בושה למדינה!!

אונתן

New member
בושה למדינה!!

אני מודע לזה שזאת צעקת זאב שנישמעת שוב ושוב ושוב.....אך אין פשוט מילים בפי לתאר את התסכול שנבע מקריאת הידיעה הבאה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3396223,00.html אני בתור תלמיד מערכת החינוך פשוט לא יכול לתפוס למה לעזזל אני אמור לקבל תקציב יותר זעום מהמדינה(!) מתי שהכסף ילך לבתי ספר פרטיים!!.איפה לעזזל ההגיון המעוות?? נמאס לי שפוליטיקה דופקת אותי כי אני לא החלטתי ללכת לבית ספר ממשלתי והכשיו גם הם יקבלו כסף מתי שהם ילמדו מה שבא להם! איך לעזזל הגענו לכזה מצב שהחרידים תופסים אותנו בביצים!?![ לעזזל עם האלוקות האלה יש לי את כל הכבוד למגזר הדתי אבל שהחרידים ילכו כיבינימט!, והכי גרוע זה שאין מה לעשות ! כי החארות שולטים בהכל ! ואני נידפק והילדים שלי ידפקו וכולם בסוף נדפקים על ידי העלוקה שגדלה בתור הנדסי ורק שואבת יותר כסף! ותזכרו האלה שנדפקים זה אתם!

antreprize

New member
אם הוא לומד בבית ספר ממשלתי

אז הוא יקבל פחות תקציבים,ויסבול מכך.אני מניח שלך זה לא שמנה כלום כי אתה לומד בבית ספר דתי פרטי,על חשבוננו(ואני גם לא אופתע עם ההורים שלך לא עובדים).

חחחחחח

הסקת המסקנות שלך לוקה קצת. אני חילוני גמור, רחוק מאוד ממה שאתה חושב, ואני בכל זאת לא מבין על מה החילוניים מתלוננים.

antreprize

New member
אם אתה חילוני למה אתה קורא

לו חילוני?אתה צריך להתייחס אליו בצורה רגילה ולא בכינוי של הקבוצה החברתית שלו. על מה החילונים מתלוננים?לא צריך להיות גאון בשביל להבין שהם לא אוהבים את זה שלוקחים את כספי המיסים שלהם ונותנים אותם לעשירים.

אני מרשה לך לצטט אותי איפה קראתי לו חילוני

אמרתי שאני לא מבין על מה החילוניים מתבכיינים, ומותר לי להעביר ביקורת בתור חילוני על החילוניים. לא צריך להיות גאון בשביל להבין שהם לא אוהבים את זה שלוקחים את כספי המיסים שלהם ונותנים אותם לעשירים" החרדים הם העשירים בחלום שבו אתה חי? כי במציאות הכסף שלך הולך לבעלי ההון, שרובם אינם חרדים בכלל.

antreprize

New member
עשירים-התלמידים שבבית הספר הפרטיים,

לא כולם חרדים. במציאות הכסף הולך לבעלי ההון וגם לחרדים(שלמזלנו הרב יותר יותר מהם מתחילים לעבוד)

זה כ"כ לא נכון.

א. חרדים רבים הם מאוד עשירים. ב. לא מבינה איך יכול להיות שציבור אחד נדפק מכל הבחינות: 1. לא מקבל תקציבים מספקים לבתי הספר, חינוך דפוק, בלה בלה בלה. 2. חייב להתגייס לצבא 3. משלם מיסים גבוהים 4. חייב לעבוד ובסוף אומרים שהוא מתבכיין. מי שמע על דבר כזה במדיה נורמאלית?! אה, סליחה, מאוד נוח שאנחנו נלחם והדתיים יתפללו בבתי ספר עשירים בשבילנו, נכון?

רוני13

New member
מה לכל הרוחות?!

מה הקשר של הדתיים?! די להכללות הטיפשיות האלה!!! זאת דמגוגיה! נמאס,הציבור היחיד שאיכשהו מנצל את המדינה הם החרדים... ושאלה אחרת-מי שמע על מדינה נורמאלית שמביאה מתנות לאויבים שלה?

המ.

אלה לא הכללות טיפשיות, פשוט עובדות. אני לא אומרת שכל הדתיים ככה, אני אומרת שיש כאלה. חוץ מזה, אפילו אם יש לנו אויבים, הם עדיין בני אדם.

רוני13

New member
אויבים הם לא בני אדם...

הם חיות שנידונו לציד. זה קרב הישרדות פה...היום הייתי בירושלים והערבים רק הוכיחו לי כמה שפלים הם יכולים להיות. איכס,אני לא רוצה איתם שלום-אין לי שום קשר אליהם ואין ברצוני להיות איתם בקשר את הרצון שלהם לשלום הם הראו לי היום בקריאות "מוות ליהודים".

אולי,

אבל תחשוב על זה- מה בדיוק אתה אומר להם? אתה רוצה להגיד לי, שאצלי, במסדרונות ביה"ס אין ילדים שצועקים מוות לערבים ועוד שטויות כאלה? אולי אפילו שאתה אומר את זה? באמת, אדם באשר הוא, הוא אדם. לא משנה אם אתה לא אוהב אותו, אם יש לך סכסוכים איתו- או שאין ביניכם שלום. חוץ מזה, אם לא יהיה בינינו לבינם שלום- אני יכולה להבטיח לך שהם יצודו אותנו, בדיוק כמו שאתה רוצה לצוד אותם. אין פתרון, מלבד שלום. אלא אם כן כמובן אתה רוצה להמשיך את שפיכות הדמים, הפיגועים וההפצצות המטומטמות.

רוני13

New member
אנחנו הרבה יותר חזקים...

אנחנו פשוט מאופקים מדי. לחיות על המשפט "מה יגידו השכנים על זה?" יכול להרוג אותי. די! לא כל דבר שאנחנו עושים צריך להישפט ע"י שאר העולם...אנחנו בינתיים חיים את הרצונות של ארה"ב אין לנו בחירות משלנו. אם הערבים היו מתקיפים את ארה"ב, ארה"ב בטח לא הייתה מאופקת כל כך הרבה זמן-הערבים יצאו לי מכל החורים! כל כך נמאס לי מהם-זה מרתיח אותי שיש תושבים במדינה שמותקפים בלי הפסזקה ואנחנו שותקים,אני הולך להתפוצץ הערבים מבינים רק כוח, ואם צריך לפתוח מלחמה אז נפתח! זה יחסוך כאבי ראש לדורות העתיד...הדור שלנו במילא כבר סובל מהם.

אם לא שמת לב,

כבר יש מלחמה, וזה לא הדור הראשון שמשתתף בה, גם לא האחרון. אז אפילו אם יש מוטיבציה, סורי חבוב, הלכה לך המקוריות. אין מלחמה לפתוח, אלא לסיים. ורק לידע כללי- בלי תמיכה של ארה"ב אנחנו הרוגים. כי מה אנחנו בסכ"ה? מדינה קטנה, עניה, כושלת עם המון בעיות. איך אתה מתכוון בדיוק להלחם במדינות ערב הגדולות, העשירות, בעלות האמצעים? (זה כמובן, בהנחה שיש מה להמשיך את המלחמה- מה שלדעתי אסור שיקרה). אסור לנו לטפס על עצים גבוהים, גם לא לך, כי התגובה תהיה שתיפול.

רוני13

New member
בדיוק כמו שנציחנו במלחמת השחרור!

ניצחנו בלי שום עזרה של אף אחד 5 מדינות שהיו הרבה יותר חזקות מאיתנו. אנחנו לא במלחמה-אם נצא לאחת כזאת כל הערבים האלה לא יישארו פה עוד הרבה...בינתיים המלחמה היחידה שלהם היא בינהם לבין עצמם. הערבים ממש לא מתקדמים-הם פרמטיביים... אנחנו ממש לא מדינה ענייה וכושלת-העיתונים משפיעים עלייך יותר מדי...ואם את כל כך חושבת כך את מוזמנת לעזוב-המדינה הזאת לא זקוקה לפסימיות. איזה מדינות עשירות את מדברת?

להבדיל ממלחמת השיחרור,

אז כולם היו חדורי מוטיבציה, התגייסו, כולם רצו לעזור. היום, ראה מה קרה במלחמת לבנון השנייה. וזה עוד רק נגד לבנון. אבל מלבד זה, צריך להזכיר לך את מחיר הדמים ששלמנו, ואנחנו עדיין משלמים?! אני לא מבינה למה כל פתרון צריך תמיד להיות במלחמה.

אונתן

New member
וואו כמה שזה קשור....

מזל טוב את יכול להיות פוליטיקאי במקום להתנצל אתה כמו פוץ מנסה לשנות נושא! וכן המילה הגסה במשפט הייתה פוליטיקאי. וכן כולם מנצלים את המדינה אבל גם מחזירים לה ולא כמו עלוקות ארורות!

זה מה שקורה כשניזונים

משטיפת מוח תקשורתית. 90% ממה שאמרת אינו נכון, בטח ובטח שלא הדברים שאמרת על הדתיים. צאי ולמדי!

antreprize

New member
אתה מנסה להגיד שחרדים משרתים בצבא

ועובדים ולא חיים מקצבאות(רק 30 אחוז מהם עובדים)?

למעלה