להיות גבר ולא בא בכוונה לילדים ומתחיל לדבר איתם על זה פרט לחבר טוב שזרקתי אותו לפני חודש . לגבי מסגרת אחרת , אני חושב שהמקום איפה שאני לומד הוא הכי טוב , ולא יעזור לעבור למקום אחר כי במקום אחר יכול להיות יותר גרוע . ברגע שמזהים שאתה הומו אז מתמקדים עליך! לא משנה איפה אתה לומד! אני לא מתכוון לעזוב את הבי"ס ... אני עכשיו מחפש מישהו שאני יוכל לצחוק איתו , מישהו פתוח , מישהו גם GAY ... אבל יש בעיה .... אני נגעל מהומוהים! כן כן ... אני נגעל ממישהו צפוני שאוהב בנים , פשוט אני רוצה להקיא מזה ! ממני אני לא נגעל , לא יודע למה . אני אוהב בנים יפים ושמציגים עצמם כמו כולם . כמ שהרבה בנות אוהבות בנים גברים ולא צפונים . חוץ מזה, לגבי הכוסון , אני לא חייב לנהל סקס איתו , נכון ? אני יכול להיות חבר שלו לכל דבר (כמובן שאני צריך לחשוב איך להתקרב אליו אבל זה לא כזה בעיה , אני עכשיו רוצה להבהיר עניין --->) לדבר איתו ולצחוק איתו , זה גם נקרא אהבה (עם בנים = של GAY , לא??)?!

DecayCell

New member
אולי זה רק אני...

אבל נראה לי שמישהו מנסה להוציא כאן בדיחה על חשבוננו.

resputin

New member
...

אני מניח שאם אתה מרשה לעצמך לקרוא לאחד "כוסון" ולדבר אליו ולהציע לו הצעות באופן כזה בוטה, זו לא פעם ראשונה. אם זה לא נכון, אז סליחה, אבל זה נשמע כאילו יש לך ניסיון בזה. בית ספר, גם אם הוא מצויין ובעל תעודות, הוא מקום סוציאלי לכל דבר. במיוחד בתנאי פנימייה. אתה מוכן להפוך למריר וכעוס, מאשר לנסות לעבור למקום טיפה פחות טוב ברמה האקדמית? אולי להפוך את זה לחצי פנימייה וככה יהיה לך פחות בעיות? הכל תלוי בכמות השנים שנותר לך ללמוד. ובניגוד למה שאתה חושב, לא בכל בית ספר "מתמקדים" עלייך כשמגלים שאתה הומו, ממש לא אפילו. אנשים פתוחים יש, גם הומואים אחרים אני מניח שיש בפנימייה, אבל אם אין חייב להיות לפחות אדם אחד ששווה שיחה רצינית, אבל צריך לדעת איך לגשת אליהם, לא? אם אתה נגעל מהומואים שאתה מציג כ"צפונים" <בטח אוחצ'ות>, אז אתה נגעל מהם -אין מה לעשות. כמובן עדיף לעבוד על זה ולהפסיק את הרתיעה, לכבד אותם כמו שאתה רוצה שיכבדו אותך ולהיות איתם בסדר, אבל בשום מקום לא כתוב שאתה חייב להפוך לחבר הכי טוב של כל אוחצ'יית הצמרת בת"א. סקס לא מנהלים, זו לא שיחת ועידה. אני לא יודע מה איתך, אבל אם מישהו היה בא אלי בזמן שאני מתקלח, או סתם בחדר, והיה אומר לי "איי ונט טו סק יור פינס", אלא אם הוא היה דומה לדודי בלסר וגם אז הייתי שוקל, לא רק שהוא לא היה מקבל את מבוקשו, אלא יוצא עם אף שבור מהחדר. אתה באמת חושב שתגיע אח"כ והכל יהיה איתכם סבבה, כאילו כלום לא קרה? הוא בטח חושב שאתה או דפוק, או חם עליו- ואם הוא הומופוב, זה בהחלט לא יעזור לך להיות ידיד שלו, לא? להיות ידיד של מישהו, במובן האפלטוני לחלוטין, מוביל לעיתים אחרי זמן מה לאהבה אפלטונית גם כן שבין שני חברים. זה יכול להיות בין זכר לזכר, זכר לנקבה, נקבה לנקבה.. =בלי קשר לאוריינטציה מינית, צבע עור, צבע שיער, מידת נעליים וכו'. כמובן, שיש קשרים שהם יותר פתוחים ויש כאלה שפחות, אבל להגיע לכזו "אהבה" עם ידיד, לוקח זמן. משהו מאוד הציק לי בכל ההודעות שלך, אתה כל הזמן מתייחס לסקס. סקס, סקס, סקס, סקס. -לא הכל בחיים זה סקס. לשכב, להזדיין, לנהל סקס.. וריאציות שונות של אותו האקט ששזורות בהודעות שלך בתדירות מוצגת בגאווה, ואני שואל -שכבת פעם עם מישהו שזה היחס שלך לסקס? למה הכל מוביל לסקס, למה ההנחה שכל "שלום" ו"מה נשמע" יהפוך לזיון לוהט בשיחים, מה זה פה, סרט פורנו סוג ז'?

תגובה

אני לא כ"כ מנוסה, אני ירדתי לילדים , לא כולם היו כוסונים , אין לי ממש ניסיון עם חתיכים . מה זה אוחצ'ות? ואז לא רציתי להיות ידיד שלו אלא להזדיין איתו ולאחרונה הצעתי את העניין של הידידות . לגבי האפלטונית , אני לא יודע מה זה אבל הבנתי שאתה מתכוון לאחר שאני ידיד\חבר של מישהו שאני צוחק איתו ומדבר כמעט על כל דבר איתו . אז לגבי זה האם זכר וזכר ששוכבים זה יכול להיות לא הומוהים ? כי אני ירדתי לילדים שהם לא הומוהים , הם אפילו גומרים על בנות , כמו אחד שירדתי לו והוא חושב כאילו הפה שלי זה כוס מכניס חזק עמוק . או אחד שירדתי לו ובמקביל הוא מסתכל בתמונה של בחורה ומנסה לגמור בפה שלי . לגבי ההפרעה שלך שאני והסקס שלי ... טוב אז לא הכל סקס אבל בא לי על סקס אז מה איכפת לך?? אני מפחד להתידיד לכוסונים כי אין לי ניסיון לדבר איתם , אני גם ממש לא בראש שלהם. נראה לך שהוא יגיד 'סת'כל תכוסית שם , נכון היא פ33ה??' אז אני יכול לומר כן אבל זה ממש לא מעניין אותי ובכלל כל מה ש"גברים" מתעסקים זה לא מעניין אותי ואני כמעט לא בראש של כולם . ו"אי וונט טו סק יור פינס" זה לא סקס , זה רק לרדת לו , למרות שאני רוצה להזדיין איתו , אבל כמו שאחד מהתגובות שהיו לי רשם שאני צריך לעבוד על עצמי אם לא טוב לי , ולכן קודם כל אני יעבוד על עצמי כי אני רוצה לגרום לשני להרגיש נוח , שאני שווה ושלא יגעל ממני כי אחרת אני לא ירגיש נוח עם זה .

למעלה