בושה למדינה!!

antreprize

New member
אחוז אפסי מהחרדים משרתים בצבא.

וגם כשהם משרתים אז זה יותר מסלול שהולך איך שהם רוצים יותר משזה צבא(ע"ע הנח"ל החרדי).

שטיפת מוח? חה.

לדעתך, זה לא נכון. לדעתי דווקא כן. וד"א, התקשורת פעמים רבות בעד החרדים. אל תקטול (או תקטלי?) דעות של אחרים, זו דעתך. דעתי אחרת, ואני מחשיבה את עצמי מלומדת מספיק בנושא.

רוני13

New member
אני...

לומד בישיבה פרטית. ואף אחד לא ממן את ה9 אלף שקל בחודש בשבילי...חוץ מההורים שלי כמובן.

רוני13

New member
התעלמות...

מעובדות משהו. אנחנו מקבלים כסף מהממשלה בדיוק כמו כל בית ספר פרטי אחר חילוני או דתי. אתה פשוט מושפע מהאנטי-דת שלך ובעבקות זה אתה פשוט מתעלם מדברים אחרים...

antreprize

New member
9,000 ש"ח בחודש בשביל ישיבה?

זה נראה לך הגיוני לשלם כל כך הרבה בשביל ישיבה שלא מכינה אותך לחיים?אם הישיבה מלמדת גם דברים לא דתיים כמו אנגלית מתמטיקה וכו' זה עושה את זה יותר הגיוני אבל זה עדיין המון,אפילו בבית הספר הריאלי בחיפה שנחשב לאחד הטובים במדינה לוקחים "רק" אלפיים ש"ח בחודש. ובחזרה לנושא:ההורים שלך עובדים?אתה חרדי? אם התשובה לשני השאלות האלו היא כן אז אני חייב להגיד שהתרשמתי מאוד,אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שהמדינה נותנת כסף לבתי ספר פרטיים(דתיים ולא דתיים).

רוני13

New member
אממ...

אנחנו לא ישיבה חרדית. חח...אני דתי וההורים שלי עובדים ב"ה לא חסר לי ואני שמח בחלקי. אנחנו לומדים הרבה ולא רק מקצועות קודש...זה כולל אוכל והסעות וכל אלפי הטיולים שעושים לנו.

אתה אכול בשינאה

כדאי שתשב, תלמד קצת על הנושא, אולי תלך להכיר קצת חרדים, תראה מה זה, באמת. כי אתה עושה מהם מפלצות בהודעות שלך.

נכון בהחלט.

אבל תכלס, אין מה לעשות. כי כולם מתחנפים לחרדים. הרי כל פוליטיקאי רוצה להיות פופולרי- ולכל דוס יש בסביבות 10 ילדים. עשה את החשבון, כמה קולות זה. אחלה מדינה, הא?

אונתן

New member
כן...כל פעם שאני מדריך ילדים..

לאהבת המולדת אני עושה את זה עם חיוך...לא סתם אני עדין מת על המדינה המעוותת שלנו

נאמ,

כל הכבוד, אתה בנאדם עמיד... האמת היא שיש דברים יפים, פשוט כל הזבל והשחיתויות קצת מסתירים אותם כרגע..

למעלה